Rotrex υπερτροφοδοτηση σε HGT και G Sporting!

Θέματα που αφορούν την βελτίωση του κινητήρα, καθώς και της μετάδοσης .

Moderator: Puntoclub.gr moderators

P.A.D.R.C
Schumacher
Schumacher

Post by P.A.D.R.C » Mon May 21, 2007 2:49 pm

Αγγλια εχουνε τις ιδιες βενζινες με εμας ?
Αγγλια μπορουνε να ξερουνε τι να ρυθμισουνε αμα δεν εχουνε κανει κατι παρομοιο η θα μας περασουνε ενα προγραμμα οπως τα αλλα που περνανε εκει και οπως κατσει ????
σωστοτατος..

No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..
Image
PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB

Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)

iceman_n
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by iceman_n » Mon May 21, 2007 3:30 pm

skinboy wrote:μα γιατι δεν περνεται ενα τηλεφωνο να δειτε αμα υπαρχει λεπτοτερη φλατζα ???
αυτο δεν με καει ακομα να το μαθω και για αυτο δεν εχω παρει τηλ ακομα ας κανω αλλα πραγματα πρωτα και μετα βλεπω και για αυτο.και για αυτο το ανεφερα πιο πανω σε στιλ αμα δεν εχουμε προβλημα και αμα υπαρχει κατι τετοιο (φλατζα) το βαζουμε.
skinboy wrote: και προς ολους....
το τι πρεπει να ρυθμιστει μετα και πως στο προγραμμα ειναι θεμα στοιχειων που θα δει καποιος στο δυναμομετρο και με τις καταλληλες ρυθμισεις .
Οποτε Διονυση οπως καταλαβαινεις δεν μπορω να σου απαντησω αμα αυτο που σκεφτεσαι μπορει να ειναι οκ η οχι.
ειναι καθαρα θεμα ρυθμισης.
δεν εχω προβλημα να παρω μια αρνητικη απαντηση σε κατι που ρωτησα και ουτε περιμενω απο καποιους να τα ξερουν ολα αλλα αυτος ειναι και ο λογος που ρωταω μηπως και ξερουν.

skinboy wrote:Αγγλια κανουνε re-map, οκ το ξερω....
ερωτηση απλη:
Αγγλια εχουνε τις ιδιες βενζινες με εμας ?
Αγγλια μπορουνε να ξερουνε τι να ρυθμισουνε αμα δεν εχουνε κανει κατι παρομοιο η θα μας περασουνε ενα προγραμμα οπως τα αλλα που περνανε εκει και οπως κατσει ????
για αυτο ρωτησα και γω να δω σε περιπτωση που δεν εχουν κανει κατι παρομοιο σε αλλο αμαξι και εφοσον το αμαξι δεν θα ειναι μαζι μου αν υπαρχει η δυνατοτητα να γινει κατι σωστα.που απο οτι βλεπω δεν ειστε σιγουροι για τους παραπανω λογους.

thanks για τις απαντησεις απλα τωρα καταλαβα ακομα καλυτερα τι γινετε και τι κενα υπαρχουν.

skinboy
Schumacher
Schumacher

Post by skinboy » Mon May 21, 2007 3:55 pm

ειναι δυστηχως μεγαλα τα κενα σε μια τετοια κινηση με re-map που τους στελνεις εγκεφαλο κτλ...
γιαυτο και σου ειχα πει και παλιοτερα οτι δυσκολα θα βγαλεις ακρη και δεν αξιζει να ασχοληθεις και ποιο πολυ...
δυστηχως δεν ειναι λυση για εμας...
Punto HGT SC Evo

Orange
Schumacher
Schumacher

Post by Orange » Mon May 21, 2007 4:43 pm

Παιδια οι βενζινες Shell V-Power Racing και PB Ultimate, μας ερχονται εισαγωμενες απο Αγγλια-αυτο τουλαχιστο εχω διαβασει σε περιοδικα αυτοκινητου-οποτε μαλλον δε πρεπει να υπαρχει προβλημα στον προγραμματισμο της ECU στην Αγγλια.Το προβλημα ειναι οτι αμα ξεφυγεις απο τα δεδωμενα της βελτιωσεις που εχει γινει το "remaping", τοτε ισως δε θα λειτουργησει "καλα".Αν ομως "βαλεις" οτι ακριβως ειναι ο νεος προγραμματισμος, ε τοτε, δε νομιζω οτι υπαρχει προβλημα.Η ερωτηση μου ειναι η εξης.Εγω οταν ρωτησα πεντε dealer της Rotrex, γιατι μου ειπαν ολοι οτι ο επεναπρογρμματισμος γινετε στην Ιταλια?
Image

iceman_n
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by iceman_n » Mon May 21, 2007 4:48 pm

να ρωτησω και κατι αλλο πως και τοσα χρονια κανενας βελτιωτης στην Ελλαδα δεν εχει αγορασει τον συγκεκριμενο εξοπλισμο που χρειαζετε για να προγραμματισεις την ECU απο καποιον που ειδη το κανει στην Αγγλια ??

iceman_n
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by iceman_n » Mon May 21, 2007 7:09 pm

και κατι αλλο που δεν μπορω να εξηγησω ειναι οτι τα παιδια απο αγγλια μου λενε οτι το software που χρειαζετε για να κανεις remap ειναι της Dimsport και επεμεναν διοτι και η Chipped UK μου ειπαν αυτο χρησιμοποιει.

