ποδιά κινητήρα από Hgt σε sporting...

Εδώ θα δίνονται πληροφορίες για το πως μπορούν να γίνουν κάποια πράματα στο αμάξι μας.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

Coach
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by Coach » Sat Jun 23, 2007 9:15 pm

πραγματικα πολυ καλη δουλεια.νομιζω απο δευτερα παω και εγω

Colin McRae - Θεός

_Nikos_
Schumacher
Schumacher

Post by _Nikos_ » Sat Jun 23, 2007 9:26 pm

ναι βασικα οχι Γιαννης, Βασιλη ηθελα να πω... (ε μας μπερδεψες ο Γιαννης και ο Γιαννης!)
Image Image Image

Βασίλης Σιδέρης
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Re: ποδιά κινητήρα από Hgt σε sporting...

Post by Βασίλης Σιδέρης » Sat Jun 23, 2007 10:05 pm

_Nikos_ wrote:...Γιαννη μπραβο σου πολυ καλη δουλεια..
αυτό είπα και εγώ στο Γιάννη...(που μου το έπλυνε)
_Nikos_ wrote:ναι βασικα οχι Γιαννης, Βασιλη ηθελα να πω...
δεν τρέχει τίποτα Νίκο, εγώ να δεις τι γράφω και τα ξανασβήνω πριν τα δημοσιεύσω...αν τα βλέπει κανένας mod. όταν κάνω
επισκόπηση μπορεί να πάθει κανα κακό απο τα γέλια....χαχα

Βασίλης Σιδέρης
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by Βασίλης Σιδέρης » Sat Jun 23, 2007 10:07 pm

SilverPunto wrote:...ο δικος μου ο μηχανικος.....

φίλε silver δεν ξέρω τι ακριβώς εννοείς λέγοντας για τον μηχανικό σου αλλα εγώ οταν λέω:
Βασίλης Σιδέρης wrote:....ο μηχανικός μου είναι γάτος ή αλλιώς ο γάτος μου είναι μηχανικός, (όπως έγραψε κάποιος φίλος στις funny pictures)
Βασίλης Σιδέρης wrote:....πήρα την ποδιά του Punto Hgt να την τοποθετήσω στο sporting μου
ωστα να λυθούν τα ζητήματα: λάσπες στη μηχανή και γάτες μηχανικοί..
...κυριολεκτώ!!

Βασίλης Σιδέρης
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by Βασίλης Σιδέρης » Sat Jun 23, 2007 10:18 pm

Image

να και η απόδειξη.. ο μηχανικός μου με τη μάνα του (είναι μικρός ακόμα και μαθαίνει γι'αυτό και πηγαίνει μαζί της στις δουλειές...
στη φωτογραφία είναι σε διάλειμα λόγω ζέστης αλλα στη δουλειά είναι πολύ μάχιμος όποτε πήγαινα να πάρω το punto
ήταν μεσα στο καπώ μου και κάτι έφτιαχνε, κοίταζε τα λάδια, έλεγχε τα καλώδια, δοκίμαζε τα σωληνάκια, μετραγε τη μπαταρία...
σκέτος Κούτερ ο μικρός...

grhgorhsptol
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by grhgorhsptol » Sat Jun 23, 2007 11:33 pm

Εγώ που ρώτησα για ποδιά από hgt μου είπαν 80Ε στην αντιπροσωπεία και μου φάνηκε ακριβή και δεν την έβαλα.Ένα κομμάτι πλαστικό 80-100Ε!!?

BLUE SCORPION
Schumacher
Schumacher

Post by BLUE SCORPION » Sun Jun 24, 2007 1:37 am

να μην πληρωσεις δηλαδη και το ονομα "FIAT" :)
και οπως θα περνω τις στροφες με 130 χωρις λαστιχα και αντιστρεπτικες εσυ αν θελεις κοιταζε με
"esy eisai o monos an8rwpos ston kosmo pou exeis mprostokinhto kai kaneis kalyteres pantes apo piswkinhto"cool_pipis
http://www.youtube.com/watch?v=A2CQ3YE4 ... ed&search=
http://www.youtube.com/watch?v=SsDY0nbZtSI
http://www.youtube.com/watch?v=SBKOpFVggr8

SilverPunto
Schumacher
Schumacher

Post by SilverPunto » Sun Jun 24, 2007 2:11 am

Παιδια δεν ειναι ενα κοματι πλαστικο μονο εχει και στρωματα με υφασμα μεσα και ειναι πολυ χρισημα και στο φιναλε να παρατηρησετε και ποσο χρησιμο ειναι για το αμαξι....
Το προφυλασετε απο παρα πολλα........

