μοτερακι hgt σε μκ2 16v 2002
Moderator: Puntoclub.gr moderators
-
ntelos
- Νικολάκης

μοτερακι hgt σε μκ2 16v 2002
σκεφτομουν να ασχολειθω με την βελτιωση του κινιτηρα του 16V, αλλα οταν τα εβαλα κατω σκεφτηκα πως και περισσοτερο θα μου κοστισει, και η σχεση αποδοσης τιμης δεν θα ειναι αξιολογη. ειπα λοιπον να το ψαξω για μοτερ απο hgt πρωτα, μαζι με αναρτησεις φρενα κλπ.
τα ερωτηματα μου εινια τα εξης..
το σασι του 1.2 16v θα το αντεξει το hgt η θα το ψαχνω σε καμμια στροφη να το βρω?
απο τι ξερω, κουμπωνει πολυ ωραια ο κινητηρας πανω, το θεμα ειναι μετα τι γινεται.. μηπως αρχιζω και τρεχω ολη την ωρα στουσ μηχανικους να φτιαχνουν της ζημιες ? Θα ηθελα αν μπορουσατε βεβαια να μου προτεινετε και εσεις καποιον, που σιγουρα το εχει ξανακανει, για να ειμαι βεβαιος πως ουτε τα λεφτα θα μου φαει, αλλα θα γνωριζει 5 πραματα παραπανω για την μετατροπη..
απο τιμες τι παιζει? υπολογιζω να παει γυρω στα 3-4 χιλιαρικα η ολη ιστορια (μονο για το μοτερ, οχι φρενα κπλ).
Αυτη τη στιγμη θα με βοηθουσε πολυ η δικη σας γνωμη πανω στο θεμα.
το σασι του 1.2 16v θα το αντεξει το hgt η θα το ψαχνω σε καμμια στροφη να το βρω?
απο τι ξερω, κουμπωνει πολυ ωραια ο κινητηρας πανω, το θεμα ειναι μετα τι γινεται.. μηπως αρχιζω και τρεχω ολη την ωρα στουσ μηχανικους να φτιαχνουν της ζημιες ? Θα ηθελα αν μπορουσατε βεβαια να μου προτεινετε και εσεις καποιον, που σιγουρα το εχει ξανακανει, για να ειμαι βεβαιος πως ουτε τα λεφτα θα μου φαει, αλλα θα γνωριζει 5 πραματα παραπανω για την μετατροπη..
απο τιμες τι παιζει? υπολογιζω να παει γυρω στα 3-4 χιλιαρικα η ολη ιστορια (μονο για το μοτερ, οχι φρενα κπλ).
- panoslevidi
- Νικολάκης

Re: μοτερακι hgt σε μκ2 16v 2002
δεν ξερω αν αυτο γινετε αλλα αν γινετε εκτος απ το κοστος μηπως πρεπει να μαθεις τι γινετε και με το κτεο.θα μπορεις να το δηλωσεις και να περνας κανονικα?ntelos wrote:σκεφτομουν να ασχολειθω με την βελτιωση του κινιτηρα του 16V, αλλα οταν τα εβαλα κατω σκεφτηκα πως και περισσοτερο θα μου κοστισει, και η σχεση αποδοσης τιμης δεν θα ειναι αξιολογη. ειπα λοιπον να το ψαξω για μοτερ απο hgt πρωτα, μαζι με αναρτησεις φρενα κλπ.
-
ntelos
- Νικολάκης

- Achilleas GT
- Τρέχω σε αγώνες.

ολα κουμπωνουν κανονικα αλλα επειδη ειναι πολλες οι διαφορες νομιζω οτι θα ξεφυγεις αρκετα σε κοστος, επισης δεν εχει μεταπωληση σαν μετατροπη που θα ειναι και αν δεν αλλαξεις και φρενα αναρτηση και αλλα θα εχεις σοβαρα προβληματα οδηγησημοτητας!!!!
γνωμη μου πουλα το και παρε hgt η τουρμπισε αυτο!!
- panoslevidi
- Νικολάκης

δεν νομιζω οτι ειναι οτι καλυτερο να τουρμησει ενα μοτερ 1.2.καλυτερα να παρει το hgt η να κανει πληρη μετατροπη στο δικο του αφου τελικα γινετε.Achilleas GT wrote:ολα κουμπωνουν κανονικα αλλα επειδη ειναι πολλες οι διαφορες νομιζω οτι θα ξεφυγεις αρκετα σε κοστος, επισης δεν εχει μεταπωληση σαν μετατροπη που θα ειναι και αν δεν αλλαξεις και φρενα αναρτηση και αλλα θα εχεις σοβαρα προβληματα οδηγησημοτητας!!!!
- Achilleas GT
- Τρέχω σε αγώνες.

