οργανα για MK2

Εδώ θα δίνονται πληροφορίες για το πως μπορούν να γίνουν κάποια πράματα στο αμάξι μας.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

Post Reply
kgf
Έβγαλα το Ν
Έβγαλα το Ν

Post by kgf » Wed Jun 20, 2007 12:29 am

σορυ για το διπλο ποστ πρωτη φορα ανεωασα φωτος μαυτον τον τροπο :???:

Image

kgf
Έβγαλα το Ν
Έβγαλα το Ν

Post by kgf » Wed Jun 20, 2007 12:38 am

πως σας φαινεται?παντως η διαδικασια δεν ειναι πολυ δυσκολη,αρκει να ξερεις λιγο απο κολλητηρια... ειναι απλο.αν εξαιρεσω τα προβληματα που ειχα με ενα λεντ και με τις βελονες κανα δυο φορες που δε μπηκανε καλα και δεν παιζανε ολα ταλλα ηταν απλα.κιαυτα δλδ απο δικο μου λαθος εγιναν.

P.A.D.R.C
Schumacher
Schumacher

Post by P.A.D.R.C » Wed Jun 20, 2007 12:48 am

Πολυ ωραιο..ταιριαζει και με την μοναδα σου!!Η θερμοκρασια παντως μου φαινεται φυσιολογικη..!
No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..
Image
PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB

Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)

kgf
Έβγαλα το Ν
Έβγαλα το Ν

Post by kgf » Wed Jun 20, 2007 1:12 am

κιεμενα φυσιολογικη μου φαινεται.αλλα δεν ειμαι σιγουρος ποσο ζεστη ηταν η μηχανη οταν το δοκιμασα γιαυτο δεν ξερω.αυριο μολις γυρισω το κλειδι θα μαθω...θα δω αυτο και θα δω και το στροφομετρο γιατι εχω την εντυπωση οτι πρεπει να κλεβει καμια διακοσαρια στροφες τωρα.θα παιξω λιγο αυριο μεχρι να βρω που θελει με μεγαλυτερη ακριβεια.(οσο γινεται τελοσπαντων)αλλα γιαυτο φταινε τα χερια μου που τρεμουνε σα ναχω καταπιει σεισμο :D ετσι τις κουνησα και παιδευτηκα...

P.A.D.R.C
Schumacher
Schumacher

Post by P.A.D.R.C » Wed Jun 20, 2007 1:25 am

Τι σε πειραζει το στροφομετρο..Θα βαζεις και καμμια "χαζο" γκομενα μεσα και θα τις λες κοιτα ρελαντι..ειναι επειδη εχω αγριους εκκεντροφορους και μπορω κκαι στροφαρω 7000+ !!χαχαχα ελπιζω χωρις παρεξηγηση!
No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..
Image
PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB

Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)

kgf
Έβγαλα το Ν
Έβγαλα το Ν

Post by kgf » Wed Jun 20, 2007 1:32 am

καμια παρεξηγηση :D αμα τις εκλεβε προς τα πανω δε θα μενοιαζε :D αλλα νομιζω οτι δεινει λιγοτερες οχι περισσοτερες :D θα το βγαλω και μια καπου ανοιχτα να το πατησω τερμα να δω και τη βελονα για τα χιλιομετρα ναμαι σιγουρος και θα το πειραξω λιγο αν χρειαστει και πιστευω θαναι ενταξει.αυριο θα γινουν αυτα και θα φτιαξω κιαυτο το ρημαδι το diy αν θελει κανεις να προσπαθησει.

Vas_Punto_HGT
Έβγαλα το Ν
Έβγαλα το Ν

Post by Vas_Punto_HGT » Wed Jun 20, 2007 7:35 am

θα το βγαλω και μια καπου ανοιχτα να το πατησω τερμα να δω και τη βελονα για τα χιλιομετρα
Για να μην σκοτωθείς χωρίς λόγο να σου πω λίγο τι θα κάνεις:
Α) Βελόνες θερμοκρασίας και βενζίνης που έχουν επαναφορά: Γεμίζεις φούλ βενζίνη και ρυθμίζεις την βελόνα στο τέρμα. Βάζεις μπροστά και περιμένεις να ανεβάσει θερμοκρασία και μετά βάζεις την βελόνα ακριβώς στην μέση.
Β) Βελόνες στροφόμετρου και κοντέρ: Όταν είναι σβηστό το αμάξι θα πρέπει να είναι τέρμα κάτω, να περνάνε δεξία από τις γραμμές του 0, τις ρυθμίζεις έτσι ώστε γυρνώντας τον διακόπτη στο ρεύμα (δεν βάζεις μπροστά) να πηγαίνουν ακριβώς στην πρώτη γραμμή στο 0.

