Τρίζει το ΔΙΚΟ σας PUNTO...???
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- g
- Τρέχω σε αγώνες.

λοιπον εγω ξεμπερδεψα με τους τριγμους. ειναι ελαχιστοι εχω απλα ηρεμησει απο τοτε που ανελαβε το αμαξι μου ο μαγος... απλα να σας πω τι εκανε. λαδωσε ολες τις πορτες. εβαλε στις κλειδαριες ενα ειδικο σπρει κ ψεκασε απο τη κλειδαρια εξω με ενα ειδικο στομιο μεσα κ τερμα τα γκλιν γκλιν.
εβαλε ενα ειδικο σπρει στις αναρτησεις(αμορτισερ )και απο τοτε τπτ. οποτε Κωστα για τις πορτες κααντο κ θα με θυμηθεις κ μη το τσιγγουνευτεις μου εριξε μπολικο θυμαμαι κ απλα ειμαι μονιμως με ενα χαμογελο...δεν τριζω σχεδον καθολου
εβαλε ενα ειδικο σπρει στις αναρτησεις(αμορτισερ )και απο τοτε τπτ. οποτε Κωστα για τις πορτες κααντο κ θα με θυμηθεις κ μη το τσιγγουνευτεις μου εριξε μπολικο θυμαμαι κ απλα ειμαι μονιμως με ενα χαμογελο...δεν τριζω σχεδον καθολου
- spartiatis
- Τρέχω σε αγώνες.

- P.A.D.R.C
- Schumacher

- grhgorhsptol
- Τρέχω σε αγώνες.

Ο θόρυβός ξαναξεκίνησε!!!grhgorhsptol wrote:grhgorhsptol wrote:μκ2β 4μηνών.όταν μπάινω σε λακούβα ή στραβό οδόστρωμα (γένικά όταν γέρνει το αμάξι ) ακούγεται ένα γκρρρ πίσω δεξια και τσικ-τσικ δίπλα από την θέση του συνοδηγού.
Προχθές πήγα και άλλαξα την πίσω δεξιά εταζιέρα (στην εγγύηση είναι)μήπως είναι από εκέι ο θόρυβος αλλά πάλι ακούγεται όχι τόσο πολύ όμως.
Μετά από λίγο καιρό ο θόρυβος είχε αρχίσει να δυναμώνει και πήγα στην αντιπροσωπια και μου αλλάξαν τα κουμπώματα μήπως και σταματήσει...αλλά ο θόρυβος αντί να μειωθεί (γιατί δεν περίμενα να σταματήσει τελείως) έγινε πιο ΣΠΑΣΤΙΚΟΣ,ΑΝΗΠΟΦΟΡΟΣ!!!![]()
Τελικά χθες αφού ξόδεψα μισό φανελάκι σταμάτησε (απηροελάχιστα ακούγεται)!!!![]()
Πήρα το φανελάκι και το έκοψα λωρίδες και τις έβαλα όπου έκανε επαφή η ταπετσαρία με τον σκελετό του αμαξιού για να μην κάνει τριβές...και ο θόρυβος σταμάτησε!!!![]()
Βρήκα την ησυχία μου επιτέλους!!!
Μόνο για 1 εβδομάδα άντεξε χωρίς να κάνει θόρυβο.
Έσφηξα και όσες βίδες ήταν με σταυροκατσάβιδο ή με ίσιο κατσαβίδι (τις υπόλοιπες δεν τις έκανα επειδή δεν έχω άλεν μαζί μου),οι περισσότερες ήταν ξεσφηγμένες!!!
Θα πάω στην αντιπροσωπία να τους πώ να μου βγάλουν τις ταπετσαρίες αυτοί για να μην κάνω καμιά μ*^%$*%#α μόνος μου και θα τις γεμίσω με σφουγγάρι ή με φανελάκια για να τελειώνω μια και καλή με το πρόβλημα των τριγμών.
Σφουγγάρι που θα βρώ?Πού πουλάνε?Όχι σφουγγάρι για τα πιάτα,το πορτοκαλί εννοώ που το πουλάνε με το τετραγωνικό.
Αν βάλω γυαλοβάμβακα λέτε να υπάρξει πρόβλημα?(πχ αλεργίες)
- P.A.D.R.C
- Schumacher

- grhgorhsptol
- Τρέχω σε αγώνες.