κοιτα ειναι ποσα λεφτα θελει να διαθεσει και τι χρηση κανει στο αυτοκινητο. τα τουρμπισμενα 12αρια ειναι ποιο γρηγορα απο Hgt και οποια στιγμη θελησει βγαζει τα πραγματα και το πουλαει.Καλο θα ηταν να μιλησουν παιδια που εχουν μπει σε αυτη τη διαδικασια να ακουσετε λυσεις και προβληματα που βρηκαν στο δρομο τους.
- puntoforever
- Εμαθα να ξεκινάω.

- soundcrash
- Τρέχω σε αγώνες.

-
tzoutzis
- Νικολάκης

- Orange
- Schumacher

ntelos 3000~4000 περιπου, πρεπει τα "πιανει" το αυτοκινητο σου.Αλλα 3000~4000 που σκεπτεσαι για την μετατροπη.Οποτε σιγουρα βρισκεις HGT, σε αυτα τα χρηματα.
Το να μπλεξεις με "τραμπες" κινητηρων -και μαλιστα τις περισσοτερες φορες χωρις να εχεις το πληρη ιστορικο τους- και μαλιστα χωρις να "ολοκληρωσεις" τη μετατροπη σε αυτα τα χρηματα -βαλε φρενα, αναρτησεις, ταμπλο(πινακα οργανων) κτλ- θα ξεφυγεις κατα πολυ απο τα χρηματα που εχει ενα HGT μεταχειρισμενο.
Ακομα, η αξιοπιστια στην αγορα HGT μπορεις να την ελεγξεις, σε πολυ μεγαλο βαθμο, εναντι της μετατροπης, που ολο και κατι θα σου βγαλει στην πορεια.
Απο την αλλη, ενα "φτηνο" τουρμπισμα στο δικο σου, θα σε στειλει πισω καπου 3500 με 4000 ευρω.Αρκετα αξιοπιστο μηχανικα -εκτος απο μεταδοση, που αν το ζοριζεις συχνα-πυκνα, θα αρχισει να "λεει" τα δικα της.Επιδοσεις αρκετα κοντα -μερικες φορες και "κοπιες"- με HGT.Εκτος ομως απο μελλοντικη αναβαθμηση σε μεταδοση -δισκος, κιβωτιο- αυτο που θα χρειαστει να αναβαθμισεις συντομα, ειναι φρενα και αναρτηση, οποτε πρεπει να σκεφτεις ενα επιπροσθετο εξοδο, περιπου στα 2000 ευρω.
Η αποφαση ειναι δικια σου.
Το να μπλεξεις με "τραμπες" κινητηρων -και μαλιστα τις περισσοτερες φορες χωρις να εχεις το πληρη ιστορικο τους- και μαλιστα χωρις να "ολοκληρωσεις" τη μετατροπη σε αυτα τα χρηματα -βαλε φρενα, αναρτησεις, ταμπλο(πινακα οργανων) κτλ- θα ξεφυγεις κατα πολυ απο τα χρηματα που εχει ενα HGT μεταχειρισμενο.
Ακομα, η αξιοπιστια στην αγορα HGT μπορεις να την ελεγξεις, σε πολυ μεγαλο βαθμο, εναντι της μετατροπης, που ολο και κατι θα σου βγαλει στην πορεια.
Απο την αλλη, ενα "φτηνο" τουρμπισμα στο δικο σου, θα σε στειλει πισω καπου 3500 με 4000 ευρω.Αρκετα αξιοπιστο μηχανικα -εκτος απο μεταδοση, που αν το ζοριζεις συχνα-πυκνα, θα αρχισει να "λεει" τα δικα της.Επιδοσεις αρκετα κοντα -μερικες φορες και "κοπιες"- με HGT.Εκτος ομως απο μελλοντικη αναβαθμηση σε μεταδοση -δισκος, κιβωτιο- αυτο που θα χρειαστει να αναβαθμισεις συντομα, ειναι φρενα και αναρτηση, οποτε πρεπει να σκεφτεις ενα επιπροσθετο εξοδο, περιπου στα 2000 ευρω.

- soundcrash
- Τρέχω σε αγώνες.

+1 και εγω θα προτεινα να παρεις ενα ετοιμο 1800..ntelos 3000~4000 περιπου, πρεπει τα "πιανει" το αυτοκινητο σου.Αλλα 3000~4000 που σκεπτεσαι για την μετατροπη.Οποτε σιγουρα βρισκεις HGT, σε αυτα τα χρηματα.
θα γλιτωσεις χρονο και αρκετη ταλαιπορια!!
- error
- Εμαθα να ξεκινάω.