220 hp σε punto gt
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- alexgt3
- Νικολάκης

220 hp σε punto gt
θελω να ανεβασω το πουντακι μου απο τα 150-160 αλογα που εχει στα 210-220 και εχω ακουσει οτι με εκεντροφορο colombo 272 Τ28 ρουλεμανατη μπεκ και προγραμμα φτανει μεχρι 230 βεβαια εχοντας και πυρομετρο για να ελεγχω θερμοκρασιες "μην λιωσω και τα πιστονια". Το εχει κανει καποιος απο εσας και αν ναι ας μου πει αν αξιζει απο αποψη επιδοσεων δηλαη τι γινεται σε σχεση με καποιο αλλο απο τα καινουργια gti οπως golf focus sti η astra opc
- MAXRISTOS
- Τρέχω σε αγώνες.

-
koni
- Έβγαλα το Ν

Θα σου προτεινα 2.5αρα αν δεν θες να βαλεις σφυρηλατα πιστονια.Με 28αρα θα εισαι με την ψυχη στο στομα.Μεχρι την 2.5αρα τα πουντο δουλευουν ανετα σε 1.3-1.4 με μαμα εντοσθια και θα εχεις γυρω στα 200 αλογα.Μια χαρα ειναι για 1000 κιλα αυτοκινητο.Απο εκει και περα θες και αλλα πραγματα κατα την γνωμη μου(οπως μια καινουρια πολλαπλη,ζυγισμα μπιελων κτλ).Το θεμα ειναι η μετατροπη να ειναι και αξιοπιστη και οχι καθε φορα που πατας να ανεβαζεις και 150 παλμους
- alexgt3
- Νικολάκης

αυτο που επαθα εγω ειναι οτι οταν ειχα παρει το πουντο πριν 6 χρονια δυσκολαpolatov wrote:ελεος τι παθατε ολοι???
σημερα κιολας το αλλο παιδι ρωτησε πως θα κανει 200 αλογα το gt του..
καποιο gti στα 2000 κυβικα μου εβγαινε μπροστα μιας και τοτε σχεδον κανενα διλιτρο δεν εβγαινε τουρμπο απο το εργοστασιο.αλλα τωρα εχουν μαθει ολες οι εταιριες το κολπο και χωνουν τουρμπινες σε ολα τα μοντελα.νομιζω ειναι καιρος να αρχισω να ριχνω καροτσες και παλι(τουλαχιστον στα γιαννενα)
- MAXRISTOS
- Τρέχω σε αγώνες.

Τότε και μία 2.5άρα θα σε ικανοποιήσει..alexgt3 wrote:αυτο που επαθα εγω ειναι οτι οταν ειχα παρει το πουντο πριν 6 χρονια δυσκολαpolatov wrote:ελεος τι παθατε ολοι???
σημερα κιολας το αλλο παιδι ρωτησε πως θα κανει 200 αλογα το gt του..
καποιο gti στα 2000 κυβικα μου εβγαινε μπροστα μιας και τοτε σχεδον κανενα διλιτρο δεν εβγαινε τουρμπο απο το εργοστασιο.αλλα τωρα εχουν μαθει ολες οι εταιριες το κολπο και χωνουν τουρμπινες σε ολα τα μοντελα.νομιζω ειναι καιρος να αρχισω να ριχνω καροτσες και παλι(τουλαχιστον στα γιαννενα)