Οποτε μπαινει προγραμμα λεζανταCRAB is back... wrote:Και το πρόγραμμα δεν δίνει τίποτα....για λεζάντα το βάζουνε!!!!
για να κανει ομοιοκαταληξια με τη ζαντα!!!
Moderator: Puntoclub.gr moderators

Δε ξερω για σκουπα.. παντως με το βαρελι πραγματικα ενιωσα μια διαφορα σε σχεση με μαμα παπα κ με φιλτρακι εντος του. Τη διαφορα αυτη την εντοπιζω στο φορτομα απο 4-6500...punto1410 wrote:Εγω ξερω οτι πριν(καραμαμα) ημουν μισο πισω απο Φ-Ε sporting(παπα-σκουπα-βαρελακι, δεν εμεινε και τπτ αλλο) και τωρα που ειμαι κι εγω Φ-Ε, ειμαι παλι μισο πισω........οτιδηποτε αλλο δεν εχει κανενα νοημα να αναφερθει....(ισως τα βαλα αναποδα!)...

σωστο, σε μεγαλο φορτιο κ υψηλες στροφες το μοτερ τοτε αρχιζει να εποφελειτε της ελευθεριας κ της ομαλης ροης με την ελληψη μεσαιου κ να αρχιζει να κανει μια μικρη διαφορα οπου ξεκιναει κ καταλληγει εως κ καροτσα σε σχεση με το να το εχεις....vasilis10 wrote:κ ξέχασα να πω ότι το μεσαιο που εχω καταργησει..(δοκιμασμενο κ απο μενα κ εγγυημενα δοκιμασμενο κ απο το puntomk3) δεν εχει καμια διαφορα απο μεσαιο ελευθερο παρα μονο σε αλλαγη 4ης->5ης όπου τοτε δινει 1 καροτσι.
Ξερω ακούγεται περίεργο αλλά αυτο συμβαίνει!!!
Απλά το αναφερω γιατι στην κοντρα που αναφερομαστε δεν εβαλα 5η για να φανει μια διαφορα, αρα γι αυτο δεν αναφερω οτι εχω ξυλωμενο μεσαιο!

O πιο "ψαγμενος" hammer απτην Πατρα με αντιστοιχη μετατροπή κ προγραμμα απο tuning faster όπως είναι του Αντρέα δηλαδη, αναφερεται σε μια διαφορα με μαμα γύρω στην κολώνα!skinboy wrote: αν πχ με ενα φιλτρο+εξατμιση επερνες κ απο μια καροτσα απο το καθενα στα 700-800μετρα πχ τοτε με ενα 3 σταδιο μοτερ 8α επρεπε το ενα αμαξι να ειναι στα 250μετρα κ το αλλο να περναει το 1000μετρο...
κατι που ολοι ξερουμε οτι δεν υφισταται !!
Εννοείται για το κέφι μας το κάνουμε, αλλα κ για το καλό tuning!skinboy wrote:καντε το για το κεφι σας κ μην αγχωνεστε!!!