Xenon
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- error
- Εμαθα να ξεκινάω.

Re: re
ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!! ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΕΛΕΓΑ.....TGL_Tuning wrote:TasosB wrote:Απολυτως τιποτα ουτε εδω ουτε εξω το εχω ψαξει πολυ:(:(:(:(
Απλα δεν βγηκαν ποτε.:(
Αχ αχ αχ
Δεν ήξερες δεν ρώταγες
PUNTO MK2 1.2 16V 80ps 5D
250.000km+
- TGL_Tuning
- Έβγαλα το Ν

- TGL_Tuning
- Έβγαλα το Ν

- panoramix
- Έβγαλα το Ν

παιδια εχω ενα gp hatchback και ενδιαφερομαι να βαλω xenon.
ειχα βρει σε ενα site κιτ xenon 8000k H4 με 160 ευρω.... καλη ειναι η τιμή? και 2 χρονια εγγυηση.επεισης εδα και αυτο το κιτακι που ειναι bi-xenon?
http://www.topauto.com/de/detail.pl?id= ... i=1271;fs=
αυτο δεν ειναι για grande η κανω λαθος? δεν χρειαζεται να αλλαξω φαναρι, ετσι? επεισης μου ειπαν οτι κατι απιπλεον ρυ8μιση θελουν οταν βαλεις xenon, τι ρυθμιση ειναι αυτη? αφου ιδιος τυπος λαμπας δεν μπαινει, και ειναι στο ιδιο σημειο της αντανακλασης, δεν συγκεντρωνει το φως οπως και πριν?
tnx!
ειχα βρει σε ενα site κιτ xenon 8000k H4 με 160 ευρω.... καλη ειναι η τιμή? και 2 χρονια εγγυηση.επεισης εδα και αυτο το κιτακι που ειναι bi-xenon?
http://www.topauto.com/de/detail.pl?id= ... i=1271;fs=
αυτο δεν ειναι για grande η κανω λαθος? δεν χρειαζεται να αλλαξω φαναρι, ετσι? επεισης μου ειπαν οτι κατι απιπλεον ρυ8μιση θελουν οταν βαλεις xenon, τι ρυθμιση ειναι αυτη? αφου ιδιος τυπος λαμπας δεν μπαινει, και ειναι στο ιδιο σημειο της αντανακλασης, δεν συγκεντρωνει το φως οπως και πριν?
tnx!
- spartiatis
- Τρέχω σε αγώνες.

εχει ακουστει το grande λογω multiplexing οταν βαλεις xenon βγαζει στο κατραν σου οτι εχει καμενη λαμπα αλλα αυτο ξεπερνιεται απο καποιον ηλεκτρολογο!κανονικα για να λειτουργησουν σωστα το xenon θελουν αλλαγη φανου που εχει προβολεα για να φωτιζει σωστα!αλλα μπαινει κανονικα στην λαμπα που εχεις αλλα οπως καταλαβαινει ο φανος σου εχει αντανακλασει για να δεχεται και φωτιζει με αλογονου αμα βαλει xenon επειδη ειναι πιο δυνατα φωτα σαν δεσμη φωτος καλο ειναι να τα κατεβασεις λιγο πιο κατω απο οτι τα εχεις με αλογονου λαμπες γιατι θα τυφλωνεις τους αλλους!εγω θα σου προτεινα 6000κ ειναι πιο φωτεινα(ασπρο φως) απο το 8000κ (μπλεδιζει αρκετα)!ειδικα στην βροχη σε σκοτεινο δρομο θα ειναι καλυτερα να εχεις ασπρο φως!απο εκει και περα ειναι δικια σου επιλογη!