περι βελτιωτικης εξατμισης σε μκ2β sporting!

Θέματα που αφορούν την βελτίωση του κινητήρα, καθώς και της μετάδοσης .

Moderator: Puntoclub.gr moderators

P.A.D.R.C
Schumacher
Schumacher

Post by P.A.D.R.C » Thu Jul 12, 2007 5:45 pm

Μαλιστα..ΟΚ :-)

No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..
Image
PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB

Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)

polatov
Schumacher
Schumacher

Post by polatov » Thu Jul 12, 2007 5:45 pm

και εφοσον αλλαξεις χταοδι ο καταλυτης δε θα χωραει πια ορθιος και πρεπει να παει απο κατω...
"Competition reduces competitors"
ImageImageImage
Image

GRIGIO
Schumacher
Schumacher

Post by GRIGIO » Thu Jul 12, 2007 5:50 pm

Guys,κόστος στο περίπου για μεσαίο-τελικό?Μιλάμε για group N πάντα...

polatov
Schumacher
Schumacher

Post by polatov » Thu Jul 12, 2007 5:53 pm

180ΜΑΧ και για τα δυο σε ανοξειδωτο
και 50 ευρω φθηνοτερα για σιδερενια...
αν σου πουν πανω απο 120 τελικο ειναι ακριβα νομιζω...
βεβαια αν αλλαξεις ολη τη σωληνα σε ανοξειδωτη πας +60ευρω...
πανω κατω ετσι...
ImageImageImage
Image

andrew
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by andrew » Thu Jul 12, 2007 7:18 pm

ετσι ακριβως...

εγω μεσαιο τελικο group n τα πληρωσα 160 ευρω...
See you in another life . . .

Vambeer
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by Vambeer » Thu Jul 12, 2007 7:32 pm

Φίλε polatov πρώτα απ'όλα ναι έχω το mk2b sporting 1.4 . Καλό αυτό με το customization του ήχου στις χειροποίητες....αν ήξερα και τις διαστάσεις καλύτερα θα ήταν...:P. Για ρίξε καμιά πρόταση να ξέρω πάνω κάτω. Και κάτι ακόμα. Προσπάθησα να το ψάξω μέσω διαδικτύου. Που να φανταζόμουν ο ανίδεος...Το πόσο πίσω είμαστε εννοώ. Πραγματικά βρήκα ελάχιστες σελίδες και αυτές όχι φυσικά με πλήρεις καταλόγους... Γ*** την Ελλάδα μου Γ***!!!! Αν κάποιος ξέρει κάποιον αξιόπιστο εξατμισά για Θεσσαλονίκη σας παρακαλώ ας στείλει pm...ΕΙΜΑΙ ΧΑΜΕΝΟΣ!!!!

GRIGIO
Schumacher
Schumacher

Post by GRIGIO » Thu Jul 12, 2007 7:40 pm

Ευχαριστώ παιδάκια για τα φώτα σας...Λοιπόν,ανακεφαλιώνοντας έχουμε και λέμε,μεσαίο στενό οβίδα,τελικό grou N,45άρα εσωτερική διάμετρος.Ξεχασα κάτι?Ελπίζω η εξεταστική να με αφήσει να κάνω μια έρευνα αγοράς...

P.A.D.R.C
Schumacher
Schumacher

Post by P.A.D.R.C » Thu Jul 12, 2007 7:45 pm

polatov wrote:γιατι οι καταλυτες για τα δικα μας(στα 1,2 λενε οτι δεν κανουν δουλεια)εχουν διατομη μεγαλυτερη απο τη μαμα σωληνα.ετσι πρεπει ο εξατμισας να μεγαλωσει τη σωληνα κοντα στο σημειο που ειναι ο καταλυτης.συνεπως πρεπει να αλλαξει σωληνα αρα και χταποδι...ειναι μπερδεμα..
Ενας εξατμισας ποσο θα χρεωνε την κατασκευη ενος σωληνα απο το νεο καταλυτη (που θα τοποθετουνταν με καποιο πλακακι στην μαμα θεση) μεχρι το σπιραλ?Να εχει και τρυπα βεβαιως για τον καταλυτη..
Image