το θεμα ειναι ομως οτι μιλησα με την Dimsport με mail και που ειπαν οτι δεν μπορουν να το κανουν και το ειπα στα παιδια και που ειπα οτι μπορουν να το κανουν αλλα δεν το ξερουν.

τωρα τι γινετε εδω δεν μπορω να καταλάβω.δηλαδη μια εταιρεια που βγαζει το software δεν ξερει οτι με αυτο μπορεις να κανεις remap την ECU και το χρησιμοποιει η Chipped UK για να κανει remap ?? πως γινετε ??

skin επειδη το εχεις ψαξει το θεμα πριν απο μενα εχεις καμια απαντηση για αυτο ??

iceman_n
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by iceman_n » Mon May 21, 2007 8:28 pm

το τελευταιο μου ποστ ακυρο βρηκα την απαντηση δεν μπορει τελικα ουτε το software της dimsport.μενει να μαθω τι χρησιμοποιει η chipped UK για να κανει το remap

skinboy
Schumacher
Schumacher

Post by skinboy » Tue May 22, 2007 10:42 am

δεν θα σου πει.....
αλλα για να σου λυσω την απορεια χρησιμοποιουνε (οχι η Chipped UK) το Assini κατι ετσι λεγεται....

η απορεια σου για την εισαγωγη του ελλαδα εχει 2 σκελη...
1- ποιος θα κατσει να ασχοληθει και ποσα αμαξια θα φτιαξει για να αξιζει τον κοπο του , αυτοι το βλεπουνε σαν δουλεια και οχι σαν χομπι οπως εμεις...ποσα αμαξια εχουνε Hitachi ??? πολυ λιγα για να επενσυσεις σε κατι τετοιο , και εγω αμα ημουνα μαγαζι και επαγγελματιας θα το σκεφτομουνα να ασχοληθω για να φτιαξω 10 αμαξια....
2- Ποιος καθεται να κανει demo car το αμαξι του και με ποια κριτηρια ο προγραμματιστεις θα κρινει αν αυτο που εφτιαξε στο Χ ιδιωτη εχει δοκιμαστει εξονυχιστικα και ειναι οκ ???

δηλαδη το προβλημα εκτος απο marketing ειναι και λιγο περιεργο εδω ελλαδα , διοτι UK και ποιο πολλα HGT κυκλοφορουνε , και την δουλεια την εχει ξεκινησει με το re-map εταιρεια που ειδικευεται σε αυτα τα αμαξια μονο (του γκρουπο μας...), και ενας απο τους λογους που ασχοληθηκε με το HGT ειναι απλα γιατι η δουλεια μετα ειναι μονοπωλιο για αυτους....οποτε μονο κερδος μπορει να εχει.

το προβλημα στο re-map δεν ειναι αυτο που λετε , αλλα το parity checksum της ECU μας μετα. Αν το φτιαξει σωστα ο tuner τοτε δουλειει , αν δεν το φτιαξει σωστα τοτε lockαρει.
Ακομα και να διαβασει και να περασει προγραμμα αμα δεν κανει το παραπανω σωστα , τοτε τελος.
Punto HGT SC Evo

skinboy
Schumacher
Schumacher

Post by skinboy » Tue May 22, 2007 10:47 am

Για αυτο λεω και πλεον επιμενω....
η λυση ειναι μια.

η βολευεσαι με 150 (χοντρικα) αλογα (αν διαλεξεις σωστα πραγματα και κανεις σωστες επιλογες τοσα θα πας...
η πας σε αγραφο και τελειωνεις.
Ναι το κοστος ειναι μεγαλο , αλλα οτι πληρωνεις περνεις.
και τα 9 πχ αλογα που θα παρεις με ενα αγραφο ειναι τελειος διαφορετικα σε λειτουργια και σαφος ποιο καλα λειτουργισημο το managment του κινητηρα σου απο ενα προγραμμα.
στο ενα επεμβαινεις και παραμετροποιεις ενα μαμα εγκεφαλο (που ακομα και full προσβαση να βρεις τα περιθωρια σε σχεση με αγραφο ειναι πολυ μικρα)
στο αλλο χτιζεις νεους χαρτες εξ ολοκληρου.
τωρα αμα καποιος θελει να τα κανει αυτα με 600-700ε εε δυστηχως δεν γινεται.
μακαρι να γινοτανε αλλιως να μην ποναει η τσεπη μας...
μακαρι
Punto HGT SC Evo

skinboy
Schumacher
Schumacher

!!

