Τρίζει το ΔΙΚΟ σας PUNTO...???
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- spartiatis
- Τρέχω σε αγώνες.

- P.A.D.R.C
- Schumacher

Λυκαβητος??Kαλο...Kατα που πεφτει???ναι αλλα ετσι αποκλειεις βραδυο στον λυκαβυτο...!!!
Αλλα ακομα και ετσι,αν το καλοσκεφθεις ειναι καλυτερα..εχει περισσοτερα "κρατηματα"..Προυποθεση να εχεις ενα ανακλινομενο bucket..!
No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..

PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB
Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)
PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB
Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)
- z3lios_punto
- Μαθαίνω να στρίβω.

- vassilispuntosport
- Εμαθα να ξεκινάω.

Υπερβολικά όχι απλά ναι!! Για πέταμα είναι το εσωτερικό από τους τριγμούς!! Μουσική με το μαμα ραδιο σι ντι να παιζει στο 45vol.και ακουω τα τριξίματα!! Mk2b 7/2004 bilstein κιτρινα+3ποντοι κατω
32 000 χλμ και 5 χώρες σε 6 μήνες και το μόνο που ζήτησε ήταν φίλτρο αέρα!! Πάρτε εσεις άλλη μάρκα!! Τα fiat δεν είναι καλά!!
- spartiatis
- Τρέχω σε αγώνες.

- grhgorhsptol
- Τρέχω σε αγώνες.

Κι εμένα τρέμει όλο το πίσω μέρος (ειδικά η δεξιά ταπετσαρία,στην μεριά του συνοδηγού δεν σταματάει με τπτ) έβαλα υφάσματα κτλ δεν σταμάτησε.
Ακόμα τρίζει και η κολώνα (εκεί που είναι η ζώνη) του οδηγού.
Ξεκίνησε να τρίζει και η κονσόλα μπροστά...αν το χτυπάει πολύ ο ήλιος χαλαρώνουν τα πλαστικά του και κουδουνίζουν σαν τρελά.
Και δυνατά να έχω την μουσική πάλι ακούγονται!!!!
Ακόμα τρίζει και η κολώνα (εκεί που είναι η ζώνη) του οδηγού.
Ξεκίνησε να τρίζει και η κονσόλα μπροστά...αν το χτυπάει πολύ ο ήλιος χαλαρώνουν τα πλαστικά του και κουδουνίζουν σαν τρελά.
Και δυνατά να έχω την μουσική πάλι ακούγονται!!!!
- spartiatis
- Τρέχω σε αγώνες.

- vassilispuntosport
- Εμαθα να ξεκινάω.

Αμα είναι να δίνεις 14000 για να πάρεις ένα αμάξι που θέλει υφάσματα και σιλικόνες κάθε μήνα...θα μου πειτε εχεις επιδόσεις,κρατήματα και ιταλική ομορφιά!! Ε αυτά με κρατάνε στην Ιταλία...
Υ.Γ: Επί του θέματος...θα δοκιμάσω ταινία διπλής όψεως και σιλικόνη που έχω ακούσει και αν δε γίνει τίποτα θα πάω να βάλω τσιμέντο μέσα στην πόρτα να τελειώνω μια και καλή!!
Υ.Γ: Επί του θέματος...θα δοκιμάσω ταινία διπλής όψεως και σιλικόνη που έχω ακούσει και αν δε γίνει τίποτα θα πάω να βάλω τσιμέντο μέσα στην πόρτα να τελειώνω μια και καλή!!
32 000 χλμ και 5 χώρες σε 6 μήνες και το μόνο που ζήτησε ήταν φίλτρο αέρα!! Πάρτε εσεις άλλη μάρκα!! Τα fiat δεν είναι καλά!!