polatov
Schumacher
Schumacher

Post by polatov » Thu Jul 12, 2007 10:00 pm

Vambeer wrote:Φίλε polatov πρώτα απ'όλα ναι έχω το mk2b sporting 1.4 . Καλό αυτό με το customization του ήχου στις χειροποίητες....αν ήξερα και τις διαστάσεις καλύτερα θα ήταν...:P. Για ρίξε καμιά πρόταση να ξέρω πάνω κάτω. Και κάτι ακόμα. Προσπάθησα να το ψάξω μέσω διαδικτύου. Που να φανταζόμουν ο ανίδεος...Το πόσο πίσω είμαστε εννοώ. Πραγματικά βρήκα ελάχιστες σελίδες και αυτές όχι φυσικά με πλήρεις καταλόγους... Γ*** την Ελλάδα μου Γ***!!!! Αν κάποιος ξέρει κάποιον αξιόπιστο εξατμισά για Θεσσαλονίκη σας παρακαλώ ας στείλει pm...ΕΙΜΑΙ ΧΑΜΕΝΟΣ!!!!
δυστυχως δεν ξερω τις διαστασεις για το δικο σου αλλα μαλλον 45 εξωτερικη σωληνα.σε αυτα θα σε διαφωτισει ο εξατμισας...για θεσσαλονικη θα μαθω και θα σου πω....λιγο υπομονη...
ImageImageImage
Image

polatov
Schumacher
Schumacher

Post by polatov » Thu Jul 12, 2007 10:04 pm

P.A.D.R.C wrote:
polatov wrote:γιατι οι καταλυτες για τα δικα μας(στα 1,2 λενε οτι δεν κανουν δουλεια)εχουν διατομη μεγαλυτερη απο τη μαμα σωληνα.ετσι πρεπει ο εξατμισας να μεγαλωσει τη σωληνα κοντα στο σημειο που ειναι ο καταλυτης.συνεπως πρεπει να αλλαξει σωληνα αρα και χταποδι...ειναι μπερδεμα..
Ενας εξατμισας ποσο θα χρεωνε την κατασκευη ενος σωληνα απο το νεο καταλυτη (που θα τοποθετουνταν με καποιο πλακακι στην μαμα θεση) μεχρι το σπιραλ?Να εχει και τρυπα βεβαιως για τον καταλυτη..
απο τον καταλυτη στη μαμα θεση προς το σπιραλ τιποτα...απο το μαμα χταποδι πως θα πιασει στον καταλυτη?
ImageImageImage
Image

P.A.D.R.C
Schumacher
Schumacher

Post by P.A.D.R.C » Thu Jul 12, 2007 10:18 pm

Mα αυτο ειπα και πιο πανω.Εκει θα γινει η δουλεια με ενα καταλληλο πλακακι(με τρυπα για Λ) το οποιο απο την μια θα πιανει πανω στο χταποδι και απο την αλλη στον καταλυτη.Επειδη ομως θα κατεβει πιο χαμηλα ο καταλυτης(υποθετω) θα πρεπει να φτιαχτει και ενας σωληνας μεχρι το σπιραλ λιγο πολυ που να εχει και θεση για τον Λ.Ετσι δεν κοβεις τους Λ,και δεν χρειαζεται να δωσεις 540 ευρω που κανει ο καταλυτης(αν θυμαμαι καλα)!
Image

polatov
Schumacher
Schumacher

Post by polatov » Thu Jul 12, 2007 10:20 pm

GRIGIO wrote:Ευχαριστώ παιδάκια για τα φώτα σας...Λοιπόν,ανακεφαλιώνοντας έχουμε και λέμε,μεσαίο στενό οβίδα,τελικό grou N,45άρα εσωτερική διάμετρος.Ξεχασα κάτι?Ελπίζω η εξεταστική να με αφήσει να κάνω μια έρευνα αγοράς...
45 εξωτερικη νομιζω...προσεχε το αυτο με τις διατομες γιατι δεν ειναι να παιζεις
ImageImageImage
Image

Spartiatis No2
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by Spartiatis No2 » Mon Jul 16, 2007 4:55 pm

Εγώ ωσαν ψάρακας και χαζός πήγα σε επώνυμο υποτίθεται εξατμισά και ζήταγα Remus ου μου τις έβγαλε προβληματικές και όλως τυχαίως είχε μεσαίο τελικό το οποίο είναι ιταλικής κατασκευής - μου το βάφτησε Dragon αλλά είναι C.S.C- για το μκ2b μου και μου έπιασε λιγο το κ...άκι. Tεσπα όμως είναι ωραίο, οβάλ απόληξη, βγάζει καλό ήχο κι αν ζεσταθεί κάνει και κανα χαζοσκασίδι.

www.csc-marmitte.it

Post Reply

Return to “Βελτίωση κινητήρα και μετάδοσης.”