Τελικά μήπως πέφτει δούλεμα γενικά;;;

Εδώ μέσα ξεσαλώστε!!!

Moderator: Puntoclub.gr moderators

TOLAROS
Schumacher
Schumacher

Post by TOLAROS » Fri Mar 28, 2008 3:28 pm

skinboy wrote:...το θεμα ειναι τι πληρωνεις κ τι σου ζαλιζει την ζωη σου...
Πέτρο ξέρεις πολλούς που αποφασίζουν με κριτήρια κοινωνικά("θ'αρέσει στη γυναίκα;θα εγκρίνει η μαμά;ξέρετε είμαι 40 χρονώ και πάντα ακούω τη μαμάκα μου...") για το αμάξι τους να ξέρουν τί ζητάνε απ'τη ζωή τους;

Το απόλυτο link....
http://www.youtube.com/watch?v=zRX4mlFi06A
TOLIS HAZZARD!!ΝΤΑΙΖΗ ΓΕΡΑ!!

polatov
Schumacher
Schumacher

Post by polatov » Fri Mar 28, 2008 6:37 pm

ολα τα αυτοκινητα καλως ή κακος εχουν μια παραδοση σαν μαρκα..
απο κει ξεκινανε ολα.υπαρχουν αυτοκινητα που δεν βγαζουν το παραμικρο εκτος απο εξαιρεσεις..
τα γερμανικα ποτε δεν ειχαν τη φημη του σκυλιου απο αξιοπιστια..
φυσικα και το golf εχει προβλημματα και αλλα μοντελα της εταιρειας.το θεμα ειναι ομως οτι το οτι βγαζουν πολλα προβλημματα δεν τα εξισωνει με αλλα αυτοκινητα.επιμενω στο οτι πληρωνεις παιρνεις..(εκτος απο τη mercedes που ειναι υπερτιμημενη)
δουλεμα δεν πεφτει απλα καποιοι εχουν μπεξει καποια πραγματα και τα βλεπουν ασπρο ή μαυρο!
"Competition reduces competitors"
ImageImageImage
Image

g
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by g » Fri Mar 28, 2008 6:39 pm

σημερα πανω σε ΕΛΠΑ ειδα μια καινοουργια Κορολα. προχθες ειδα ενα Α5 κ μια Χ5.παιδια τι να σας πω εμας οικογενειακα τα Ιταλικα μας εχουν βγαλει ασπροπροσωπους εκτος απο ενα...

Sporti
Schumacher
Schumacher

Post by Sporti » Fri Mar 28, 2008 6:42 pm

g = whiteface....xaxaxaxa..!
ImageImageImage

ΜΚ1 Sporting - MK2b Sporting - Grande Sporting - A3 Sportback 1.8TFSI

g
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by g » Fri Mar 28, 2008 6:46 pm

αχαοχαοχοαοχαοχοαχοα καλο... απλα οντως καποιες εταιρειες λογω ΜΚΤ προωθουν κ καλυπτουν τους καταναλωτες σε αλλα σημεια. οποτε κ δεν τους ενδιαφερει κ πολυ. παντως εχω ακουσει πολλα για το Group vag, αλλα πρεπει να ειμαστε ποιο σφαρικοι στην αγορα ενος ΙΧ

skinboy
Schumacher
Schumacher

Post by skinboy » Fri Mar 28, 2008 6:49 pm

καλος η κακος παραδοση η φημη για εμενα το αποτελεσμα μετραει κ αμα εισαι στο χωρο ακους πραγματα κ βλεπεις κ εκει κρινεις αντικειμενικα.

δεν θα θεωρουσα ποτε τον εαυτο μου τοσο θυμα να παρω αμαξι λογο φιμης , αλλα λογο κριτηριων και μονο.
για να μην παω μακρια την συγκριση κ δουμε ποια πραγματικα ειναι σκυλια αμαξια κ ποια οχι για ολοι νομιζουμε οτι τα περνουμε κ τα σκιζουμε ενω στην πραξη απλα τα δουλευουνε βαρια .
στα αμαξια που παθαινουνε ζημιες φθορες τριγμους κ οτι σχετικο ασχετο ενα 50% φταιει ο ιδιοκτητης τους.
Ολα απο εκει ξεκινανε...

Να μιλησουμε για πραγματικη αξιοπιστια μοτερ τωρα ?
τι να πω οτι στο HGT δεν βαζω σταγονα λαδι, και στο fabia απο αλλαγη σε αλλαγη κοτσαρω και κανα λιτρο κ κατι ?
ετυχε ?
οκ το FR ? και αυτο ετυχε ??? αυτο θελει ποιο πολυ λαδι ακομα , λαδιερα ειναι για να μην πω κ τα αλλα καλα του...(νερα απο το παρμπριζ γιατι κυκλοφορησε παρτιδα με ανοιχτη ταπα στην καλωδιωση....)
Να πω για το POLO ? που σε αφηνει 1000% στα 30.000κμ απο πολλαπλασιαστες που εν ετη 2000+ ακομα τους κανουνε απο πλαστικο το οποιο ειναι σαν πλαστελινη κ λιωνει ?

