Τρίζει το ΔΙΚΟ σας PUNTO...???
Moderator: Puntoclub.gr moderators
-
jason
- Νικολάκης

Hi Boyzzzzzz
Και Εμενα Τριζι Η Νετεζερα Δεν Ξερω Αν Οφιλετε Στα Ηχια Η Σε Καπιο Αλλο Προβλημα....Το Θεμα Ειναι Οτι Ειναι Παρα Μα ΠΑΡΑ ΠΟΛΗ Σπαστικο Για Τα ΝΕΥΡΑ.Στη Αντιπροσοπια Της Fiat (Λ.Αλιμου) Sorry Αλλα ειναι Ψιλο Παλτα Βαριουντε Μεχρη Αηδιας Οταν Τους Ρωτησα Που Οφιλετε Το Τριξιμο Η Απαντιση Τους Ηταν "Ιταλικο Δεν Ειθελες" Ειλικρηνα Ξενεροσα Την Ζωη μου! Αν Βρεθη Η Πηγη Του Προβληματος Και Η Λυση Σας Παραλαω Ενημεροστε το Site Για Να Μπορεσω Να Οδηγησω Και εγω ηρεμα Μια Φορα!
Ειμαι Κατοχος Ενος Fiat Punto Sportin MK1
Και Εμενα Τριζι Η Νετεζερα Δεν Ξερω Αν Οφιλετε Στα Ηχια Η Σε Καπιο Αλλο Προβλημα....Το Θεμα Ειναι Οτι Ειναι Παρα Μα ΠΑΡΑ ΠΟΛΗ Σπαστικο Για Τα ΝΕΥΡΑ.Στη Αντιπροσοπια Της Fiat (Λ.Αλιμου) Sorry Αλλα ειναι Ψιλο Παλτα Βαριουντε Μεχρη Αηδιας Οταν Τους Ρωτησα Που Οφιλετε Το Τριξιμο Η Απαντιση Τους Ηταν "Ιταλικο Δεν Ειθελες" Ειλικρηνα Ξενεροσα Την Ζωη μου! Αν Βρεθη Η Πηγη Του Προβληματος Και Η Λυση Σας Παραλαω Ενημεροστε το Site Για Να Μπορεσω Να Οδηγησω Και εγω ηρεμα Μια Φορα!
Ειμαι Κατοχος Ενος Fiat Punto Sportin MK1
Jason
- Dimitris
- Νικολάκης

Punto Sporting MK2b 95ps (Ιανουάριος 2004).
*) CD player (έτριζε το εργοστασιακό και είπα να βάλω ένα Pioneer να ησυχάσω, τελικά η νέα πρόσοψη τρίζει 2x!)
*) Ταμπλώ (ειδικά οταν ο δρόμος έχει "άγρια άσφαλτο")
*) Καθίσματα (λίγο)
*) Παρμπρίζ ("τσκ-τσκ")
*) Ταπετσαρίες πίσω (στην αρχή έτριζαν αλλα στο συνεργίο μου τις φτιάξανε)
*) Εταζέρα (στις λακούβες οταν τρέχω αλλά αυτό είναι φυσιολογικό)
Επίσης τώρα τελευταία οταν φρενάρω ακούγεται ένα εκνευριστικό "τακ-τακ" κάπου απο τη μεριά του συνοδηγού (σαν να είχε φύγει καμια βίδα μέσα στην κονσόλα και έπαιζε με τη αλλαγή ταχήτητας) αλλα τελικά ανακάλυψα οτι μάλλον είναι από τους διαδρόμους του καθίσματος συνοδηγού. Μπορώ να πώ οτι όλα τα παραπάνω δεν με ενοχλησαν όσο αυτό το "τακ-τακ"...
Κατα τα άλλα το μωράκι είναι αστέρι!
*) CD player (έτριζε το εργοστασιακό και είπα να βάλω ένα Pioneer να ησυχάσω, τελικά η νέα πρόσοψη τρίζει 2x!)
*) Ταμπλώ (ειδικά οταν ο δρόμος έχει "άγρια άσφαλτο")
*) Καθίσματα (λίγο)
*) Παρμπρίζ ("τσκ-τσκ")
*) Ταπετσαρίες πίσω (στην αρχή έτριζαν αλλα στο συνεργίο μου τις φτιάξανε)
*) Εταζέρα (στις λακούβες οταν τρέχω αλλά αυτό είναι φυσιολογικό)
Επίσης τώρα τελευταία οταν φρενάρω ακούγεται ένα εκνευριστικό "τακ-τακ" κάπου απο τη μεριά του συνοδηγού (σαν να είχε φύγει καμια βίδα μέσα στην κονσόλα και έπαιζε με τη αλλαγή ταχήτητας) αλλα τελικά ανακάλυψα οτι μάλλον είναι από τους διαδρόμους του καθίσματος συνοδηγού. Μπορώ να πώ οτι όλα τα παραπάνω δεν με ενοχλησαν όσο αυτό το "τακ-τακ"...
Κατα τα άλλα το μωράκι είναι αστέρι!
ΗΣΟΥΝ ΟΝΕΙΡΟ.... ... ΜΕΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ... ΜΑ... ΔΕΝ ΔΙΑΡΚΟΥΝ... ...ΠΟΛΥ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ...
- Nick_Puntakias
- Εμαθα να ξεκινάω.

