Ηχοσυστημα σε Sporting mk2b?
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- g
- Τρέχω σε αγώνες.

epanerxomai λοιπον να απολογηθω, γτ παραπληροφορησα.
λοιπον η οθονη λειτουργει κανονικοτατα δλδ θερμοκρασια ημερομηνια, χλμ κτλ. ΔΕΝ δειχνει ποια τους σταθμους. Αρα θα συμφωνησω με τη προλαλησαντα θελει καποιο ανταπτορακι. τωρα για τα χειρητηρια δε γνωριζω τι κανει η pioneer γτ δεν εχω χειρηστηρια αν κ sporting μκ2β.
λοιπον η οθονη λειτουργει κανονικοτατα δλδ θερμοκρασια ημερομηνια, χλμ κτλ. ΔΕΝ δειχνει ποια τους σταθμους. Αρα θα συμφωνησω με τη προλαλησαντα θελει καποιο ανταπτορακι. τωρα για τα χειρητηρια δε γνωριζω τι κανει η pioneer γτ δεν εχω χειρηστηρια αν κ sporting μκ2β.
- spartiatis
- Τρέχω σε αγώνες.

- g
- Τρέχω σε αγώνες.

φιλε spariatis. το σπορτινγκ το δικο μου μπορει κ να ναι το πρωτο που ειδες να κυκλοφορει στην Αθηνα. αν οχι απο τα πρωτα 5 που ηρθαν.7/2003 κυκλοφορησα. ειναι απο τα πρωτα 100-120 κομματια που ηρθαν στην ελληνικη αγορα κ ΔΕΝ ειχαν χειρηστηρια. τα εχω πληρωσει στο στανταρ αλλα το εμαθα αφου το χα παρει. κοινως με κοροιδεψαν. γι αυτο κ εχω σε μπουκα τις αντιπροσωπειες. Οσο για το κοστος που λες με 160 πηγη
150 ανταπτορες
200 για ολα τα ηχεια=500 χοτρικα(510), κ εισαι φαν του καλου κ δυνατου ηχου δε ειναι τπτ. απλα με ολα τα παραπανω θα εχει παρα παρα πολυ καλυτερη αποδοση κ ποιοτητα. τωρα αυτα γουστα ειναι. αλλοι δινουν 10000 για ηχο κ βαλε. εγω προσωπικα αγορασα μια πηγη 350 της pioneer, θα βαλω κ παλυ οβαλ κ θα αλλαξω τα μαμα με κοτος συνολικο 550.. ε στα 4 χρονια του εκανα ενα ηχητικο δωρακι.χιχιχιχιχι
150 ανταπτορες
200 για ολα τα ηχεια=500 χοτρικα(510), κ εισαι φαν του καλου κ δυνατου ηχου δε ειναι τπτ. απλα με ολα τα παραπανω θα εχει παρα παρα πολυ καλυτερη αποδοση κ ποιοτητα. τωρα αυτα γουστα ειναι. αλλοι δινουν 10000 για ηχο κ βαλε. εγω προσωπικα αγορασα μια πηγη 350 της pioneer, θα βαλω κ παλυ οβαλ κ θα αλλαξω τα μαμα με κοτος συνολικο 550.. ε στα 4 χρονια του εκανα ενα ηχητικο δωρακι.χιχιχιχιχι
- spartiatis
- Τρέχω σε αγώνες.

δεν νομιζω οτι επειδη ηταν απο τα πρωτα πρεπει να μην εχει τον στανταρ εξοπλισμο!δηλαδη πχ παλι καλα που εχει και της 15αρες και σου βαλανε και 14αρες!ανεπιτρεπτο για μενα!εγω θα το γυριζα πισω θα ζηταγα αλλο!και τωρα εχω πολυ καλο ηχο για εχω ενα sub και ενα ενυσχητη!α!και εχω μονοσει ολο το αμαξι πραγμα πολυ σημαντικο για τον ηχο!
-
Ζανετ,Τουρλουφιδη,Χατζηγι
- Έβγαλα το Ν

