Το παιχνίδι με την ΑΕΚ δεν ήταν το μόνο θέμα που απασχόλησε την συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο Σέρχιο Μαρκαριάν, καθώς ο τεχνικός του Ηρακλή σχολίασε άρθρο ιταλικής εφημερίδας που αναφέρεται στο ενδεχόμενο επιστροφής του Σινιόρι στην Μπολόνια τον Ιανουάριο, τη δήλωση Φοφόνκα που θέλει να ξαναπαίξει στον Ηρακλή αλλά και την προοπτική ανανέωσης του συμβολαίου του Νεμπεγλέρα.
"Δεν ξέρω τι γράψανε στην Ιταλία. Δεν κυνηγάω πληροφορίες από εφημερίδες. Αυτό που ξέρω είναι ότι ο Σινιόρι είναι παίκτης της ομάδας και έτοιμος για να παίξει. Το πρόγραμμα που φτιάξαμε ήταν σωστό, καθώς το παιδί λέει ότι είναι σε καλή κατάσταση", δήλωσε ο τεχνικός του Ηρακλή και συνέχισε αναφερόμενος στην υπόθεση Φοφόνκα.
"Από τον Φοφόνκα κατευθείαν δεν έχω πληροφορία. Εχω μόνο από τις εφημερίδες, αλλά και από Ελληνα παίκτη μας που μίλησε με τον Φοφόνκα μέσα στην εβδομάδα. Εμείς ακόμη δεν αποφασίσαμε τίποτα για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου. Δεν έχουμε ούτε ένα όνομα στο μυαλό μας".
Για το συμβόλαιο του Νεμπεγλέρα, ο Μαρκαριάν ήταν κατηγορηματικός. "Τον θέλω στην ομάδα και προσπαθώ από την πλευρά μου για να υπογράψει το καινούργιο συμβόλαιο, γιατί τον θέλω όλο το χρόνο", είπε. Η άποψη του Ουρουγουανού τεχνικού για το παιχνίδι της Κυριακής είναι ότι "η ΑΕΚ είναι πάρα πολύ καλή ομάδα. Δεν είναι σίγουρα όπως ήταν πέρσι και πρόπερσι . Κάνανε πολύ καλές και έξυπνες μεταγραφές, ακριβώς στις θέσεις που είχαν δυσκολία. Θα είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι".
Μαρκαριάν επί παντός...
Θέματα που αφορούν τον αθλητισμό.
Moderator: Puntoclub.gr moderators
Jump to
- Puntoclub.gr
- ↳ Κανονισμοί του Puntoclub.gr
- ↳ Ανακοινώσεις του Puntoclub.gr
- ↳ Ανακοινώσεις Θεσσαλονίκης
- ↳ Υποστήριξη του Puntoclub.gr
- ↳ Ανακοινώσεις Κεντρικής Ελλάδας
- ↳ Συναντήσεις Πελοποννήσου
- ↳ Ανακοινώσεις Υπόλοιπης Ελλάδας