ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Α' Εθνική 2007-08 Super League

Θέματα που αφορούν τον αθλητισμό.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

Post Reply
mukos
Έβγαλα το Ν
Έβγαλα το Ν

Post by mukos » Wed Nov 14, 2007 3:32 pm

βαλτε λουκετο γτ δν παει αλλο....

TaRaNTuLa
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by TaRaNTuLa » Wed Nov 14, 2007 3:56 pm

mukos wrote:βαλτε λουκετο γτ δν παει αλλο....
Δε θα μπει λουκέτο. Δεν είναι δύσκολο να συζητήσετε ήρεμα και είναι ακόμη ευκολότερο να πάψετε να παρακολουθείτε το topic... Τα ξαναείπα και παραπάνω!
Αντίο Γιάννη...Θα ζεις ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ μέσα στις καρδιές μας...

Γιατί αποτρέπεις κάποια πράγματα, ενώ τελικά δεν πρέπει... Εγκυκλοπαίδεια!

Ν&Ν

_Nikos_
Schumacher
Schumacher

Post by _Nikos_ » Wed Nov 14, 2007 4:29 pm

λευτερη ναι συμφωνω οτι πολλοι περασαν και εφαγαν με χρυσα κουταλια στην ΑΕΚ απο τον Τροχανα και μετα, και η παλαι ποτε ομαδα μοντελο, βαρεσε διαλυση, αλλα μην ξεχνας οτι και ο ολυμπιακος ειχε πετρινα χρονια και ηταν σε ακριβως την ιδια κατασταση με την ΑΕΚ η μηπως ξεχασατε εκεινο το ολυμπιακακι και τωρα γινατε ομαδαρα?

Και επειδη η ΑΕΚ δεν εχει ενα κοκκαλη να την βγαλει απο το αδιεξοδο αλλα ενα Ντεμη που προσπαθει μεσω της φτωχης πλην τιμιας οδου να κανει κατι καλο, εγω θα κανω υπομονη για οσο πρεπει.

Απλα δεν μου αρεσει να μπαινει η ΑΕΚ σε καλουπια τυπου η πρωτη η δευτερη η τριτη η τεταρτη ομαδα στην ελλαδα, γιατι δεν μας αρεσει να ανηκουμε σε μια κατηγορια, ειμαστε μια κατηγορια μονοι μας. Καθε χρονο εμεις παιρνουμε πρωταθλημα, κυπελλο και champions league. Ε αφηστε μας να ζουμε στον κοσμο τον δικο μας, τον θαυμαστο κοσμο της ΑΕΚ!!! Εσεις μπορειτε να συνεχισετε να λετε για το ποιες ειναι οι μεγαλες ομαδες της ελλαδας , εγω δεν εχω κανενα προβλημα, αλλα προς θεου μην μας βαζετε στην ιδια μοιρα.. Αλλο η ΑΕΚ και αλλο οι αλλοι.

Αληθεια γιατι λετε για δυο μεγαλες ομαδες και οχι για μια? και ποια η διαφορα να λες 2 μεγαλες ομαδες απο 3 μεγαλες ομαδες η 4 η 5 η 100? Διακρινω μια ταση συμβιβασμου?.. Αυτο ακριβως θελω να πω, θεωρω τουλαχιστον χαζο να λες 2 μεγαλυτερες ομαδες γιατι ποτε δεν εχει σημασια ο δευτερος, εφοσον αρεσκεσαι να μπαινεις σε τετοιου ειδους συκρισεις.

Για μενα η ΑΕΚ δεν συκρινεται με κανεναν για αυτο και ποτε μου δεν ειπα οτι η ΑΕΚ ειναι πρωτη δευτερη τριτη η τεταρτη.

ΑΕΚ----->ιδανικο και πιστευω.....
Image Image Image

polatov
Schumacher
Schumacher

Post by polatov » Wed Nov 14, 2007 4:35 pm

και στο μπασκετ και στο ποδοσφαιρο οι αλλοι τρωνε και μεις καπνιζουμε ενα πακετο τσιγαρα κοντευουμε να παθουμε εγκεφαλικο νευρικο κλονισμο βριζουμε φωναζουμε τσακωνομαστε και το αποτελεσμα το ιδιο.τουρλουμπουκι ,παιζεις ευρωπη οργωνεις σχεδον ολες οι ελληνικες ομαδες και ερχεσαι εδω και χανει απο Ατρομητο,ιωνικο,Αρη,Αστερα τριπολης,ποδοσφεροφιλοι Ανδραβιδας κλπ..
αηδια πια..
"Competition reduces competitors"
ImageImageImage
Image

Sporti
Schumacher
Schumacher

Post by Sporti » Wed Nov 14, 2007 5:41 pm

_Nikos_ wrote:...Αλλο η ΑΕΚ και αλλο οι αλλοι.

