μικρα βαθουλωματα κλπ
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- kgf
- Έβγαλα το Ν

μικρα βαθουλωματα κλπ
λοιπον,δοκιμασα κατι που πραγματικα δουλευει και γλυτωσα 500+ ευρω απτο φανοποιειο!
οταν εχετε μικρα η και μεσαιου μεγεθους βαθουλωματα,παρτε το πιστολακι των μαλλιων,ζεστανετε τη λαμαρινα στο βαθουλωμα,να ζεσταθει καλα ως 5 λεπτα και μετα ψεκαστε το με ψυκτικο σπρευ,εγω δοκιμασα με ενα που πηρα απο καταστημα με ηλεκτρονικα που κατεβαζει θερμοκρ μεχρι -50.θα δειτε τη λαμαρινα να φουσκωνει μονη της!ειναι τσεκαρισμενο και κανει πολυ καλη δουλεια.και το χρωμα δεν!!! καιγεται.εφτιαξα σημερα 2 βαθουλωματα που ειχα,ενα στην πορτα και ενα μικρο στο καπω που μου ζητουσαν 500 και πανω για να το φτιαξουν!!!υποψιν οτι τα χτυπηματα που ειχα ηταν χωρις ζημια στο χρωμα.μονο το βαθουλωμα.δεν το πιστευα αλλα δουλευει και εχει πολυ καλα αποτελεσματα.
οταν εχετε μικρα η και μεσαιου μεγεθους βαθουλωματα,παρτε το πιστολακι των μαλλιων,ζεστανετε τη λαμαρινα στο βαθουλωμα,να ζεσταθει καλα ως 5 λεπτα και μετα ψεκαστε το με ψυκτικο σπρευ,εγω δοκιμασα με ενα που πηρα απο καταστημα με ηλεκτρονικα που κατεβαζει θερμοκρ μεχρι -50.θα δειτε τη λαμαρινα να φουσκωνει μονη της!ειναι τσεκαρισμενο και κανει πολυ καλη δουλεια.και το χρωμα δεν!!! καιγεται.εφτιαξα σημερα 2 βαθουλωματα που ειχα,ενα στην πορτα και ενα μικρο στο καπω που μου ζητουσαν 500 και πανω για να το φτιαξουν!!!υποψιν οτι τα χτυπηματα που ειχα ηταν χωρις ζημια στο χρωμα.μονο το βαθουλωμα.δεν το πιστευα αλλα δουλευει και εχει πολυ καλα αποτελεσματα.
- Spartiatis No2
- Μαθαίνω να στρίβω.

- soundcrash
- Τρέχω σε αγώνες.

- kgf
- Έβγαλα το Ν

κιεγω αυτο ελεγα αλλα τελικα δουλευει πολυ καλα.και ο πατερας μου που κοιταζε χαζεψε:)κοιταξε καποια μικροσημαδακια μεινανε,αλλα καμια σχεση με το πως ητανε.το χτυπημα που ειχα ηταν περιπου 40-50 εκατοστα διαμετρο μπορει κια λιγο παραπανω.αλλα δεν ηταν "καθαρο" βαθουλωμα,αν ητανε δε θαχε μεινει τιποτα απο σημαδι!αν ητανε "καθαρο" θα ειχε γινει σαν καινουριο.και τωρα δηλαδη ισα που φαινεται.δεν τοσκεφτηκα πριν το δοκιμασω αλλιως θαχα βγαλει και φωτογραφιες να ανεβασω.
- soundcrash
- Τρέχω σε αγώνες.

- g
- Τρέχω σε αγώνες.

το σπρευ αυτο απο που το περνεις;;;; κ να ρωτησω, μολις γινω καλα εχω ενα βαθουλωμα θα το δοκιμασω κ εγω. δλδ ζεστενεις κ ψεκαζεις κ αυτο μονο του;;; δε το βετουζαρεις με τπτ ας πουμε;; το αφηνεις μονο του...μια χαρα ακουγεται.μπραβο ρε φιλε κ περασα μαυρα Χριστουγεννα που ειδα το βαθουλωμα στη πορτα.. μπραβο...
- kgf
- Έβγαλα το Ν

το χτυπημα που ειχα εγω ηταν πανω στο μαυρο το πλαστικο που εχει στην πορτα και ειχε μπει μεσα η λαμαρινα.γιαυτο δεν εγινε σαν καινουριο τελειως,και ειχε και καποια μικρα χτυπηματα μεσα στο βαθουλωμα,σαν γραμμες.(οχι γρατσουνιες)ειναι δυσκολο να το περιγραψω αλλα τωρα μεινανε μονο αυτα και το βαθουλωμα εφυγε τελειως.και αυτα μικρυνανε ομως.απλα θελει να το ζεστανεις και να το ψυξεις.και δευτερη και τριτη φορα αν χρειαστει.το δικο μου ανεβαινε σιγα σιγα.το εβλεπα:)
- kgf
- Έβγαλα το Ν

- kgf
- Έβγαλα το Ν

- GRIGIO
- Schumacher

Δοκιμασμένη λύση με εγγύηση ή θα κλαίω το χρώμα μου και το βερνίκι του?????
ΠΑΤΡΑ----->
http://www.youtube.com/watch?v=HNFwzfgd ... annel_page
http://www.youtube.com/watch?v=KQ1Gmqw15qc
R.I.P Μέλε....
R.I.P Μητσάκο
http://www.youtube.com/watch?v=HNFwzfgd ... annel_page
http://www.youtube.com/watch?v=KQ1Gmqw15qc
R.I.P Μέλε....
R.I.P Μητσάκο