BLUE SCORPION
Schumacher
Schumacher

Post by BLUE SCORPION » Wed Jun 20, 2007 9:31 am

kgf πολυ ωραια δουλεια
και οπως θα περνω τις στροφες με 130 χωρις λαστιχα και αντιστρεπτικες εσυ αν θελεις κοιταζε με
"esy eisai o monos an8rwpos ston kosmo pou exeis mprostokinhto kai kaneis kalyteres pantes apo piswkinhto"cool_pipis
http://www.youtube.com/watch?v=A2CQ3YE4 ... ed&search=
http://www.youtube.com/watch?v=SsDY0nbZtSI
http://www.youtube.com/watch?v=SBKOpFVggr8

_Nikos_
Schumacher
Schumacher

Post by _Nikos_ » Wed Jun 20, 2007 10:16 am

πολυ ομορφο... μπραβο. Περιμενουμε να δουμε τον diy μπας και καταφερουμε και εμεις.
Image Image Image

suboy
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by suboy » Wed Jun 20, 2007 11:01 am

λοιπον για mk1 μην δοκιμάσετε τιποτα. απλα ειναι μπλε και δεν εχουν καθόλου φωτισμό. πραγματικά ισα ισα που τα βλέπεις...

kgf
Έβγαλα το Ν
Έβγαλα το Ν

Post by kgf » Wed Jun 20, 2007 11:23 am

Vas_Punto_HGT wrote:
θα το βγαλω και μια καπου ανοιχτα να το πατησω τερμα να δω και τη βελονα για τα χιλιομετρα
Για να μην σκοτωθείς χωρίς λόγο να σου πω λίγο τι θα κάνεις:
Α) Βελόνες θερμοκρασίας και βενζίνης που έχουν επαναφορά: Γεμίζεις φούλ βενζίνη και ρυθμίζεις την βελόνα στο τέρμα. Βάζεις μπροστά και περιμένεις να ανεβάσει θερμοκρασία και μετά βάζεις την βελόνα ακριβώς στην μέση.
Β) Βελόνες στροφόμετρου και κοντέρ: Όταν είναι σβηστό το αμάξι θα πρέπει να είναι τέρμα κάτω, να περνάνε δεξία από τις γραμμές του 0, τις ρυθμίζεις έτσι ώστε γυρνώντας τον διακόπτη στο ρεύμα (δεν βάζεις μπροστά) να πηγαίνουν ακριβώς στην πρώτη γραμμή στο 0.
ευχαριστω για τη συμβουλη,θα παω να φουλαρω και θα τις καλιμπραρω παλι.το diy ειναι σχεδον ετοιμο,μαλον θα το ποσταρω σημερα.

kgf
Έβγαλα το Ν
Έβγαλα το Ν

Post by kgf » Wed Jun 20, 2007 12:31 pm

λοιπον η βελονα θερμοκρασιας δουλευει μια χαρα τελικα.ηταν ζεστο χτες γιαυτο ανεβαινε.σημερα ξεκινησε απτο 0.φουλαρα και βενζινη και η βελονα εδειξε φουλ κανονικα οποτε κιεκει ολα καλα.το στροφομετρο το ρυθμισα λιγο οπως εγραψε ο Vas_Punto_HGT παραπανω και ετσι τωρα δουλευουν ολα :P αν δε σε πειραζει φιλε μου θαθελα να βαλω τη συμβουλη σου για τη ριθμιση στις βελονες στο diy και θα βαλω και το nick σου φυσικα.

kgf
Έβγαλα το Ν
Έβγαλα το Ν

Post by kgf » Wed Jun 20, 2007 1:58 pm

ΤΟ DIY ειναι ετοιμο.επειδη ειναι 10 σελιδες σε μορφη doc ομως με φωτογραφιες,τωρα δεν ξερω πως να το κανω ποστ εδω.αν εχει κανεις καμια ιδεα παρακαλω να μου την πει για να μπορεσω να το κανω ποστ.

SilverPunto
Schumacher
Schumacher

Post by SilverPunto » Wed Jun 20, 2007 3:16 pm

kgf wrote:ΤΟ DIY ειναι ετοιμο.επειδη ειναι 10 σελιδες σε μορφη doc ομως με φωτογραφιες,τωρα δεν ξερω πως να το κανω ποστ εδω.αν εχει κανεις καμια ιδεα παρακαλω να μου την πει για να μπορεσω να το κανω ποστ.
exeis pm

kgf
Έβγαλα το Ν
Έβγαλα το Ν

Post by kgf » Wed Jun 20, 2007 3:57 pm

silverpunto εχεις email.οποιος αλλος θελει ας μου στειλει πμ με το email του για να του το στειλω,μεχρι να βρω τροπο να το ανεβασω εδω.

Post Reply

Return to “Φτιάχτο μόνος σου”