- dimitris95
- Μαθαίνω να στρίβω.

εμενα συνεχεια τριζει.. τη μια το ενα την αλλη το αλλο..
κατι απο την κεντρικ κονσολα μια στο τοσο σπανια..
την αλλη το καπακι του αεροσακου ή κατι καπου εκει..
κατι απο την δεξια πλευρα που δ εχω εντοπισει τι ειναι..
τωρα τελευταια πισω η εταζερα αλλα και κατι αλλο που το εχω εντοπισει επισης..
ποτε ομως ολα μαζι.. καθε φορα κατι δια φορετικο.. μπορει για μηνες να μην εχει κανει κιχ.. αλλα καποια στιγμη κανει την επανεμφανιση του...
μου σπαει τα νευρα .. τι να κανω...;;; ελεος...
κατι απο την κεντρικ κονσολα μια στο τοσο σπανια..
την αλλη το καπακι του αεροσακου ή κατι καπου εκει..
κατι απο την δεξια πλευρα που δ εχω εντοπισει τι ειναι..
τωρα τελευταια πισω η εταζερα αλλα και κατι αλλο που το εχω εντοπισει επισης..
ποτε ομως ολα μαζι.. καθε φορα κατι δια φορετικο.. μπορει για μηνες να μην εχει κανει κιχ.. αλλα καποια στιγμη κανει την επανεμφανιση του...
μου σπαει τα νευρα .. τι να κανω...;;; ελεος...
d.i.s.p.i.c.
μα οποιος δ χασει στα λεφτα κ στην αγαπη δ εχει μαθει τη ζωη...
μα οποιος δ χασει στα λεφτα κ στην αγαπη δ εχει μαθει τη ζωη...
- spartiatis
- Τρέχω σε αγώνες.

- grhgorhsptol
- Τρέχω σε αγώνες.

Εμένα τώρα ξεκίνησε και η κεντρική κονσόλα να τρίζει (το ραδιοcd κυρίως και οι αεραγωγοί)!
Και όταν κλέινω το παράθυρο του οδηγού ακούγεται τικ τακ για λίγο και ζορίζεται όταν φτάνει στην μέση.Όταν το κατεβάζω όμως το παράθυρο δεν ακύγεται τπτ ούτε ζορίζεται,μόνο στο ανέβασμα μου το κάνει.
Σαν kinder έκπληξη είναι αυτό το αμάξι....δεν ξέρεις τι καινούργιο σου επιφυλάσει κάθε μέρα!
Και σκεφτόμουν να βάλω και subwoofer πίσω στο πορτ παγκάζ....τότε έιναι που θα τρίζει σαν τρελόοοο!χαχαχαχα...!
Και όταν κλέινω το παράθυρο του οδηγού ακούγεται τικ τακ για λίγο και ζορίζεται όταν φτάνει στην μέση.Όταν το κατεβάζω όμως το παράθυρο δεν ακύγεται τπτ ούτε ζορίζεται,μόνο στο ανέβασμα μου το κάνει.
Σαν kinder έκπληξη είναι αυτό το αμάξι....δεν ξέρεις τι καινούργιο σου επιφυλάσει κάθε μέρα!
Και σκεφτόμουν να βάλω και subwoofer πίσω στο πορτ παγκάζ....τότε έιναι που θα τρίζει σαν τρελόοοο!χαχαχαχα...!
- grhgorhsptol
- Τρέχω σε αγώνες.

Εμένα τώρα ξεκίνησε και η κεντρική κονσόλα να τρίζει (το ραδιοcd κυρίως και οι αεραγωγοί)!
- g
- Τρέχω σε αγώνες.

- spartiatis
- Τρέχω σε αγώνες.

- P.A.D.R.C
- Schumacher

- spartiatis
- Τρέχω σε αγώνες.

- P.A.D.R.C
- Schumacher

Mπα ..μετα ενα κλουβι,ενα μπακετ και μια καλη αναρτηση +φρενα!:-)σωστος και μετα μονοσετο!μια μερα δουλεια ειναι!μια και καλη για να γινει καλη δουλεια και να μην ξανατριξει!
No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..

PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB
Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)
PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB
Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)