SilverPunto
Schumacher
Schumacher

Post by SilverPunto » Sun Jun 24, 2007 2:12 am

Καλα Βασιλη μας εστειλες με το μηχανικο σου....
Ρε συ να ερθω να κοιταξει και το δικο μου αν ειναι....

spartiatis
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by spartiatis » Sun Jun 24, 2007 9:20 am

ωραια δουλεια δουλεια αλλα απο τι το προφυλασει στην ουσια?μην μου πεις απο τις γατες ασ πουμε!!!γιατι εγω εδω και 4 χρονια που δεν το εχω ειναι μια χαρα το μοτερ και ολα απο κατω!τι προσφερει επι της ουσια βασιλη?(κατι ασχετο βασιλη δισκοι οι μπροστα σου ποσο διαμετρο εχουν?)

spartiatis
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by spartiatis » Sun Jun 24, 2007 9:27 am

για να πω και την αληθεια εμενα προσωπικα μου φαινεται περιτο εμποδιο απο την αποψη επειδη καθε 5,000χλμ αλλαζω μονος μου τα λαδια αμα το βαλω θα πρεπει καθε φορα που θα τα αλλαζω λαδια να ξυλωνω την ποδια και μετα να την ξαναβαζω!δηλαδη επιπλεον δουλεια και χρονος!για αυτο σε ρωταω αν σου προσφερει κατι επι της ουσιας?ας πουμε πχ καλυτερη ηχομονωση κτλ!!!

Βασίλης Σιδέρης
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by Βασίλης Σιδέρης » Sun Jun 24, 2007 12:04 pm

spartiatis wrote:ωραια δουλεια δουλεια αλλα απο τι το προφυλασει στην ουσια?μην μου πεις απο τις γατες ασ πουμε!!!γιατι εγω εδω και 4 χρονια που δεν το εχω ειναι μια χαρα το μοτερ και ολα απο κατω!τι προσφερει επι της ουσια βασιλη?(κατι ασχετο βασιλη δισκοι οι μπροστα σου ποσο διαμετρο εχουν?)
spartiatis wrote:για να πω και την αληθεια εμενα προσωπικα μου φαινεται περιτο εμποδιο απο την αποψη επειδη καθε 5,000χλμ αλλαζω μονος μου τα λαδια αμα το βαλω θα πρεπει καθε φορα που θα τα αλλαζω λαδια να ξυλωνω την ποδια και μετα να την ξαναβαζω!δηλαδη επιπλεον δουλεια και χρονος!για αυτο σε ρωταω αν σου προσφερει κατι επι της ουσιας?ας πουμε πχ καλυτερη ηχομονωση κτλ!!!
Βασίλης Σιδέρης wrote:....πήρα την ποδιά του Punto Hgt να την τοποθετήσω στο sporting μου
ωστα να λυθούν τα ζητήματα: λάσπες στη μηχανή και γάτες μηχανικοί..
το πρώτο μήνα που το πήρα έριξε κάτι βροχές και παρόλο που στα νερά το πάω σαν κότα γέμισε με πιτσιλιές από λασπόνερα
η μηχανή μου, μέχρι στη μονωση του καπώ είχαν φτάσει οι πιτσιλιές...και ναι ο δεύτερος λόγος που την έβαλα
και ο πρώτος που την έβαλα καλοκαιριάτικα είναι οι γάτες, δεν σας είπα οτι ο μηχανικός μου (το γατί που βλέπεις στη φωτο
κατω από το punto ξάπλα) είχε και ένα αδερφάκι που το πάτησα εγώ (ο δολοφόνος) όταν πήγα να το βάλω (το punto) στο γκαράζ μου
και το ζωντανό πήγε να κατέβει από τη μηχανή μου οταν είδε ότι αρχισε να κινείται το όχημα...
επειδή λοιπόν δεν έχω καμμία όρεξη να μαζεύω πατημένα ζωάκια μπροστά από το σπίτι μου, ζωάκια κομένα κομμάτια από κανα λουρί
μέσα στο καπώ μου (το έχω δει σε αυτοκίνητο φίλου) μην πω και για καμμια σοβαρή ή και ελαφριά ζημιά στη μηχανή μου
τίποτα ψιλοζημιές σε καλώδια-σωληνάκια (φανταζεσαι να πάρεις φωτιά
από βραχυκύκλωμα σε καλώδιο που ξεκόλησε ο πιτσιρίκος επειδή δεν ήξερε που να μην πατήσει?) προτίμησα
λοιπόν να τρώω χρόνο βγαζοντας την ποδιά από το να τρώω χρονο να κάνω τα παραπάνω...
απο ηχομόνωση δε νομίζω να προσφέρει κάτι...

οι δίσκοι μου μπροστά είναι 284x22
http://www.puntoclub.gr/viewtopic.php?t ... highlight=

vdsracing
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by vdsracing » Sun Jun 24, 2007 3:08 pm

Ωραία δουλειά παιδιά,μπράβο αν και μετά απο 120.000χλμ με το μκ2 μου ποτέ δεν είχα πρόβλημα με νερά κτλ ακόμα και σε (πολύ) οριακές καταστάσεις(μόνο σε ποτάμι δεν το εχω βάλει ακόμα :grin: )
Όπως και να εχει βέβαια με την ποδιά το engine bay είναι πιο ασφαλές και καθαρό!

Να ρωτήσω,για να αλλάξετε λάδια πρέπει να βγάλετε την ποδιά ή γίνεται και χωρίς??
-Βαγγέλης-

SilverPunto
Schumacher
Schumacher

Post by SilverPunto » Sun Jun 24, 2007 3:11 pm

πρεπει να την βγαλεις για να αλλαξεις λαδια....

vdsracing
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by vdsracing » Sun Jun 24, 2007 4:22 pm

Και μια δεύτερη ερώτηση,περίπου(ή και ακριβώς)πόσο ζυγίζει η ποδιά με τα παρελκόμενα όπως βίδες κτλ?
-Βαγγέλης-

Post Reply

Return to “Φτιάχτο μόνος σου”