Aν το γυρισει πισω το πολυ πολυ να του αλλαξουν τιμονι και καλωδιωση προκειμενου να εχει χειρηστηρια το τιμονι.
Για ηχο υπολογιζε 200 η πηγουλα 100 τα οβαλ πισω 75-80 2 16" καλα μπροστα αλλα να τα μετρησεις πρωτα γιατι οι πορτες δεν εχουνε πολυ χωρο για το πηνιο πισω και μπορει να βρισκει τζαμι και να μην βιδωνουν η να μην κατεβαινει ολο το τζαμι να τα μετρησεις (σε βαθος) πρωτα.
200 ο ενισχυτης, 150 ενα subaki 120 οι καλωδιωσεις 150 ο ανταπτορας.
ενα χιλιαρικακι στο νερο...
Εμενα τοσο μου πηγε...
Για ηχο υπολογιζε 200 η πηγουλα 100 τα οβαλ πισω 75-80 2 16" καλα μπροστα αλλα να τα μετρησεις πρωτα γιατι οι πορτες δεν εχουνε πολυ χωρο για το πηνιο πισω και μπορει να βρισκει τζαμι και να μην βιδωνουν η να μην κατεβαινει ολο το τζαμι να τα μετρησεις (σε βαθος) πρωτα.
200 ο ενισχυτης, 150 ενα subaki 120 οι καλωδιωσεις 150 ο ανταπτορας.
ενα χιλιαρικακι στο νερο...
Εμενα τοσο μου πηγε...
- g
- Τρέχω σε αγώνες.

+1. εγω μιλησα χωρις sub, k ενισχυτη...κ χωρις ανταπτορα μιας κ ειπα για μενα στο παιδι απλα προτεινα αλλαγη ολων των ηχειων κ πηγης.κοστος απο 350-600, αναλογα τι κ ποσο θα τα παρει.
spartiatis. δεν ειναι συγκρισιμα λοιπον η αποδοση των μαμα δικων σου κ με τα μαμα των υπολοιπων μιας κ εχεις ενισχυτη κ ενα sub. εμενα χωρις αυτα παντως με τη νεα πηγη τα ηχεια ζοριζονται κ εκει καταλαβαινεις οτι η προηγουμενη πηγη δουλευει απλα καλα οχι οπως μια του εμποριου απο εξω. σε θεμα αποδοσης οχι ποιοτητας μη παρεξηγηθω.
Οσο για το αμαξι μου. λετε να μην πηγα. μου λενε επρεπε να σε ειχε ενημερωσει ο πωλητης κ να το ξερεις. δεν μπορουμε να κανουμε κατι τωρα. αυτα πριν 3,5 χρονια./ αλλα μιας κ το λετε κ με μπριζοσατε παλυ θα ξαναπαω. ειμαι sporting οπως τα δικα σας. δλδ ολα τα αλλα τα εχουμε ιδιαα εκτος απο τα χειρηστηρια. Τι να πω δε ξερω εχω πετυχει αλλα 2 χωρις χειρηστηρια που ηταν παραπλησιας χρονολογιας κ σας πληροφορω οτι στην εκθεση που ειιχα παει τοτε τον Ιουλιο ηταν χωρις χειρηστηρια. Αρα οσοι σπευσανε τοτε, με το που βγηκε το μκ2β για να το δουνε θα καταλαβουν τι ενοω. ΑΠο Σεπτεμβρη κ μετα ειχαν ολα χειρηστηρια.Τα λεμε με πμ ομως αυτα γτ εχουμε ξεφυγει.
Spartiatis ποσο σου κοστισε ο ενισχυτης κ το σαμπ. κ αν ειχες κανα προβλημα με τη συνδεσμολογια μιας κ ειναι πανω στα μαμα.
spartiatis. δεν ειναι συγκρισιμα λοιπον η αποδοση των μαμα δικων σου κ με τα μαμα των υπολοιπων μιας κ εχεις ενισχυτη κ ενα sub. εμενα χωρις αυτα παντως με τη νεα πηγη τα ηχεια ζοριζονται κ εκει καταλαβαινεις οτι η προηγουμενη πηγη δουλευει απλα καλα οχι οπως μια του εμποριου απο εξω. σε θεμα αποδοσης οχι ποιοτητας μη παρεξηγηθω.
Οσο για το αμαξι μου. λετε να μην πηγα. μου λενε επρεπε να σε ειχε ενημερωσει ο πωλητης κ να το ξερεις. δεν μπορουμε να κανουμε κατι τωρα. αυτα πριν 3,5 χρονια./ αλλα μιας κ το λετε κ με μπριζοσατε παλυ θα ξαναπαω. ειμαι sporting οπως τα δικα σας. δλδ ολα τα αλλα τα εχουμε ιδιαα εκτος απο τα χειρηστηρια. Τι να πω δε ξερω εχω πετυχει αλλα 2 χωρις χειρηστηρια που ηταν παραπλησιας χρονολογιας κ σας πληροφορω οτι στην εκθεση που ειιχα παει τοτε τον Ιουλιο ηταν χωρις χειρηστηρια. Αρα οσοι σπευσανε τοτε, με το που βγηκε το μκ2β για να το δουνε θα καταλαβουν τι ενοω. ΑΠο Σεπτεμβρη κ μετα ειχαν ολα χειρηστηρια.Τα λεμε με πμ ομως αυτα γτ εχουμε ξεφυγει.
Spartiatis ποσο σου κοστισε ο ενισχυτης κ το σαμπ. κ αν ειχες κανα προβλημα με τη συνδεσμολογια μιας κ ειναι πανω στα μαμα.
- spartiatis
- Τρέχω σε αγώνες.