Dimitris: ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια έχω κι εγώ. Συν τον μηχανισμό της ηλιοροφής. Εσύ μάλλον δεν έχεις ηλιοροφή, αν είχες θα έτριζε κι αυτή!
Συμβουλή: Οπλίσου με ένα σταυροκατσάβιδο και μερικά allen και ξεκίνα να σφίγγεις ότι βίδα μπορείς να δείς. Θα βρεθείς προ.. εκπλήξεων!!!
Y.Γ. 1 Την πρόσοψη του radio-cd μπορείς να την κάνεις να "σκάσει" αν βάλεις λίγο ηχομονοτικό υλικό γύρω-γύρω απ'αυτήν (να μην είναι πολύ παχύ όμως γιατί μετά δεν θα κουμπώνει).
Υ.Γ. 2Παρεπιτόντως, το radio-cd βγαίνει με τράβηγμα (στα συνεργεία της Fiat έχουν κάτι άγγιστρα που κουμπώνουν μέσα και το τραβάνε προς τα έξω. Με λίγη προσοχή για να μην σπάσει η πρόσοψη μπορείτε να το βγάλετε).
Συμβουλή: Οπλίσου με ένα σταυροκατσάβιδο και μερικά allen και ξεκίνα να σφίγγεις ότι βίδα μπορείς να δείς. Θα βρεθείς προ.. εκπλήξεων!!!
Y.Γ. 1 Την πρόσοψη του radio-cd μπορείς να την κάνεις να "σκάσει" αν βάλεις λίγο ηχομονοτικό υλικό γύρω-γύρω απ'αυτήν (να μην είναι πολύ παχύ όμως γιατί μετά δεν θα κουμπώνει).
Υ.Γ. 2Παρεπιτόντως, το radio-cd βγαίνει με τράβηγμα (στα συνεργεία της Fiat έχουν κάτι άγγιστρα που κουμπώνουν μέσα και το τραβάνε προς τα έξω. Με λίγη προσοχή για να μην σπάσει η πρόσοψη μπορείτε να το βγάλετε).
-= GUIDATO DALLA PASIONE =-
- TaRaNTuLa
- Τρέχω σε αγώνες.

Για το εργοστασιακό το Blaukpunt(θυμάμαι και πως γράφετε...Nick_Puntakias wrote:Υ.Γ. 2Παρεπιτόντως, το radio-cd βγαίνει με τράβηγμα (στα συνεργεία της Fiat έχουν κάτι άγγιστρα που κουμπώνουν μέσα και το τραβάνε προς τα έξω. Με λίγη προσοχή για να μην σπάσει η πρόσοψη μπορείτε να το βγάλετε).
Αντίο Γιάννη...Θα ζεις ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ μέσα στις καρδιές μας...
Γιατί αποτρέπεις κάποια πράγματα, ενώ τελικά δεν πρέπει... Εγκυκλοπαίδεια!
Ν&Ν
Γιατί αποτρέπεις κάποια πράγματα, ενώ τελικά δεν πρέπει... Εγκυκλοπαίδεια!
Ν&Ν
- Nick_Puntakias
- Εμαθα να ξεκινάω.

