χειριστηριο τιμονιου για pioneer deh-9800 bt

Θέματα που αφορούν την βελτίωση του ήχου.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

Post Reply
kgf
Έβγαλα το Ν
Έβγαλα το Ν

χειριστηριο τιμονιου για pioneer deh-9800 bt

Post by kgf » Sat Dec 22, 2007 11:40 am

εχω την πηγη deh-9800 παιονιρ.ξερει κανεις ποια χειριστηρια τιμονιου ειναι συμβατα?ξερω οτι υπαρχει ενα με μπλου τουθ αλλα δεν ξερω αν ειναι συμβατο και αν θα μπορω να το χρησιμοποιησω με το τηλεφωνο.εν ξερει κανεις κατι πεστε μου ρε παιδια θα βοηθησετε πολυ :)

Ζανετ,Τουρλουφιδη,Χατζηγι
Έβγαλα το Ν
Έβγαλα το Ν

Post by Ζανετ,Τουρλουφιδη,Χατζηγι » Mon Dec 24, 2007 8:34 am

Σορρυ αλλα δεν το επιασα?
Εχεις ηδη χειρηστηρια στο τιμονι η θες να βαλεις το κοντρολακι της pioneer που το δενεις εσυ πανω στο τιμονι?
Και στις 2 περιπτωσεις
α) η Pioneer δεν εχει ανταπτορα για εργοστασιακα χειρηστηρια τιμονιου
β) αναλογως την πηγη (το μοντελο), το κοντρολακι ειναι συγκεκριμενο
Επισης αν μιλας για εργοστασιακα, ποιο μοντελο αυτοκινητου εχεις?

kgf
Έβγαλα το Ν
Έβγαλα το Ν

Post by kgf » Thu Dec 27, 2007 3:22 pm

η πηγη ειναι το pioneer 9800bt.το αυτοκινητο ειναι το mk2b.το τιμονι δεν εχει χειριστηρια.θα μπει της pioneer καινουριο που το δενεις πανω.
ψαχνω να βρω ποιο θαναι,και αν θα δουλευει και με το μπλουτουθ για να ανοιγοκλεινω και το τηλεφωνο.ξερω οτι υπαρχει ενα αλλα αποτι μουχουν πει εκεινο ειναι για ενα μοντελο με σκληρο δισκο και δεν ξερω αν θα παιξει στη δικια μου πηγη.

kgf
Έβγαλα το Ν
Έβγαλα το Ν

Post by kgf » Sat Jan 12, 2008 1:28 am

για την περιπτωση που το ψαξει και κανενας αλλος το συμβατο μοντελο ειναι το:cd-sr110

Ζανετ,Τουρλουφιδη,Χατζηγι
Έβγαλα το Ν
Έβγαλα το Ν

Post by Ζανετ,Τουρλουφιδη,Χατζηγι » Sat Jan 12, 2008 10:18 am

Ε, αν δεν το ειχε μαζι η συσκευασια (γιατι συνηθως πανε πακετο) πηγαινε σε κανα καταστημα με ηχο αυτοκινητου για να στο βρουνε
αν θες διευθυνσεις απο 2-3 καλα που ξερω, πολυ ευχαριστως να σε βοηθησω σε Δαφνη-Βυρωνα-Πετραλωνα-Αργυρουπολη
αν εισαι καπου εκει κοντα

KONSTANTINOS_27
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by KONSTANTINOS_27 » Sat Jan 19, 2008 7:39 pm

ΕΓΩ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ PIONEER ΜΕ ΜΠΛΟΥ ΤΟΥΘ ΑΛΛΑ ΣΤΙΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟ JOYSTICK ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΔΕΙΧΝΕ ΠΑΝΩ.ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΝ PIONEER ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ (ΦΥΣΑ) ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΤΑ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΤΙΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΨΣ ΚΑΝΟΥΝ 130 ΕΥΡΩ.ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ PIONEER KANEI 30 EΥΡΩ.ΟΛΑ ΤΑ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ ΤΩΝ PIONNER ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΑΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ.

Post Reply