αυτο ακριβως ειχε κ το GT που αναφερω (ποιο μεγαλη σωληνα απο το μεσαιο κ μετα σε σχεση με την εργοστασιακη ομως)
και ξερω κ N/A μοτερ που ανεβαζουνε αρκετες στροφες που εχουνε μεσαιο κ μετα παλι σωληνα οπως τα λες...
κ μου εχουνε πει για ποιο λογο ειναι ετσι κ εχει να κανει με το κουφιο χαμηλα κτλ..αλλα ελευθερα κ ψηλα
να ξηλωσω το μεσαιο ή οχι?
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- skinboy
- Schumacher

- Diaskedash
- Νικολάκης

αν θυμαμαι καλα γιατι εχουν περασει και 7-8 χρονια απο τοτε που ειχα το uno ο σωληνας που κολλησα ηταν μικροτερης διατομης απ τον εργοστασιακο..φανταστειτε διατομης απο group N που βαζουν τα σαξοραλλα.δεν ειχα κανενα παραπονο απολυτως και κατεβαζα και 8.5+ rpm στο στροφομετρο γιατι δεν ειχα κοφτες.(ειχαν παρει ποδι προ πολλου).
- Diaskedash
- Νικολάκης

- staikos
- Μαθαίνω να στρίβω.

GrN εξάτμιση
Με αφορμή το τόπικ για τις GrN θέλω να ρωτήσω κι εγώ με την σειρά μου, να αφαιρέσω ή οχι την φυσούνα μου έχω για μεσαίο?
Ενδεικτικά, το μεσαίο....

Ενδεικτικά, το μεσαίο....

η εγχειρηση εγινε σημερα το πρωι.το αντικατεστηκα απλα μ ενα σωληνα ιδιας διατομης.ομολογουμενως ειδα μια μικρη διαφορα προς το καλυτερο στα ψηλα.μπορει ομως να ειναι και η ιδεα μου γιατι ο θορυβος αυξηθηκε αρκετα.δεν εγινε ανυποφορος αλλα κανει αρκετο ομως.μονο και μονο ο θορυβος αποζημιωνει και με το παραπανω!!!