ΑΕΚ----->ιδανικο και πιστευω.....
Δεν θα διαφωνισω αλλα θα σου πω απλα οτι τα ιδια ακριβωs πιστευω και εγω για το Θρυλο και ο Τασοs η ο Σιλβερ για το ΠΑΟ (τυχαια αναφερω τα ονοματα..)...ο καθε εναs για την ομαδα που στηριζει αυτα πιστευει.... :cool:
ImageImageImage

ΜΚ1 Sporting - MK2b Sporting - Grande Sporting - A3 Sportback 1.8TFSI

_Nikos_
Schumacher
Schumacher

Post by _Nikos_ » Wed Nov 14, 2007 8:40 pm

κι ομως λεγοντας μου οτι δυο ειναι οι μεγαλυτερες ομαδες στην ελλαδα, αναιρεις αυτα που λες τωρα... ελπιζω να καταλαβαινεις την διαφορα... :wink:
Image Image Image

_Nikos_
Schumacher
Schumacher

Post by _Nikos_ » Mon Nov 26, 2007 7:35 pm

τι εγινε ρε silverako?? δεν εχει update το topic σου?????? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Image Image Image

SilverPunto
Schumacher
Schumacher

Post by SilverPunto » Mon Nov 26, 2007 7:36 pm

Θα εχει την αλλη Κυριακη που παιζεις στο Χαριλααου......
χεχεχεχεχεχεχε...........

mukos
Έβγαλα το Ν
Έβγαλα το Ν

Post by mukos » Mon Nov 26, 2007 8:01 pm

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα α ρε σιλβερ εισαι αστειος.!!!κ την επομενη 1ος θα ειμαι ΤΕΛΟΣ.θα παμε στον βατραχο κ θα τον κανουμε οτι πρεπει να παθει αυτος ο προδοτης..!!!!

ΑΕΚ μια ζωη παντα κ παντου!!!
ORIGINAL 21

SilverPunto
Schumacher
Schumacher

Post by SilverPunto » Mon Nov 26, 2007 8:04 pm

Εσυ γιατι γραφεις και διαβαζεις εδω????
Δεν ειπες να βαλουν λουκετο και οτι δνε θα διαβασεις αλλο εδω????
χαχαχαχαχα..............

polatov
Schumacher
Schumacher

Post by polatov » Mon Nov 26, 2007 9:37 pm

silver εγω τα λεγα ΜΗΝ βιαζεστε ολοι και εξακολουθω να το λεω και στα ΑΕΚΑΚΙΑ!
εχει ψωμι ακομα...
"Competition reduces competitors"
ImageImageImage
Image

mukos
Έβγαλα το Ν
Έβγαλα το Ν

Post by mukos » Mon Nov 26, 2007 11:26 pm

ΑΕΚΑΚΙΑ??? omg ειπα να δω ποιος θα γραψει το επομενο κουφο να γελασω.εσυ polatov κοντευεις να σπασεις το ρεκορ...το οποιο ειναι να παιζεις σε ευρωπαικο αγωνα μετα του αγιου νικολαου!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχα

κ οταν ειχες πει πως η ΑΕΚΑΡΑ δν εχει λαο σου λεω πως εχουμε 25,500 δειαρκειας κ δν εχουμε γηπεδο που εσυ εχεις κ ουτε καν με φτανεις!!

HauntedPunto
Schumacher
Schumacher

Post by HauntedPunto » Mon Nov 26, 2007 11:35 pm

δεν θέλω να γράψω αλλά με προκαλείς..
καλό είναι να υπερασπίζουμε την ομάδα μας, αλλά μερικές φορές ο φανατισμός μας τυφλώνει και δεν ξέρουμε τι λέμε..
και βέβαια η ΑΕΚ μπροστά στον Ολυμπιακό είναι Αεκάκι.. όπως και να το κάνουμε, αυτό δεν αλλάζει..ας είμαστε λίγο αντικειμενικοί..
αν εσύ βγάζεις συμπέρασμα για το πόσο καλή είναι μια ομάδα από τα διαρκείας της, η κουβέντα δεν έχει νόημα..
Image Made Me Do It
Pure on the outside, Haunted on the inside...

_Nikos_
Schumacher
Schumacher

Post by _Nikos_ » Tue Nov 27, 2007 1:27 am

αντε παλι... ξαναλεω.

Δεν υφισταται τετοια συγκριση, αλλο παο-οσφπ και αλλο ΑΕΚ... Μα καλα τοσο δυσκολο ειναι να το καταλαβετε?? εσεις παναθηναικακια και ολυμπιακακια μπορειτε να κοντραριζεστε οοοοοσο θελετε αλλα η ΑΕΚ δυστυχως η ευτυχως δεν χωραει σε τετοιες μικροτητες.. οι ομαδες συκρινονται οι ιδεες οχι PDT_019

Οσο για σενα polatov :razz: εγω ποτε δεν ειπα οτι το πρωταθλημα τελειωσε, αλλοι μετα απο μια νικη βγαλανε γλωσσα (βλ. silver) και κρατηθηκανε στην κορυφη μια αγωνιστικη... Βεβαια εσυ δεν θα μπορουσες να πεις και κατι αλλο παρα απο αυτο που ειπες.. :mrgreen:
Image Image Image

Xeno
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by Xeno » Tue Nov 27, 2007 3:02 am

ρε c Πάνω σταμάτα να ταράζεις την ''λιμνουλα''.....

Post Reply