AUX IN Σε GP
Moderator: Puntoclub.gr moderators
-
billakoss
- Εμαθα να ξεκινάω.

AUX IN Σε GP
Καλησπερα.
Σημερα εφταξα την εισοδο aux in με πουλ απλο τροπο..Θα το γραψω για οποιον χρειαστει , να πω πως δεν μου κοστισε πανω απο 3 ευρο και με ελαχιστες γνωσεις ηλεκτρονικων το κανεις ανετα.
Πηγα και πηρα ενα καλωδιο απο RCA σε καρφι. Οση αποσταση θελουμε..Εκοψα της ακρες του rca. Γειωσα τα δυο συρματακια απο το L Και R. Και με την βοηθεια ενος κολιτιριο μικρου τα συνδεσα πισω στο στερεωφονικο.Τα καλωδια μπαινουν οπως βλεπουμε το στερεωφονικο μεσα εχει μια πλεξουδα με πολλα καλωδια , απο πανω εχει ελευθερα pin. Συγκεκριμενα ειναι το πανω δεξια και κατω δεξια και το μεσαιο γειωση. Αν βρω καμια φωτο στο νετ θα την ανεβασω καθως δνε ειχα το κινητο μαζι
Σημερα εφταξα την εισοδο aux in με πουλ απλο τροπο..Θα το γραψω για οποιον χρειαστει , να πω πως δεν μου κοστισε πανω απο 3 ευρο και με ελαχιστες γνωσεις ηλεκτρονικων το κανεις ανετα.
Πηγα και πηρα ενα καλωδιο απο RCA σε καρφι. Οση αποσταση θελουμε..Εκοψα της ακρες του rca. Γειωσα τα δυο συρματακια απο το L Και R. Και με την βοηθεια ενος κολιτιριο μικρου τα συνδεσα πισω στο στερεωφονικο.Τα καλωδια μπαινουν οπως βλεπουμε το στερεωφονικο μεσα εχει μια πλεξουδα με πολλα καλωδια , απο πανω εχει ελευθερα pin. Συγκεκριμενα ειναι το πανω δεξια και κατω δεξια και το μεσαιο γειωση. Αν βρω καμια φωτο στο νετ θα την ανεβασω καθως δνε ειχα το κινητο μαζι
- tron
- Εμαθα να ξεκινάω.

- HauntedPunto
- Schumacher

- Happy_Grigio
- Μαθαίνω να στρίβω.

- tron
- Εμαθα να ξεκινάω.

ειμαι θεσσαλονικη και το πηρα απο τη Μαρασλη, ειναι καθετη στην κ. καραμανλή. Το Προβλημά μου είναι οτι θέλω να χειρίζομαι την συσκευή συνέχεια και όχι να την έχω στο ντουλαπάκι ή καπου που δεν θα έχω πρόσβαση. Δεν ξέρω αν έχετε δει το ipod touch σε χρήση με τα δάκτυλα και την ευκολία ποθ προσφέρει στη εναλλαγη τραγουδιών και άλμπουμ.
Λοιπον αν έχεις τα σιδεράκια που αφαιρούν το ραδιοσιντι είναι εύκολο. το βγάζεις και καρφώνεις απλα το καλώδιο στην φύσα δεξιά αν θέλεις βοήθεια στείλε pm
Λοιπον αν έχεις τα σιδεράκια που αφαιρούν το ραδιοσιντι είναι εύκολο. το βγάζεις και καρφώνεις απλα το καλώδιο στην φύσα δεξιά αν θέλεις βοήθεια στείλε pm
- HauntedPunto
- Schumacher

Δεν το έχω μέσα στο ντουλαπάκι, απλά πέρασα από εκεί το καλώδιο...
και γω έχω το Ν82 και έχω βάλει βάση στους αεραγωγούς..
με το ipod θα είναι ακόμα πιο εύκολο..
απλά άμα θες να κρύψεις το καλώδιο στο ντουλαπάκι και να μη φαίνεται μπορείς..
εγώ το έχω μονίμως έξω, γιατί το συνδέω συνέχεια με το κινητό για να ακούω από τα ηχεία όταν μιλάω στο κινητό..
και γω έχω το Ν82 και έχω βάλει βάση στους αεραγωγούς..
με το ipod θα είναι ακόμα πιο εύκολο..
απλά άμα θες να κρύψεις το καλώδιο στο ντουλαπάκι και να μη φαίνεται μπορείς..
εγώ το έχω μονίμως έξω, γιατί το συνδέω συνέχεια με το κινητό για να ακούω από τα ηχεία όταν μιλάω στο κινητό..
Made Me Do ItPure on the outside, Haunted on the inside...
- powerakis
- Μαθαίνω να στρίβω.

- HauntedPunto
- Schumacher

- Happy_Grigio
- Μαθαίνω να στρίβω.

