Help gia Gp pigi
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- Johnny Grande
- Νικολάκης

Help gia Gp pigi
Γεια σας θα παρω GP σε 1 μηνα περιπου κ θα ηθελα να ρωτησω λεει να αλλαξω την μαμα πηγη (παιζει mp3); θα δω διαφορα κ ποσο θα στοιχεισει να μην χασω τα χειριστηρια στο τιμονι; (ειμαι κ καινουργειος αν κανω κ κανενα λαθος πειτε το!)
-
dion
πρωτα πολλα καλος ορισες ! ! !
Θα προσπαθησω να σε βοηθησω εγω.
Αν θες κατι καλο χωρις να χασεις τα χειρηστηρια στο τιμονι εχεις της εξης επιλογες α)να επικοινωσεις με τη blaupunkt που ειναι οι πηγες της Fiat και να δεις μηπως μπορεις να αγορασεις αλλη πηγη και να σου συνδεσουν τα κουμπια πανω σε αυτη διαφορετικα σαν β) επιλογη εχεις οι δυο παραλληλες πηγες ή εναν ενισχυτη που θα σου δωσει καποια ενταση παραπανω στην ιδη υπαρχουσα πηγη.
Θα προσπαθησω να σε βοηθησω εγω.
Αν θες κατι καλο χωρις να χασεις τα χειρηστηρια στο τιμονι εχεις της εξης επιλογες α)να επικοινωσεις με τη blaupunkt που ειναι οι πηγες της Fiat και να δεις μηπως μπορεις να αγορασεις αλλη πηγη και να σου συνδεσουν τα κουμπια πανω σε αυτη διαφορετικα σαν β) επιλογη εχεις οι δυο παραλληλες πηγες ή εναν ενισχυτη που θα σου δωσει καποια ενταση παραπανω στην ιδη υπαρχουσα πηγη.
- Dreamcatcher
- Μαθαίνω να στρίβω.

Εξαρταται εαν στο αυτοκινητο που παρηγγειλες φροντισες να δηλωσεις (και να πληρωσεις extra) οτι θες να παιζει mp3.. αλλιως μονο cd!! γενικα οπως ειπε και ο φιλος ο διονυσης οτι πηγη και να διαλεξεις, φροντισε η εταιρια να βγαζει ανταπτορα για τα χειριστιρια στο τιμονι για GP αλλιως εχασες.. εγω πχ που εχω aftermarket πηγη kenwood δεν μπορω να τα δουλεψω..
α και επισης υπαρχει ενδεχομενο να ειναι αρκετα ακριβος ο ανταπτορας, οποτε κανε πρωτα μια ερευνα αγορας.. 
Red like passion!!
-
dion
- Johnny Grande
- Νικολάκης

Δημοσιεύθηκε: Χθές και 5:17 pm Θέμα δημοσίευσης: (Δεν υπάρχει θέμα)
--------------------------------------------------------------------------------
Εξαρταται εαν στο αυτοκινητο που παρηγγειλες φροντισες να δηλωσεις (και να πληρωσεις extra) οτι θες να παιζει mp3.. αλλιως μονο cd!! γενικα οπως ειπε και ο φιλος ο διονυσης οτι πηγη και να διαλεξεις, φροντισε η εταιρια να βγαζει ανταπτορα για τα χειριστιρια στο τιμονι για GP αλλιως εχασες.. εγω πχ που εχω aftermarket πηγη kenwood δεν μπορω να τα δουλεψω.. α και επισης υπαρχει ενδεχομενο να ειναι αρκετα ακριβος ο ανταπτορας, οποτε κανε πρωτα μια ερευνα αγορας..
εχει mp3 πανω το μαμα!!! αλλα το θεμα ειναι πως οι περισσοτεροι υποστειριζουν πως μια πηγη της αγορας εχει μεγαλη διαφορα με την μαμα ισχυει; κ οταν λες ακριβοι ποσο περιπου κανει ο ανταπτορας;
--------------------------------------------------------------------------------
Εξαρταται εαν στο αυτοκινητο που παρηγγειλες φροντισες να δηλωσεις (και να πληρωσεις extra) οτι θες να παιζει mp3.. αλλιως μονο cd!! γενικα οπως ειπε και ο φιλος ο διονυσης οτι πηγη και να διαλεξεις, φροντισε η εταιρια να βγαζει ανταπτορα για τα χειριστιρια στο τιμονι για GP αλλιως εχασες.. εγω πχ που εχω aftermarket πηγη kenwood δεν μπορω να τα δουλεψω.. α και επισης υπαρχει ενδεχομενο να ειναι αρκετα ακριβος ο ανταπτορας, οποτε κανε πρωτα μια ερευνα αγορας..
εχει mp3 πανω το μαμα!!! αλλα το θεμα ειναι πως οι περισσοτεροι υποστειριζουν πως μια πηγη της αγορας εχει μεγαλη διαφορα με την μαμα ισχυει; κ οταν λες ακριβοι ποσο περιπου κανει ο ανταπτορας;
- Dreamcatcher
- Μαθαίνω να στρίβω.

