Κάντε εδώ τα σχόλια σας.
Moderator: Puntoclub.gr moderators
-
soundcrash
- Τρέχω σε αγώνες.

Ουτε sporting δεν καθεται,οχι 5ταχυτο διπλα απο το ts.καλη επιτυχια οπως και να εχει.Περιμενουμε αποτελεσματα..
Εδω εισαι λαθος..
τρεξαμε με του κολλητου το sporting με ενα yaris 1500 και του ριξαμε 3 αμαξια..
-
punto1410
- Μαθαίνω να στρίβω.

To sporting του φιλου σου ειχε βελτιωσεις?
-
polatov
- Schumacher

τα 5 ταχυτα απο σταση ειναι πιο γρηγορα απο τα sportingμεχρι τελειωματα τριτης του 5ταχυτου..απλωνουν καλυτερα πρωτη δευτερα.
φιλαρακι εμενα την ξερεις τη γνωμη μου υπολογιζω αρκετα πισω αν ξερει να το πηγαινει καλα αλλος.μη μασας ομως..
βγαλε ρεζερβα και τιποτα αλλο..για να εισαι δικαιος.για ποτε η κοντρα??
-
soundcrash
- Τρέχω σε αγώνες.

To sporting του φιλου σου ειχε βελτιωσεις?
ενα τελικο μονο και αλλο φιλτρο μεσα στο φιτροκουτι..
-
P.A.D.R.C
- Schumacher

-
Για το μκ2Β σπορτινγκ που το ανεφερα ειναι το πλεον και αμεσα συγκρισιμο με το 1.4 με τις 5ταχυτητες.Και ειναι και πιο γρηγορο σε 0-100 & 400μ απο το 5ταχυτο.
-
polatov
- Schumacher

Κωσταντινε δε ξερω απο που το βγαζεις το συμπερασμα αλλα εμεις στις συναντησεις που εχουμε ανοιξει βλεπουμε αλλα πραγματα.
με τον Blue scorpion ανοιξαμε ρολλαριστα(2ες) και απο τελειωματα δευτερας αρχισε να μου ανοιγει.
εκανα το ιδιο με τον akis R που φοραει 15αρες και ειχε και αλλο ατομο μεσα και παλι απο δευτερες παλι ξεμιτιζε.
βεβαια τελειωματα τριτης τα 5ταχυτα τα μαζευεις ανετα και μετα τους ριχνεις κιολας.
αμα θεωρειτε κοντρα μισο πατημα συμπλεκτη κουρεμα σε καθε αλλαγη και χωρις να αφηνετε γκαζι τοτε μαλλον δεν μιλαμε για πραγματικοτητα.
φιλε ενημερωσε μας για το ανοιγμα!
-
polatov
- Schumacher

γραφω οτι ανοιξαμε με 2ες (ισα που τσουλαγαμε),πολυ χαμηλα συνεπως αυτο ειναι υπερ για το 6αρι αλλα και παλι τζιφος.με τον xeno ο blue εχει ανοιξει ρολλαριστες 1ες .ειναι απολυτα φυσιολογικο και το ειχα αναφερει πριν γινουν τα ανοιγματα.η fiat δεν εδινε καμια διαφορα σε 0-100.πισω απο την οθονη του pc σου...αρα δεν εχεις δει τιποτα στο δρομο.
-
P.A.D.R.C
- Schumacher

-
polatov wrote:γραφω οτι ανοιξαμε με 2ες (ισα που τσουλαγαμε),πολυ χαμηλα συνεπως αυτο ειναι υπερ για το 6αρι αλλα και παλι τζιφος.με τον xeno ο blue εχει ανοιξει ρολλαριστες 1ες .ειναι απολυτα φυσιολογικο και το ειχα αναφερει πριν γινουν τα ανοιγματα.η fiat δεν εδινε καμια διαφορα σε 0-100.πισω απο την οθονη του pc σου...αρα δεν εχεις δει τιποτα στο δρομο.
1ον ΞΕΣΤΟΜΙΖΟΝΤΑΣ(Η ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ) "η fiat δεν εδινε καμια διαφορα σε 0-100." ΣΕ ΚΑΘΙΣΤΑ ΕΚΤΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ.Το γιατι βρες το εσυ..
2ον "πολυ χαμηλα συνεπως αυτο ειναι υπερ για το 6αρι αλλα και παλι τζιφος" ->καποιος εχει προβλημα και δεν το ξερει αφου μιλαμε για το ιδιο βαρος & κινητηρα και σαφως κοντυτερο σασμαν..
3ον καλυτερα πισω απο την οθονη του pc μου & στον πραγματικο κοσμο παρα στην πραγματικοτητα σου -> Οσα μου ειπες οχι μονο δεν αποδεικνυουν αυτο που ισχυριζεσαι αλλα το αντιθετο.
-
BLUE SCORPION
- Schumacher

by BLUE SCORPION » Fri Nov 30, 2007 10:35 am
Xeno wrote:εγώ δεν θυμάμε τπτ... θέλω ρεβανς απο στάση!!!
γιατι για να κανουμε παλι αλλες 5 ακυρες εκινησεις μεχρι να το πατησουμε κανονικα ? χαχαχα
υπομονη και θα την εχεις