Post by skinboy » Wed Sep 05, 2007 2:18 pm

ελα να ξανα ζεσταινει το θεμα λιγο........

rotrex HGT.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Punto HGT SC Evo

skinboy
Schumacher
Schumacher

2

Post by skinboy » Wed Sep 05, 2007 2:20 pm

rotrex S/C
βαση στηριξης και τροχαλιες για το HGT
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Punto HGT SC Evo

Orange
Schumacher
Schumacher

Post by Orange » Wed Sep 05, 2007 3:23 pm

Αφου σε "τρωει", το βλεπω εγω, γιατι δεν πας να το βαλεις ρε Πετραν.Και δε ξερω για της Αφιδνες, αλλα παντως στα Μεγαρα θα τους πατας ολους μετα!!Σιγουρα!Και επειδη εισαι και ψιρας, ψαχτηρι και τελιομανης, θα σου κανουν και τη καλυτερη δουλεια και μετα βαση του δικου σου, θα συνεχισουμε κι ολοι οι αλλοι!Αρε Πετρο.Ειμαι ετοιμος και ψημενος ρε φιλε.ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΥΝ ΑΚΟΜΑ!!Αν τα ειχα, σιγουρα θα το ειχα βαλει πριν το καλοκαιρι.Που θα μου παει ομως.Θα γυρισει ο καιρος και θα μου μεινει κανα φραγκο να "ριξω" στο Puntακι μου!!
Image

skinboy
Schumacher
Schumacher

Post by skinboy » Wed Sep 05, 2007 4:09 pm

:-)

τις φωτογραφιες μου τις εχουνε στειλει απο ιταλια.
η εταιρεια που εχει τοποθετησει το παραπανω κιτ.
εγω και καμια 15αρια μερες μιλαμε με e-mail για να δουμε τι και πως και αν μπορει να μπει σε εμενα το κιτ οπως εχω ζητησει.
ειναι αρκετα προθυμοι και δειχνουνε να γνωριζουνε το θεμα.

αυτο που κοιτανε ειναι κατα ποσον ο C30/64 της rotrex Μπορει να μπει σε εμενα και με τι τροχαλια.
επισης λογο της ιδιαιτεροτητας του οτι εγω δεν εχω A/C και μπορει να γινουνε λιγο αλλιως σε εμενα τα πραγματα + οτι δεν θα κανω την εν λογο τοποθετηση οσον αφορα τις σωληνωσεις κ το I/C περιμενω να δω τι θα βγει.

δυστηχως βεβαια δεν ξερω αμα θα μπορει να γινει κοπια σε αλλο HGT (εκτος και αν δεν εχει A/C και εκεινο η εμπας περιπτωση ειναι σαν την φαση εκει μπροστα την δικη μου)

οντως παντος επαναπρογραμματιζουνε τον Hitachi Μας
επισης αλλαζουνε και Μπεκ για το stage2 (185hp)

σε εμενα ειναι επιφυλακτικοι για την αξιοπιστια μιας και απο οσο μου ειπαμε απο οσα τους ειπα, μιλανε για 215 αλογα.

Περιμενω να δω και θα δειξει.

δεν το αποκλειω να γινει , αλλα δεν ειναι και σιγουρο ακομα.
σιγουρα ειναι μονο οσα ειναι πανω στο αμαξι και οχι στα σκαρια....
Punto HGT SC Evo

Orange
Schumacher
Schumacher

Post by Orange » Wed Sep 05, 2007 5:45 pm

ΠΟΟΟΟ ΡΕ ΣΥΥΥ!!ΦΟΡΤΟΝΩ!!Αρε τα λεφτα τι μου κανουν!!!Πανα πριονισω το δικανο μου φαινεται και να βγω για κανα "δανειο"!!!χαχαχαχα!!!....Τιμη Πετρο του τελικου εγχειρηματος??Και τι θα γινει??Θα πρεπει να πας Ιταλια??Η βαση τροχαλιων και κομπρεσορα στη φωτο, ειναι για ολα η μονο για οσα δεν εχουν a/c?Γιατι κατι τετοιο, δεν συζητησα με κανεναν dealer εδω.
Image

Sonicboom
Schumacher
Schumacher

Post by Sonicboom » Wed Sep 05, 2007 7:07 pm

Στην πρώτη φωτό πολύ μπέρδεμα οι σωλήνες...μεγάλο μήκος. Αυτή που φαινεται οτι πάει στην χοανη περνάει κοντα από την εξάτμιση. Αυτός που το έκανε έτσι μαλλον δεν θελει να φαινεται τιποτα από πανω...
Image
.

Post Reply

Return to “Βελτίωση κινητήρα και μετάδοσης.”