Οκ εαν εχει και δεν θες να μπλεξεις με aftermarket εισαι κομπλε!
κοιτα το δικο μου πχ ηταν μονο ραδιο-CD, mp3 δεν επαιζε.. οποτε το αλλαξα.. πρεπει ομως να να καταλαβεις οτι εκτος και απο την αποδοση αλλαζει και σε εμφανιση ολη η κεντρικη κονσολα ετσι; αναλογα με τα γουστα αλλες φορες ειναι καλο και αλλες κακο πχ μπορει να μην σου αρεσει! σιγουρα αν πας για καποια πηγη που ειναι επωνυμη και ακριβη 100% θα εχει σαφως καλυτερη αποδοση απο την μαμα.. νομιζω η μαμα ειναι 4χ25w εαν δεν κανω λαθος (διορθωστε με οσοι ξερουν plz:) ).. ο ανταπτορας.. καποτε (περσυ δηλαδη) για καποια πηγη blaupunkt που ειχα ρωτησει εκανε κανενα 100+.. σε αλλες εταιριες δεν ξερω.. εγω παντως με full αλλαγη των εργοστασιακων ηχειων, τις πηγης, 2 oval στην εταζερα με ενισχυτη το αμαξι αλλαξε ΤΕΛΕΙΩΣ στο θεμα ηχου 
Red like passion!!
- tron
- Εμαθα να ξεκινάω.

- panos_mk2
- Εμαθα να ξεκινάω.

- grandeBILL
- Schumacher

- AngelFire
- Νικολάκης

Εγω εβαλα το KD-AVX2 τηs JVC(DVD-MP3-DIVX-WMA-WAV-5.1 DOLBY DIGITAL PRO LOGIC-ΟΘΟΝΗ 3,5' 64Ο ευρω μαζι με τον ανταπτορα)Ξερει καποιοs να μου πει αν μπορω να κατεβασω screensavers,επειδη δεν εχει.Εχει μονο backgrounds!Απο ηχο σχεδον τελειο με τα μαμα τα ηχεια ακομα!!Sub k ενισχυτη εβαλα!Σε λιγο κ τα ηχεια.....To GRANDE εχω
- Johnny Grande
- Νικολάκης

ο ανταπτωρας ποσο σου στοιχεισαι;Εγω εβαλα το KD-AVX2 τηs JVC(DVD-MP3-DIVX-WMA-WAV-5.1 DOLBY DIGITAL PRO LOGIC-ΟΘΟΝΗ 3,5' 64Ο ευρω μαζι με τον ανταπτορα)Ξερει καποιοs να μου πει αν μπορω να κατεβασω screensavers,επειδη δεν εχει.Εχει μονο backgrounds!Απο ηχο σχεδον τελειο με τα μαμα τα ηχεια ακομα!!Sub k ενισχυτη εβαλα!Σε λιγο κ τα ηχεια.....To GRANDE εχω
- AngelFire
- Νικολάκης

100 EURO ΦΙΛΟJohnny Grande wrote:ο ανταπτωρας ποσο σου στοιχεισαι;Εγω εβαλα το KD-AVX2 τηs JVC(DVD-MP3-DIVX-WMA-WAV-5.1 DOLBY DIGITAL PRO LOGIC-ΟΘΟΝΗ 3,5' 64Ο ευρω μαζι με τον ανταπτορα)Ξερει καποιοs να μου πει αν μπορω να κατεβασω screensavers,επειδη δεν εχει.Εχει μονο backgrounds!Απο ηχο σχεδον τελειο με τα μαμα τα ηχεια ακομα!!Sub k ενισχυτη εβαλα!Σε λιγο κ τα ηχεια.....To GRANDE εχω
- AngelFire
- Νικολάκης

100 EURO ΦΙΛΟΣJohnny Grande wrote:ο ανταπτωρας ποσο σου στοιχεισαι;Εγω εβαλα το KD-AVX2 τηs JVC(DVD-MP3-DIVX-WMA-WAV-5.1 DOLBY DIGITAL PRO LOGIC-ΟΘΟΝΗ 3,5' 64Ο ευρω μαζι με τον ανταπτορα)Ξερει καποιοs να μου πει αν μπορω να κατεβασω screensavers,επειδη δεν εχει.Εχει μονο backgrounds!Απο ηχο σχεδον τελειο με τα μαμα τα ηχεια ακομα!!Sub k ενισχυτη εβαλα!Σε λιγο κ τα ηχεια.....To GRANDE εχω
- z3lios_punto
- Μαθαίνω να στρίβω.