To αμάξι του tarif-man (puntogtman)
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- Gallatin
- Moderator

κατω το συνδικατο. προσοχη και εγω κανω delete!!!!!

http://www.speedtest.net/result/363494335.png

Arguing with the moderators is like shaking your fist at God. There's nobody there; and if there is, he's not listening. And if he's listening, all you're doing is pissing him off

Arguing with the moderators is like shaking your fist at God. There's nobody there; and if there is, he's not listening. And if he's listening, all you're doing is pissing him off
-
paola_7
-
MAFIA
- puntogtman
- Schumacher

- Gallatin
- Moderator

οχι ρε για ποιο λογο να κανω κατι εδω. κατω το συνδικατο. μηπος ομος ειμαστε συναδελφοι??? εγω εχω ασημι καπου εχω δει ασημενια taxi που ομος????/
http://www.speedtest.net/result/363494335.png

-
puntakias
- Μαθαίνω να στρίβω.

puntogtman wrote:ολες οι κυριες στη σειρα!!!!πουντακια τωρα θα δεις την οργη του συνδικατου!!!!θα σε φτιαξω αλλητακο!!!
προεδρε μαζι με τους συναδελφους μου θα ιδρυσουμε το θυγατρικο σ.α.κ.π(σωματειο αυτοκινητιστων κατοχων πουντο)!!!!
περιμενω συμμετοχες!!!!
ego ?????? ego eimai ena kalo paidi k akouo panta tin mama mou.... xaxaxaxaxaxxa
to xartaki leei pao pantou eimai o tarif-man
-
puntakias
- Μαθαίνω να στρίβω.

puntogtman wrote:δημητρη δε το περιμενα απο σενα...!!!!!αφου ξερεις πως ειμαι φερεγγυο ατομο,γιατι επετρεψες κατι τετοιο.....δε το πιστευω!!!!επρεπε ευθυς αμεσως να το διαγραψεις!!!
για να μπουμε στο ψητο,ποσα θες???
ωχ ερχονται και τα χειροτερα,τα σχολια της παολας,και το ακομα χειροτερο η συναντηση της δευτερας!!!
και μετα σου λεει ο προεδρας γιατι δεν ερχεσαι στις συναντησεις!!!
πως να ερθω προεδρε!!!
προστατεψε τα μελη σου!!
δημητρη περιμενω απαντηση,λεγε ποσα!!!(δοσεις αν γινεται γιατι δε σε βλεπω να θες ψιλολογια!!!)
πουντακια το νου σου γιατι εγω τον εχασα....!!!
xaxaxxaxaxax ton exases e ? kai na deis ti se perimenei.....
- L.R.C.
- Administrator

Mikro mafiozaki erxetai kai h seira sou!!!MAFIA wrote:κανεις δεν κανεις delete παντα τον προφυλακτιρα μας θα βλεπετε!!!
πανταως Νικολα μαζι σου εγω στο ειπα....ασε που οπως ειπες θα γινουμε νομιμοι πιο γρηγορα απο καθε αλλο σωματειο....το εχει το χρωμα!!!!
Den goustareis VW e?
Kai to MKII pou odhgas ti einai?
Kai to mprelok(sta kleidia tou spitiou) ths VW ti einai?
Eisai kryfo VWakias e?
Erxonte Foto kyrioi....
Egw afto to "syndikato" tha to ksemprostiasw!!!
MAFIA = VW Lover!!!
Kartodromo(old) Lap: 0:59,916
Punto GT2 in progress...
Punto GT2 in progress...
-
MAFIA
χαχαχαχαχαχαχ!!!!ρε παρτο χαμπαρι....αλλο τι αγαπω και γουσταρω και φυσικα το υποστιριζω(βλ.ιταλικα αυτοκινητα)και αλλο τι μου ετυχε να οδηγησω την συγκεκριμενη μερα....εχω αναφερει και σε παλιοτερα post οτι οι γονεις της κοπελας μου εχουν ενα golf...τι να κανω δηλαδη...αυτο ετυχε να εχουμε εκεινη την μερα αυτο οδηγησα!!!PuntoGT - L.R.C. wrote:Mikro mafiozaki erxetai kai h seira sou!!!MAFIA wrote:κανεις δεν κανεις delete παντα τον προφυλακτιρα μας θα βλεπετε!!!
πανταως Νικολα μαζι σου εγω στο ειπα....ασε που οπως ειπες θα γινουμε νομιμοι πιο γρηγορα απο καθε αλλο σωματειο....το εχει το χρωμα!!!!![]()
Den goustareis VW e?
Kai to MKII pou odhgas ti einai?
Kai to mprelok(sta kleidia tou spitiou) ths VW ti einai?
Eisai kryfo VWakias e?
Erxonte Foto kyrioi....
Egw afto to "syndikato" tha to ksemprostiasw!!!
MAFIA = VW Lover!!!
αααααα...και να μην το ξεχασω...φωτο δεν εχεις αρα οτι βαλεις θα ειναι ψεμματα!!!!παλιο L.R.C.που βριζεις τα ιταλικα και απο την αλλη τα καμαρωνεις...αχαχχαχαχα
-
MAFIA
χαχαχαχα...ρε οτι θες λες!!!εχεις ξεφυγει τελειως!!!
1ον.δεν πηρα το punto γιατι αν πηγαινα να το παρω θα ερχομουν μετα απο κανενα μισαωρο λογω του οτι επρεπε να γυρισω πισω,ενω ηδη ημουν εθνικη για να ερθω
2ον.το μπρελοκ το εχω απο τοτε που ειχα στην κατοχη μυ το polo gti
3oν.απλα εχετε μια φωτο ενος golf mk2 oxi με εμενα μεσα......
και ο διακαης μου ποθος ειναι η alfa,meserati,ferrari και οτιδηποτε ιταλικο οχι αυτα τα αργοκινητα καραβια οπως τα vw!!!!
1ον.δεν πηρα το punto γιατι αν πηγαινα να το παρω θα ερχομουν μετα απο κανενα μισαωρο λογω του οτι επρεπε να γυρισω πισω,ενω ηδη ημουν εθνικη για να ερθω
2ον.το μπρελοκ το εχω απο τοτε που ειχα στην κατοχη μυ το polo gti
3oν.απλα εχετε μια φωτο ενος golf mk2 oxi με εμενα μεσα......
και ο διακαης μου ποθος ειναι η alfa,meserati,ferrari και οτιδηποτε ιταλικο οχι αυτα τα αργοκινητα καραβια οπως τα vw!!!!
- L.R.C.
- Administrator

-
MAFIA