grande punto 1,4 77ps
Moderator: Puntoclub.gr moderators
-
SteliosGrande
- Νικολάκης

grande punto 1,4 77ps
γεια σας ρε παλικαρια,εχω καποια ερωτηματα που μαλλον θα αποδειχτουν μεγαλοπροβληματα.
πριν μερες πηρα ενα πορτοκαλι punto διπορτο αλλα δυστυχως ειναι η εκδοση με τα 77 αλογακια και θα μου πειτε,καλα δεν το ξερες?εμ εδω ειναι το θεμα,το ηξερα.
τι μπορω να κανω για να ξυπνησω λιγο το μοτερακι γιατι ειναι σε ληθαργο.
ειδικα στις ψηλες το αμαξι κρεμαει τελειως.μετα τα 160 πινεις καφε κανεις κι ενα πακετο τσιγαρα,παιζει να πας και για ποτο ωσπου να δειξει 170 με 180.
μεχρι τωρα σκεφτομαι για φιλτρο,εξατμιση και ισως και κανενα προγραμματακι αν παιζει,μακαρι δηλαδη.
εχω απογοητευτει λιγο αν και το αυτοκινητο μπορω να πω οτι μου αρεσει τρελα.
σκεφτομαι και για καμια μετατροπη στο σαζμαν.
παιδια βγαλτε με απο την απογοητευση μου.
πριν μερες πηρα ενα πορτοκαλι punto διπορτο αλλα δυστυχως ειναι η εκδοση με τα 77 αλογακια και θα μου πειτε,καλα δεν το ξερες?εμ εδω ειναι το θεμα,το ηξερα.
τι μπορω να κανω για να ξυπνησω λιγο το μοτερακι γιατι ειναι σε ληθαργο.
ειδικα στις ψηλες το αμαξι κρεμαει τελειως.μετα τα 160 πινεις καφε κανεις κι ενα πακετο τσιγαρα,παιζει να πας και για ποτο ωσπου να δειξει 170 με 180.
μεχρι τωρα σκεφτομαι για φιλτρο,εξατμιση και ισως και κανενα προγραμματακι αν παιζει,μακαρι δηλαδη.
εχω απογοητευτει λιγο αν και το αυτοκινητο μπορω να πω οτι μου αρεσει τρελα.
σκεφτομαι και για καμια μετατροπη στο σαζμαν.
παιδια βγαλτε με απο την απογοητευση μου.
-
brotherfiat128
- Μαθαίνω να στρίβω.

- TOLAROS
- Schumacher

- P.A.D.R.C
- Schumacher

Καλυτερα να το δωσεις και με τα λεφτα που θα πεταγες να παρεις ειτε το sporting(συντομα θα εσουν οι τιμες τους αρκετα λογο tjet/abarth) ειτε να παρεις ενα tjet 120..
No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..

PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB
Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)
PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB
Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)
- Sporti
- Schumacher

πουλα το οσο ειναι καιροs,......μα καλα τι πραγμα ειναι αυτο?ολη η γη το ξερει οτι δεν παει και πατε και παιρνετε 77αρι?.....ειναι πιο φτηνο,...?οκ....αλλα τα λεφτα που θα δωσειs για εξατμισειs, προγραμματα, φιλτρα κτλ....ειναι η μια η αλλη.....
τι να πω δεν καταλαβαινω το σκεπτικο.....
Γνωμη μου ειναι να κοιταξειs με τον αντιπροσωπο που το πηρεs να δειs τι τραμπα μπορει να γινει,...το γρηγοροτερο......
και το λεω γιατι και 20-25 αλογακια να παρειs με διαφορουs τροπουs θα φτασειs κοντα 100.....που ειναι οσα εχει το Sporting ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ δεν βαζει φωτια στο δρομο ,...οποτε....??
τι να πω δεν καταλαβαινω το σκεπτικο.....
Γνωμη μου ειναι να κοιταξειs με τον αντιπροσωπο που το πηρεs να δειs τι τραμπα μπορει να γινει,...το γρηγοροτερο......
και το λεω γιατι και 20-25 αλογακια να παρειs με διαφορουs τροπουs θα φτασειs κοντα 100.....που ειναι οσα εχει το Sporting ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ δεν βαζει φωτια στο δρομο ,...οποτε....??
- TOLAROS
- Schumacher

- P.A.D.R.C
- Schumacher

- soundcrash
- Τρέχω σε αγώνες.

- soundcrash
- Τρέχω σε αγώνες.

- TaRaNTuLa
- Τρέχω σε αγώνες.

- polatov
- Schumacher

εγω λεω επειδη να το πουλησεις ειναι αμαρτια...βαλε κατι για να αναπνει καλυτερα σκουπα,βαρελακι.. και μετα light turbo...ειναι πολλα τα λεφτα για το abarth εφοσον τωρα το πουλησεις θα χασεις λεφτα...
αληθεια το αυτοκινητο ποσα χλμ εχει..για να ξερουμε και τιλεμε..
για σκεφτειτε λιγο ρε παιδια ποιος θα παρει ενα τετοιο μεταχειρισμενο και δεν θα παρει sporting με τα 95??δεν αξιζει θα το σκοτωσει...
αληθεια το αυτοκινητο ποσα χλμ εχει..για να ξερουμε και τιλεμε..
για σκεφτειτε λιγο ρε παιδια ποιος θα παρει ενα τετοιο μεταχειρισμενο και δεν θα παρει sporting με τα 95??δεν αξιζει θα το σκοτωσει...
- grhgorhsptol
- Τρέχω σε αγώνες.