Κουκούλα για Grande Punto
Moderator: Puntoclub.gr moderators
-
jakis
- Νικολάκης

Κουκούλα για Grande Punto
Καλησπέρα,
Έρχονται ζέστες και ψάχνω για κουκούλα για το Punto μου. Έχει κανείς να προτείνει κάτι;
Επίσης, υπάρχουν κουκούλες ειδικά για κάποια μοντέλα ή γενικά ανα κατηγορία διαστάσεων (πχ. 3.80 - 4.00μ, 4,00 - 4.30 κτλ);
Ευχαριστώ
Έρχονται ζέστες και ψάχνω για κουκούλα για το Punto μου. Έχει κανείς να προτείνει κάτι;
Επίσης, υπάρχουν κουκούλες ειδικά για κάποια μοντέλα ή γενικά ανα κατηγορία διαστάσεων (πχ. 3.80 - 4.00μ, 4,00 - 4.30 κτλ);
Ευχαριστώ
-
SilverPunto
- Schumacher

- kakavia
- Νικολάκης

Εγώ είχα μία από Rover 216 cabrio και κάθεται μια χαρά.
’ρα καταλαβαίνεις ότι δεν παίζει ρόλο το μήκος αλλά το σχήμα του αυτοκινήτου. Μπορώ να σου προτείνω κατάστημα που σε όλα τα αυτοκίνητα τις οικογενείας η κουκούλα έπεσε γάντι.
Θα σου πρότεινα να πάρεις αδιάβροχη με σιλικόνη στις ραφές, έτσι όταν βρέχει θα γλυτώνεις το λέρωμα.
’ρα καταλαβαίνεις ότι δεν παίζει ρόλο το μήκος αλλά το σχήμα του αυτοκινήτου. Μπορώ να σου προτείνω κατάστημα που σε όλα τα αυτοκίνητα τις οικογενείας η κουκούλα έπεσε γάντι.
Θα σου πρότεινα να πάρεις αδιάβροχη με σιλικόνη στις ραφές, έτσι όταν βρέχει θα γλυτώνεις το λέρωμα.
kakavia, like the fish soup 
Grande 1.2 , φυσικά μαύρο
Grande 1.2 , φυσικά μαύρο
-
SilverPunto
- Schumacher

Θα σου στειλω φιλε μου αν σε ενδιαφερει πμ αυριο με στοιχεια απο μαγαζι που εχει κουκουλες,αδιαβροχες για καθε αμαξι στα μετρα του....jakis wrote:Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
Θα μπορούσε κάποιος να μου προτείνει κάποιο κατάστημα προς το κέντρο Αθήνας - Νέα Σμύρνη (με P.M., ας μην κάνουμε και διαφήμιση)
-
SilverPunto
- Schumacher

- toxotis
- Εμαθα να ξεκινάω.

να ρωτησω κατι εγω που παραγγειλα το abarth εχει διαστασεις 4,05χ1,705. Ολες οι ετοιμες κουκοθλες που βρηκα στο 4,06 ειχαν πλατος 1,65 ενω 1.73 πλατος ειχαν οι 4,25 μηκος τι να κανω?ποια απο τις 2 να διαλεξω ή να παω να μου φτιαξουν μια?????κοστος γνωριζει κανεις????
BILLY ABARTH -- i don't drive fast i just fly slow--
-
Nikolas_620ti
- Εμαθα να ξεκινάω.

-
Nikolas_620ti
- Εμαθα να ξεκινάω.

εχω παρει απο τα praktiker μια oto top!και μιας κ εχω παρει 2 μια για το δικο μ αμαξι κ μια για του αδερφου μ....δν εμεινα καθολου ικαναποιημενος...στου αδερφου μ εσκασε στους καθρεφτες κ η δικια μ σχεδον παντου....κυριως στις ραφες που ηταν θερμοκολητικες!!!μεσα στους 9 μηνες την εχω γεμισει με μπαλοματα....και το αμαξι το βγαζω μια φορα την εβδομαδα το λιγοτερο
- toxotis
- Εμαθα να ξεκινάω.

ελα ρε συ και εγω στα praktiker Πηγα και κοιταξα και ειχε δυο και καλα καλυτερης ποοτητας την oto top μια guard.....ρε συ η oto top εχει εγγυση δυο χρονια γιατι δεν τους την πας να τους την τριψεις στα μουτρα?????
γενικοτερα ειχες οφελος απο την κουκουλα η τζαμπα λεφτα???και αυτα απου λενε περι γρατζουνιες απο κουκουλα λογω βρωμιας ισχύουν?συμφωνεις εν γενει με την αγορα κουκουλας η οχι?
γενικοτερα ειχες οφελος απο την κουκουλα η τζαμπα λεφτα???και αυτα απου λενε περι γρατζουνιες απο κουκουλα λογω βρωμιας ισχύουν?συμφωνεις εν γενει με την αγορα κουκουλας η οχι?
BILLY ABARTH -- i don't drive fast i just fly slow--
-
Nikolas_620ti
- Εμαθα να ξεκινάω.

ναι εχει 2 χρονια...αλλα επιδει μ σκηστικε απο δικια μ λαμακια....εκατσα με την μανα μ κ την ραψαμε για να αντεχει ποιο πολυ!!!στην δευτερη που εχω του αδερφου μ θα την την τριψω στην μουρη τους.....η guard Κανει περιπου 70 κατι ευρω σωστα?αυτη εκανε 50-55...απο ποιοτητα ειδα πως ειναι ιδια....δν ξερω που ειναι η διαφορα?και νομιζω πως η ototop ειναι ιδια εταιρια με την guard αν δν κανω λαθος....
αξιζει αναλογος φιλε.....αν το αμαξι το κουνας καθε μερα οχι για μενα δν αξιζει βαλε βγαλε ειναι σπαστικο.....αν ομως το αμαξι το κουνας καθε πανω απο 1 εβδομαδα ναι αξιζει!!!αυτο για γρατζουνιες δν ξερω!!!εγω δν ειχα ουτε εχω τετοιο προβλημα!!!απλα οπως την μαζευω ετσι την ξανα βαζω με αποτελεσμα να μην ψαχνω καθε φορα που ειναι το μπροστα κ που το πισω...δλδ με λιγα λογια δν την σερνω πανω στο αμαξι!!!την διπλονω την βαζω στο πορτμπαγκαζ κ ολα κομπλε
αξιζει αναλογος φιλε.....αν το αμαξι το κουνας καθε μερα οχι για μενα δν αξιζει βαλε βγαλε ειναι σπαστικο.....αν ομως το αμαξι το κουνας καθε πανω απο 1 εβδομαδα ναι αξιζει!!!αυτο για γρατζουνιες δν ξερω!!!εγω δν ειχα ουτε εχω τετοιο προβλημα!!!απλα οπως την μαζευω ετσι την ξανα βαζω με αποτελεσμα να μην ψαχνω καθε φορα που ειναι το μπροστα κ που το πισω...δλδ με λιγα λογια δν την σερνω πανω στο αμαξι!!!την διπλονω την βαζω στο πορτμπαγκαζ κ ολα κομπλε