Τον Ιούλιο η κυκλοφορία του Gran Turismo 5
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- billman
- Νικολάκης

Συμφωνω με τον Κ. Σιδερη απολυτως, δεν υπαρχει τελειωτερο παιχνιδι απο αυτο επειδη εχω στην συλλογη μου ολη τη σειρα απο το 1997 εως και σημερα. Tο gran turismo 3 ηταν ο μονος λογος που αγορασα το ps2 , οπως και ο λογος που θα παρω το ps3. Καλο παιχνιδι το gtr fia racing αλλα σε καμια περιπτωση δεν μπορει να συγκριθει με το gt, το gt ηταν και θα ειναι ο βασιλιας της εξομοιωσης σε ολους τους τομεις, τωρα ολα τα υπολοιπα παιχνιδια απλως προσπαθουν να του μοιασουν. GT The REAL DRIVING SIMULATOR
FIAT PUNTO - ITALY POWER
- Sonicboom
- Schumacher

- Gallatin
- Moderator

μια απο τα ιδια... αν και με ψιλο-χαλασε το tokyo-geneva...billman wrote:εχω στην συλλογη μου ολη τη σειρα απο το 1997 εως και σημερα. Tο gran turismo 3 ηταν ο μονος λογος που αγορασα το ps2 , οπως και ο λογος που θα παρω το ps3. Καλο παιχνιδι το gtr fia racing αλλα σε καμια περιπτωση δεν μπορει να συγκριθει με το gt, το gt ηταν και θα ειναι ο βασιλιας της εξομοιωσης σε ολους τους τομεις, τωρα ολα τα υπολοιπα παιχνιδια απλως προσπαθουν να του μοιασουν. GT The REAL DRIVING SIMULATOR
και το ακλυτερο και πρωτακουστο ολα γνησια
btw εχει κανεις το πρωτο μερος??? το ψαχνω χρονια...
http://www.speedtest.net/result/363494335.png

Arguing with the moderators is like shaking your fist at God. There's nobody there; and if there is, he's not listening. And if he's listening, all you're doing is pissing him off

Arguing with the moderators is like shaking your fist at God. There's nobody there; and if there is, he's not listening. And if he's listening, all you're doing is pissing him off
- Βασίλης Σιδέρης
- Μαθαίνω να στρίβω.

- Gallatin
- Moderator

οκ περιμενω νεα....
http://www.speedtest.net/result/363494335.png