- animalinstict
- Μαθαίνω να στρίβω.

Δε τρίζει η εταζέρα σας φίλοι μου. Τρίζουν (για την ακρίβεια χτυπάνε) τα πίσω καθήσματα. Πάτα την ασφάλεια να τα ξαπλώσεις και κανε μια βόλτα να δεις οτι θα σταματήσει. Πως θα το λύσεις τώρα αυτό το πρόβλημα? 2 είναι οι λύσεις. Λύση α) Στο σήδερο που κουμπώνει το κάθησμα τύλιξε χαρτοταινία έτσι ώστε να γίνει ποιο παχύ. Λύση β) Σφήξε και πάρε τα μπόσικα απο την κλειδαριά που έχει η πλάτη του καθήσματος. Στην ουσία αυτό που έχει γίνει είναι οτι έχει λασκάρει η κλειδαριά και το κάθησμα "παιζει".Wizard wrote:pesta re puntakia!! kai emena mou kanei i etazera alla den exw katalavei ti akrivws einai!! na enosoume tis dinameis mas kai na to vroume lew egw... mk2b maios 2004
- animalinstict
- Μαθαίνω να στρίβω.

MAFIA αφού σου αρέσουν οι λύσεις μου, τότε να προτείνω μια λύση σε όσους θέλουν να απαλλαγούν από τα φρικτά τριξίματα του Punto τους? Πουλήστε το ρε και αγοράστε το δικό μου που δε τρίζει το παραμικρό!!
Πλάκα-πλάκα το αμάξι δε τρίζει καθόλου και αυτό με εκπλίσει γιατι σχεδόν κάθε φορά που το πλένω αρχίζω και ξεκουμπώνω όλα τα πλαστικά για να τα καθαρίσω.Σε αντίθεση με το uno που είναι σα κουδουνίστρα πιστεύω πως το punto έχει πολύ καλη ποιότητα κατασκευής.Κάποιος σε κάποιο προιγούμενο post είπε πως η συναρμολόγιση γίνετε απο ρομποτ. Φίλε μου κάνεις λάθος. Η συναρμολόγιση γίνετε απο ανθρώπους οπότε είναι λογικό κάποια πράματα να τρίζουν γιατι δεν κουμπόθηκαν καλά.Αν τα βγάλεις και τα ξανακουμπώσεις τότε όλα σταματάνε!! (Fiat punto sporting mk2 χιλιοξεκουμπομένο
)
- djpap
- Εμαθα να ξεκινάω.

- Inferno Motori
- Νικολάκης

- animalinstict
- Μαθαίνω να στρίβω.

Τα πλαστικά βγαίνουν πολύ ευκολα αρκει να ξέρεις. Την πρώτη φορα θα παιδευτείς και θα φοβάσε μη το σπάσεις. Απο 'κει και πέρα θα λυθούν τα χέρια σου και θα τα βγάζεις μπαμ-μπαμ. Με την ηλιοροφή δε ξέρω τη παίζει γιατι το δικό μου δεν έχει, άλλα όποτε θέλεις μπορείς να έρθεις και να πάμε μια βόλτα με το δικό μου και να δεις μόνος σου αν τρίζει και αν αξίζει να πάρεις ΜΚ2.
- Inferno Motori
- Νικολάκης

- Gallatin
- Moderator

εγω φιλε θα σου πω μονο ενα πραγματακι. παρτο απο την αρχη οπος σου αρεσει............
http://www.speedtest.net/result/363494335.png

Arguing with the moderators is like shaking your fist at God. There's nobody there; and if there is, he's not listening. And if he's listening, all you're doing is pissing him off

Arguing with the moderators is like shaking your fist at God. There's nobody there; and if there is, he's not listening. And if he's listening, all you're doing is pissing him off