-
TOLAROS
- Schumacher

Για το άνοιγμα του Blue Scorpion με τον Polatov μου τοχε πει το καλοκαίρι ο ίδιος ο Κώστας...Αν το 6άρι είναι κοντύτερο στις 3 πρώτες σχέσεις τότε θα ναι μπροστά,εκτός και αν το 5άρι έχει κάποιο πρόβλημα ή δεν αποδίδει το ίδιο καλά για κάποιο λόγο,κάτι που είχα πει στον Κώστα ως επιφύλαξη.Ναι μεν η 2α θα κρατιέται περισσότερο στο 5άρι αλλά η 2α στο 6άρι θα χει καλύψει μεγαλύτερη απόσταση στον ίδιο χρόνο.Εκτός πια κι αν το 6άρι έχει πολύ κακή αλλαγή 2α σε 3η οπότε χάνει ότι κέρδισε πριν
-
g
- Τρέχω σε αγώνες.

η μαμα εταιρεια δινει σε ολα ποιο γρηγορο το εξαρι... τωρα ειναι θεμα οδηγου, εγω ας πουμε που εχω σθυνιθισει με 5αρια καποια εποχη το σκοτωνα το αμαξι κ εχανα απο πολυ κοσμο οπου κ μετα εγινα λιγο ποιο γρηγορος κ απολυτος στις αλλαγες, γτ το κερδος του 6αριου ειναι 1η που θα κανει το μπαμ κ 2 αρα που θα χει μαζεψει παραπανω αποσταση. μετα κατ εμε πανε τα ιδια σχεδον γι αυτο κ δεν ανπιγει πολυ τη ψαλιδα το 6αρι στο 5αρι. θεμα οδηγησης κ γρηγορων αλλαγων. Δυστυχως το 6αρι θελει ποιο συγκεντρωμενες κ γρηγογορεα αλλαγες για να εποφεληθεις τα οποια + κ φυσικα να μη χασεις μετα, στο γεμισμα της 3ης. να μιλαμε για ιδανικεσ συνθηκες οδηγων στο δρομο, το 6αρι ειναι μπροστα απο το 5αρι συνεχεια...γνωμη ,μοου βεβαια. τωρα επειδη εχω φαει απειρα χαστουκια στο παρελθον απο αμαξια που δεν με ειχαν κ εχουν με τπτ, πρεπει στο 6αρι να μη συμπεριφερρεσαι σα 5αρι....
-
soundcrash
- Τρέχω σε αγώνες.

by soundcrash » Fri Nov 30, 2007 12:26 pm
Αλλαγη στις 6100 στροφες θελει..
και εκκινηση με σταθερες 4000 στροφες..
με αυτες τις στροφες που δουλευω πιστευω οτι το αμαξι παει οπως πρεπει..
-
polatov
- Schumacher

κατσε πισω απο το pc σου και πιστευε οτι εχει 0-100 9,7 που λες οτι εισαι πιο γρηγορος απολους εισαι το πιο γρηγορο 14αρι Α!και φυσικα εισαι το καλυτερο τιμονι!μη ξεχνιομαστε γιατι ουτε εκει μας πιστευεις που εχουμε δοκιμασει 2 πραγματα.συνεπως εγω εχω ενα προβληματικο αμαξι και ειμαι κουλος και συ εχεις τα παντα μεσα σενα pc.ειναι προβλημα σου να πιστευεις οτι θελεις οταν ομως εδω μεσα λεμε 5 πραγματα δεν μπορεις να τα αμφισβητεις επειδη νομιζεις εσυ τα δικα σου.
καμια διαφορα δεν δινει η fiat..
μαλλον επειδη βαριεσαι να διαβαζεις σου ξαναλεω οτι μιλαμε για δυο διαφορετικα μκ2 sporting και για 2 διαφορετικα μκ2 elx.
-
soundcrash
- Τρέχω σε αγώνες.

by soundcrash » Fri Nov 30, 2007 12:55 pm
Ρε παιδια χαλαρωστε..
πως καταφερνετε συνεχεια και χαλιεστε ετσι??
ηρεμηστε..
για αμαξια μιλαμε και βγαζουμε συμπερασματα απο τις γνωμες ολων των παιδιων αν αντιλεγει καποιος δεν ειναι αναγκη να ερχεστε σε αυτο το σημειο..