Επιτελους ενα σωστο service

Θέματα που αφορούν την βελτίωση του κινητήρα, καθώς και της μετάδοσης .

Moderator: Puntoclub.gr moderators

P.A.D.R.C
Schumacher
Schumacher

Post by P.A.D.R.C » Thu Apr 10, 2008 10:38 pm

Το gold δεν εχει μεγαλη διαφορα απο το 20Κ και ειναι και τα δυο ημισυνθετικα.Βεβαια η FIAT το δινει για καλυτερο το 20Κ αλλα αν καποιος ειναι ικανοποιημενος απο την αποδοση του χρυσου ας παρεμεινει σε αυτο(για να ειμαι ειλικρινης τις καλυτερες επιδοσεις με gold τις εχω κανει :-))

Οσον αφορα τον καθαρισμο της πεταλουδας ,τον κανεις οταν χρειαζεται δλδ οταν εχεις αρυθμιες στο ρελαντι ή χαζοσβυσιματα .

Τα μπουζι δυστυχως τοσο κοστιζουν..:-)

No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..
Image
PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB

Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)

Orange
Schumacher
Schumacher

Post by Orange » Thu Apr 10, 2008 10:54 pm

To 20K ειναι αντικαταστατης των Gold.Δε πιστευω να εχουν τρομερες διαφορες.
Τα λαδια ο κατασκευαστης λεει καθε 20,000χλμ η καθε εξι μηνες, παντα για τα Selenia.Οποτε στα 7,000χλμ max που αναφερεις οτι τα αλλαζεις, δε βλεπω να εχεις καποιο προβλημα.Οτιδηποτε αλλο λαδι βαλεις -αν και εφοσων- ακολουθεις τις οδηγιες εκαστοτε κατασκευαστη λιπαντικου.
Image

saillinn
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by saillinn » Thu Apr 10, 2008 11:30 pm

Το θεμα με τα λαδια δεν εχει τελος γιατι ο καθενας προτεινει οτι χρησιμοποιει.εγω γενικα εμενω στο οτι δουλευει δεν το αλλαζουμε.εγω με τα gold για παραδειγμα δεν χανω σταγονα.δεν εχω συμπληρωσει ουτε μια φορα.παντος μετα τον καθαρισμο της πεταλουδας ειδα μεγαλη διαφορα στο αμαξι.με ειχε φιμωσει αρκετα και ειχα πολυ αυξημενη καταναλωση

Post Reply

Return to “Βελτίωση κινητήρα και μετάδοσης.”