ειπαμε
ολα ειναι ρευστα , περνεις οτι σε γεμιζει κ εισαι κ 1000% σιγουρος οτι κατι θα παθεις μες στην συμβιωση σου μαζι του κ προχωρας.

απλα πραγματα , ολα ειναι καλα , το καθενα στο ματι του καθενος καλυτερο απλα.
Punto HGT SC Evo

polatov
Schumacher
Schumacher

Post by polatov » Fri Mar 28, 2008 7:05 pm

εκτος απο του πολλαπλασιαστες και τους γριλους των παραθυρων τα polo και golf δεν εχουν παρουσιασει κατι σημαντικο..
αλλου το παω εγω..ιαπωνεζικα εχετε ακουσει ποτε να βγαζουν κατι σημαντικο σε προβλημα η να τριζουν..?
μην το παμε τι εχει δει συγκεκριμενα ο καθενας γιατι θα βγουνε ολα τα απλυτα στη φορα που λεμε..
εγω παντως ειμαι ευχαριστημενος απο το αμαξι μου παρολα τα προβληματα που ειναι απαραδεκτα και δεν τα ε3χω μονο εγω.και παλι ομως σου προσφερει κατι αλλο παντα και δεν ξενερωνεις..
ImageImageImage
Image

Spartiatis No2
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by Spartiatis No2 » Fri Mar 28, 2008 7:06 pm

Φίλε Polatov εγώ είμαι εντελώς αντίθετος στο οτι πληρώνεις παίρνεις. Δηλαδή μια 316 BMW που δεν πάει βήμα και σκάς το λιγότερο 34.000 ευροπουλάκια που θα την πάρεις γυμνή, και με 3-4 πραγματάκια φτάνει άνετα 40.000 αξίζει; Γιατί, για να λες οτι έχεις BMW; Για να πουλήσεις μούρη. Στην Σπάρτη απ'όπου κατάγομαι, όλοι οι τσιγκάνοι με BMW γυρίζουν. Και σιγά.

Αν θέλω να πουλήσω μούρη με 18.000 πέρνω Dodge Caliber με 150 άλογα. Με 22.000 πέρνω C4 by Loeb με 177 άλογα που είναι πανέμορφο κιόλας και πάει. Και πολλά άλλα...

polatov
Schumacher
Schumacher

Post by polatov » Fri Mar 28, 2008 7:12 pm

βασικα να το θεσω πιο ωμα..
πειτε μου παρακαλω τι σχεση μπορει να εχει το νεο fiat bravo Τ-JET με ενα Αudi Α3 sportsback Tsi ΜΕ 120 ΚΑΙ 125 αλογα αντιστοιχα .Χοντρα χοντρα ειναι 7000 ευρω ακριβοτερο..
ImageImageImage
Image

skinboy
Schumacher
Schumacher

Post by skinboy » Fri Mar 28, 2008 7:19 pm

polatov wrote:εκτος απο του πολλαπλασιαστες και τους γριλους των παραθυρων τα polo και golf δεν εχουν παρουσιασει κατι σημαντικο..
αλλου το παω εγω..ιαπωνεζικα εχετε ακουσει ποτε να βγαζουν κατι σημαντικο σε προβλημα η να τριζουν..?
μην το παμε τι εχει δει συγκεκριμενα ο καθενας γιατι θα βγουνε ολα τα απλυτα στη φορα που λεμε..
εγω παντως ειμαι ευχαριστημενος απο το αμαξι μου παρολα τα προβληματα που ειναι απαραδεκτα και δεν τα ε3χω μονο εγω.και παλι ομως σου προσφερει κατι αλλο παντα και δεν ξενερωνεις..
και γιατι σε φιλο σε πολο 100αρι εχουνε αλλαξει 2 φορες μοτερ εντος εγγυησης για προβλημα με λαδια ?
γιατι οταν το ανεφερε το προβλημα υπηρχε οδηγια σχετικη ελεγχου κ αντικαταστασης σε επισημο ?

ενα απλο παραδειγμα σου λεω , κ κανει κ 16000 το αμαξι εε 14αρι !!
δεν το λες φθηνο!

αμα θες μπορω να σου πω πολλα αλλα παραδειγματα για οτι αμαξι θες !

θες να σου πω για T-sport Μοτερ κ ζημιες ? σε Toyota ?

για CTR ?