@tron
Πως να ζητήσω το καλώδιο; Και τι μήκος πρέπει να έχει;
Που βρήκες τα σιδεράκια που αφαιρούν το Radio-CD;
Σε ποιο ύψος στην Μαρασλή;
@HauntedPunto
Το πως ακούς το κατάλαβα. Το πως μιλάς στο κινητόδεν κατάλαβα. Επίσης στον άλλο (ή μάλλον στην άλλη από ότι κατάλαβα από το τελευταίο ποστ
) δεν κάνει μικροφωνισμούς;
Επίσης σκέφτομαι να κάνω μια τρύπα στην πρόσοψη του Radio-CD και να βάλω εκεί την AUX-IN, όπως υπάρχει σε άλλα Radio-CD της αγοράς. Τι λέτε;
Πως να ζητήσω το καλώδιο; Και τι μήκος πρέπει να έχει;
Που βρήκες τα σιδεράκια που αφαιρούν το Radio-CD;
Σε ποιο ύψος στην Μαρασλή;
@HauntedPunto
Το πως ακούς το κατάλαβα. Το πως μιλάς στο κινητόδεν κατάλαβα. Επίσης στον άλλο (ή μάλλον στην άλλη από ότι κατάλαβα από το τελευταίο ποστ
Επίσης σκέφτομαι να κάνω μια τρύπα στην πρόσοψη του Radio-CD και να βάλω εκεί την AUX-IN, όπως υπάρχει σε άλλα Radio-CD της αγοράς. Τι λέτε;
- HauntedPunto
- Schumacher

μιλάς κανονικά στο μικρόφωνο του κινητού.. (αν καταλαωα καλα την ερώτηση..)
δεν κάνει μικροφωνισμούς.. απλά ίσως χρειάζεται να κλήσεις τα παράθυρα για να σε ακούει πιο δυνατά ο άλλος (ή η άλλη)..
μπορείς να κάνεις τρύπα, αλλά εγώ δεν ήθελα για να μη χαλάσω την πρόσοψη.. αυτά είναι στο τι θέλει ο καθένας..
δεν κάνει μικροφωνισμούς.. απλά ίσως χρειάζεται να κλήσεις τα παράθυρα για να σε ακούει πιο δυνατά ο άλλος (ή η άλλη)..
μπορείς να κάνεις τρύπα, αλλά εγώ δεν ήθελα για να μη χαλάσω την πρόσοψη.. αυτά είναι στο τι θέλει ο καθένας..
- tron
- Εμαθα να ξεκινάω.

Λοιπόν στη Μαρασλή πριν βγείς Εγνατία στα αριστερά σου είναι ένα μαγαζι με συναγερμούς και ηχοσυστήματα. Το μήκος του είναι συγκεκριμένο και είναι περίπου 50 εκατοστά. Τα σιδεράκια μου τα δωσε ένας φίλος που χει μαγαζί με μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, οποτε αποφασίσεις να το κάνεις μπορείς να χρησημοποιησεις τα δικά μου ή απλά να πας σε ένα μαγαζι με στερεοφωνικά αυτοκινήτων και να σε εξυπηρετήσουν. Το δικό μου ραδιοσιντί είναι το μαμα mp3, δεν ξερώ αν παίζει καποιο ρολο και άν η διάταξη των εισόδων πίσω αλλάζει. Λογικά όταν πατάς το πλήκτρο του σιντί σου βγάζει την ενδειξη AUX ?
- HauntedPunto
- Schumacher

δεν είναι και πολύ δύσκολο να περαστεί το καλώδιο..
όπως κοιτάς το ντουλαπάκι όταν είναι ανοιχτό στα αριστερά έχει κενό..
απλά θα χρειαστείς κάτι μακρύ και λεπτό για να περάσεις το καλώδιο γιατί τα χέρια δεν χωράνε..
εγώ είχα στραβώσει μια κρεμάστρα.. (είμαι πολύ σφίχτερμαν..
)
αν περάσεις το καλώδιο από την κάτω πλευρά του ντουλαπιού, τότε κλείνει κανονικά.. αν το θυμηθώ θα προσπαθήσω να τραβήξω καμιά photo..
όπως κοιτάς το ντουλαπάκι όταν είναι ανοιχτό στα αριστερά έχει κενό..
απλά θα χρειαστείς κάτι μακρύ και λεπτό για να περάσεις το καλώδιο γιατί τα χέρια δεν χωράνε..
εγώ είχα στραβώσει μια κρεμάστρα.. (είμαι πολύ σφίχτερμαν..
αν περάσεις το καλώδιο από την κάτω πλευρά του ντουλαπιού, τότε κλείνει κανονικά.. αν το θυμηθώ θα προσπαθήσω να τραβήξω καμιά photo..
- Happy_Grigio
- Μαθαίνω να στρίβω.