Φαναρτζοδουλεια στο νεο punto μου

Θέματα που αφορούν την αισθητική βελτίωση.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

Post Reply
grash2
Νικολάκης
Νικολάκης

Φαναρτζοδουλεια στο νεο punto μου

Post by grash2 » Sun Oct 26, 2008 9:00 pm

Καλησπερα παιδες

Νεος στη ιστοσελιδα σας, ψωνισα απο ενα φιλο πριν μια εβδομαδα ενα punto mk2b 5πορτο 1.4 του 04, σαν δευτερο τουτου για καθημερινη χρηση καθως το μεχρι σημερα daily car του 86 ειναι κριμα να του κανω 100κμ τη μερα που αναγκαζομαι λογο δουλειας και το ποναω

Ετσι λοιπον αγορασα του φιλου μου, το οποιο ειναι σε αρκετα καλη κατασταση με λιγα χιλιομετρα χωρις σοβαρο τρακαρισμα βεβαια η αριστερη πλευρα του ειναι ψηλοχαλια και θελω να το φτιαξω, αλλα η τιμη του ηταν πολυ φιλικη και δεν μπορουσα να αρνηθω

εχουμε και λεμε, μπροστα αριστερα φτερο ψηλοχτυπημενο με εντονο βαθουλωμα , δυο αριστερα πορτες με βαθειες γρατσουνιες, πισω αριστερα φτερο χοντρα χτυπημενο, λιγο ο πισω προφυλακτηρας και μια μεγαλη γρατσουνια στο δεξι πισω φτερο επιφανιακη,

μην τα πολυλογο, σε γνωστο φανατζη μου ειπε 650 για τα παραπανω, νομιζω οτι ειναι καλη τιμη για το μεγεθος της ζημιας, και δευτερη τιμη που πηρα απο εξουσιοδοτημενο παλι γνωστο 750, το προβλημα μου ειναι οτι δεν θελω να το γεμισουν στοκο το αυτοκινητο, ετσι ξεκινησα το ψαξιμο για φτερα, προφυλακτηρες κτλ,

απο οτι ειδα ιμιτασιον φτερο μπρος-πισω 50 εκαστο και προφυλακτηρας πισω αλλα 50, πανω κατω δηλαδη νομιζω θα βγει το ιδιο ισως λιγο φτηνοτερα με τα ιμιτασιον,

τα ιμιτασιον λενε? πιστευω χιλιες φορες ιμιτασιον παρα στοκο, δεν ξερω ομως αν σκεφτομαι σωστα, ακομα ο πισω προφυλακτηρας απο το σπορτιν μπαινει στο δικο μου? αφου αλλαζω που αλλαζω να μην κανω και την εξωτερικη εμφανιση λιγο καλυτερη :)

P.A.D.R.C
Schumacher
Schumacher

Post by P.A.D.R.C » Sun Oct 26, 2008 10:08 pm

Ο προφυλακτηρας δεν μπαινει!Ιμιτασιον βαλε λαμαρινες αλλα τον προφυλακτηρα καλυτερα αυθεντικο γιατι νομιζω οτι ειναι πολυ πιο ανθεκτικος.
Εννοειται πως στις γρατσουνιες θα βαλεις στοκο,αφου ειναι κουτο να πληρωσεις για ανταλλακτικο.
Βεβαιως σημαντικο ρολο στην ολη υποθεση παιζει το κοστος του βαφειου :-)!
Καλως ηρθες!
No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..
Image
PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB

Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)

grash2
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by grash2 » Sun Oct 26, 2008 10:33 pm

ευχαριστω για την απαντηση και το welcome

οι πορτες θα φανε το στοκο τους δεν το συζητω αλλα λιγο, φτερα λοιπον παμε για ιμιτασιον γιατι ειναι..., προφυλακτηρας ενα βαψιμο θελει και ειναι ενταξει(ελπιζω) κριμα μου αρεσει του σπορτιν

g
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by g » Mon Oct 27, 2008 6:10 pm

φιλε αν θες ανεβασε κ μια φωτο να δουμε τι ζημεια εχεις;;; γτ το κοστος για αυτα τα λεφτα μοου φενεται λιγο κ επειδη εχω κ εγω μια ζημεια να ξερω....τι να διαπραγματευτω. επισης απο που βρηκες ιμιτασιον ανταλλακτικα;; πχ πορτα θα βρω ας πουμε;;

TaRaNTuLa
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by TaRaNTuLa » Mon Oct 27, 2008 6:55 pm

Καλώς όρισες, grash2! :)

Θα σε παρακαλούσα να κάνεις ένα post εδώ, λέγοντάς μας δύο λογάκια για σένα. Eίναι standard διαδικασία για όλα τα νέα μέλη.
Αντίο Γιάννη...Θα ζεις ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ μέσα στις καρδιές μας...

Γιατί αποτρέπεις κάποια πράγματα, ενώ τελικά δεν πρέπει... Εγκυκλοπαίδεια!

Ν&Ν

Chameleon
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by Chameleon » Fri Dec 05, 2008 2:27 pm

Με αυτά τα λεφτά εννοείται οτι ΔΕΝ θα σου το γεμίσει στόκο... Τα βαθουλώματα έρχονται έξω με ειδικό μαγνητικό μηχάνημα και οτι απομένει έρχεται στα ίσια του με λίγο στόκο... Αυτή θα πρέπει να ειναι η φαναρτζοδουλειά και όχι βάζουμε στόκο και προσθέτουμε κιλά... :cool:

VeRDe
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by VeRDe » Fri Dec 05, 2008 3:01 pm

η τιμη ειναι κανονικοτατη. φιλος εδω πατρα ειχε στυπημενο το αμαξι γυρω γυρω και του ζητησαν 900 ευρω... ειχε τις διπλες γρατσουνιες απο τον grash2...

Post Reply

Return to “Εξωτερική εμφάνιση”