ολα ρε πανο λαμαρινες ειναι , αλλα λιγο ποιο οκ εδω αλλα λιγο ποιο οκ εκει , ενα παζλ ειναι ολο , μην κολας σε μαρκες.
Punto HGT SC Evo

polatov
Schumacher
Schumacher

Post by polatov » Fri Mar 28, 2008 7:25 pm

ενταξει παω πασο αλλα ολα λαμαρινες δεν ειναι..
τα hundai τα chevrollette(κορεα) ειναι τα ιδια??κατι αλλαζει..ιταλικα με γαλλικα ειναι τα ιδια??
αφηστε τους γερμανους κατα μερος..
υπαρχουν και εξαιρεσεις που οσο και να τα ζοριζεις δε θα παθουνε τιποτα..
ImageImageImage
Image

Sporti
Schumacher
Schumacher

Post by Sporti » Fri Mar 28, 2008 7:28 pm

Giati to kaneis twra ayto e? giati?.....atimo paidi.....

Pros pliroforisi sou,....h diafora enos Bravo T-Jet 120ari basiko me ena A3 Sportback tsi 125 einai panw kai apo 7000 eyrw,....an de to pareis kai me doseis lgw epitokiwn tou group vag h diafora sto telos konteyei ta 9-10K....

Twra sxetika me to ti sxesi exoune to ena me to allo,....egw apla tha sou pw oti to mono pou iperteri emfanws to A3 einai h "aisthisi" poiotitas (ayta pou elega prin) kai kapws se praktikotita.....alliws se dunamika xaraktiristika (kratima, frena, mixani) den iparxei diafora apo oso exw diavasei,....timoni tou A3 mporei na einai kai xeirotero apo tou Bravo (oloi to lene ayto gia to timoni tou A3....oti einai anaisthito)...exsoplismo den to sizitame kan,...einai brosta o italos,...design episis,.....opote re si pano apo pou ta 7-8K diafora?.....oso gia provlimata...?....dustuxws iparxoun kai ekei,....alla ama exeis dwsei 16-17000 ta les,....ama exeis dwsei 25....to skeftesai....

oxi oti me xalage vevaia etsi,...alla einai polla ta lefta....
ImageImageImage

skinboy
Schumacher
Schumacher

Post by skinboy » Fri Mar 28, 2008 7:31 pm

Πανο Ολα λαμαρινα ειναι με διαφορετικη επωνυμια.
με τα υπερ κ τα κατα καθε επωνυμιας.

οπως μαθεις απλα η λογικη λεει οτι πορευεσαι στο μελλον .

δηλαδη εγω δεν θα πω ποτε ζημιαρικο ενα φιατ γιατι εχω αλλαξει 3 και δεν με αφησε κανενα παγωτο καποια στιγμη κ ειναι σε ενα κοστος αποδεκτο για την τσεπη μου.

τωρα στα 50 χιλιαρικα θα κοιταξω κ αλλα αμαξια να παρω δεν αντιλεγω , γιατι οπως και να το κανουμε μου αρεσουνε και αλλα αμαξια εκτος απο τα ιταλικα ειδικα οπως εχουνε γινει τελευταια, αλλα παντα θα πιστευω οτι ολα ειναι λαμαρινες, αυτο δεν αλλαζει.
Ολα θα χαλανε ολα θα παθαινουνε ζημιες , ειναι το παιχνιδι κ οσο περνανε τα χρονια τα αμαξια παραγονται για μικροτερα ορια ζωης για να σε κανουνε να τα αλλαζεις κ συντομοτερα ειναι το μαρκετινγ ετσι
Punto HGT SC Evo

Sporti
Schumacher
Schumacher

Post by Sporti » Fri Mar 28, 2008 7:36 pm

skinboy wrote:...δηλαδη εγω δεν θα πω ποτε ζημιαρικο ενα φιατ γιατι εχω αλλαξει 3 και δεν με αφησε κανενα παγωτο καποια στιγμη κ ειναι σε ενα κοστος αποδεκτο για την τσεπη μου....
Mia apo ta idia... :cool:
ImageImageImage

skinboy
Schumacher
Schumacher

Post by skinboy » Fri Mar 28, 2008 7:40 pm

Ευχομαι πραγματικα να ειναι ΟΛΑ τα αμαξια στην ζωη μου που θα παρω εστω 2 φορες ποιο ζημιαρικα απο το Punto.
θα ειμαι οχι απλα ευτιχισμενος αλλα 3ευτιχισμενος....

να εχω δοσει εγω τωρα 50 χιλιαρικα , να εχω ενα ολοκαινουργιο S3 , να βολταρω παρασκευη βραδυ για την διασκεδαση μου κ να πεσω σε κανα ταφρο ελληνικο (ενταξει "σπανιο φυσικα" φαινομενο για ελλαδα αυτο , ειμαι υπερβολικος) κ να μεινω με το παραθυρο στο πατωμα κ να καθομαι να κοιταω !!!! σαν να μην πω !

ε οχι , ακομα κ τα μπουρδ3λ@ τα ιταλικα στο δρομο κ στην βροχη να παγωνω δεν με αφηασανε ποτε , ας ειμαι αυτος που θα γελαει οχι αυτος που θα βριζει κ ας εχω ιταλικο...
σαραβαλακι
ριμαδι
ψευτικο
να τριζει

ολα οκ μου κανει εμενα
Punto HGT SC Evo

Post Reply