κανενα πηγα σε γνωστο καταστημα με ηχοσυστηματα και πηρα της blaupunkt ενα sub και εναν ενυσχητη και εχει πολυ μπασο και δυναμη τωρα ηχος χωρις παραμορφωση!βεβαια για τα δικα μου κριτηρια!οσο για τα χειρηστηρια επρεπε να τους το γυρησεις πισω εντος 6 μηνων!τοτε θα ειχες το νομο μαζι σου για να παρει αλλο κανουργιο και οχι να σου αλλαζανε το τιμονι!!!τωρα αμα πας και τους μπινελικωσει ισως κατι κανεις!παντως πολυ αλητεια οι αντιπροσωπειες!
- g
- Τρέχω σε αγώνες.

- spartiatis
- Τρέχω σε αγώνες.

δεν γραφω κοστος γιατι εμενα μου τα χαρησες ο κολητος μου και πηγα και μου τα βαλανε!το sub ειναι 200w ενεργο!βεβαια εγω εχω πειραξει και το equalizer της πηγες συμφωνα με τα δικα μου γουστα!αν παιξεις με τις ρυθμησεις μεταμορφωνεις αρκετα την ακουστικη ποιοτητα και μπασο της πηγης!πειραματηστε με τα equzlizer βαλτε και ενα sub και θα δειτε αρκετη διαφορα με την πριν!πιστευω ειναι μια καλη και σχετικα φθηνη λυση με αρκετο μπασο και δυναμη!
- g
- Τρέχω σε αγώνες.

σωστος αρα να πω εγω με τιμες που εχω δει σε μαγαζια με ενα 350 δλδ εναν ενισχυτη κ ενα σαμπακι εισαι κομπλε...α ρε σπαρτιατη δε το λεγες ποιο πριν...χιχιχι μονο πηγη αλλαξα με τοσα. αχ. αχ. τεσπα αρα φιλε dimara εχεις
1) να βαλεις σαμπακι κ ενισχυτη κ να αλλαξεις λιγο τις ρυθμισεις τις μαμα πηγης κ δεν χανεις τπτ απο την αρχικη σου λειτουργικοτητα με κοστος απο 300- παρα πολλα αναλογα τι θα βαλεις.
2) να αλλαξεις πηγη κ ολα τα ηχεια με κοστος απο 500 κ πανω.
3) συνδιασμο αυτων των 2 κ πας στο 1000. για να ακους απλα πολυ ποιο δυνατα κ αποδοτικα αμα θες πολυ ηχο πας σε πολλα χιλιαρικα.
1) να βαλεις σαμπακι κ ενισχυτη κ να αλλαξεις λιγο τις ρυθμισεις τις μαμα πηγης κ δεν χανεις τπτ απο την αρχικη σου λειτουργικοτητα με κοστος απο 300- παρα πολλα αναλογα τι θα βαλεις.
2) να αλλαξεις πηγη κ ολα τα ηχεια με κοστος απο 500 κ πανω.
3) συνδιασμο αυτων των 2 κ πας στο 1000. για να ακους απλα πολυ ποιο δυνατα κ αποδοτικα αμα θες πολυ ηχο πας σε πολλα χιλιαρικα.
- spartiatis
- Τρέχω σε αγώνες.

πιστευω απο 500 και πανω ειναι πολλα λεφτα για τον ηχο!ειδηκα αμα θες μετα να το πουλησεις να ξερεις οτι δεν παιρνεις τα λεφτα που εδωσε για τον ηχο!οποτε λιγα χρηματα και καλα!πιστευω οτι και με ενα subαικ θα κανετε πολυ καλη δουλεια για δυναμη και μπασο ηχο!εγω στο 3 volume και με ακουνε τα διπλανα αμαξια!οποτε μα θελετε την πιο φθηνη λυση για μενα ενα sub και αλλαγη ρυθμησεων της πηγης και θα δειτε μεγαλη διαφορα στην δυναμη και στο μπασο του ηχου!
-
kanelious1
- Νικολάκης

Για μενα βαλε μια πηγη της pioneer kai koita gia hxeia ths vibe thn seira fly ta opoia einai oikonomika. ta piso tis etazieras exoun giro sta 100 120 euro .an thes parapano vale kai mprosta me 70 euro kai ena ensxiti me 150 euro + kana 100 ergasia kai kalodiosi.telos an thes pio poli basso vale ena 10-12 intso sub me 100-150 euro kai katharises.an ta valis akou hxo kai pes
http://puntoclub.info/viewtopic.php?p=232856#232856
http://puntoclub.info/viewtopic.php?p=232856#232856