39 μέτρα.......

Θέματα που αφορούν την ανάρτηση τα φρένα και άλλα.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

Post Reply
polatov
Schumacher
Schumacher

Post by polatov » Mon Mar 12, 2007 10:32 pm

παιζει ρολο και η θερμοκρασια ελαστικου ασφαλτου δισκοπλακας τακακιου..καθως και η γενικοτερη θερμοκρασια περιβαλλοντος
Μπραβο παντως.. για ταποτελεσματα

"Competition reduces competitors"
ImageImageImage
Image

iceman_n
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by iceman_n » Mon Mar 12, 2007 10:42 pm

απο οτι εχω καταλαβει στο δικο μου σετ δισκοπλακας τακακιων και ελαστικων και τα 3 θα πρεπει να ειναι πολυ καλα ζεσταμενα για να αποδοσουν και ειδικα τα τακακια ωστε να μην σφυρανε οπως οταν ειναι κρυα αλλα να βεντουζοσουν πανω στην δισκοπλακα.Επισης θελω να επιβαιβεωσω της μετρησεις και θα τραβηξω και βιντεο.

dimitris95
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by dimitris95 » Sat Mar 24, 2007 1:02 pm

τέτοιες πανάκριβες λύσεις με εξαπίστονες δαγκάνες , θέλουν πολλή μελέτη να αποδώσουν. Σίγουρα για τη διάρκεια στην απόδοση δεν το συζητάμε, αλλά διάρκεια μπορεί να σου προσφέρει και ένα καλύτερο τακάκι και να γλιτώσεις και 2500 ευρώ... Αυτά είναι καλό να τα έχουμε υπόψη μας, για να μην μας παραμυθιάζουν οι διάφοροι "βελτιωτές"...
συμφωνω με αυτο αλλα εγω δ πιστευω οτι υπαρχει λογος σε αυτοκινητο 150 αλογων μαξιμουμ να βαλεις εξαπιστονα..δ χρειαζονται..δ θα αποδοοσουν..δ εχουν να δωσουν κατι περισσοτερο απο πολλες φθηνοτερες λυσεις εξισου αποδοτικες κ σε μετρα ακινητοποιησης κ σε αντοχη..
τα 6απιστονα ειναι υπερβολη..κ για rx8 υπερβολη ειναι..δ χρειαζονται απλα.. ψαξτε βρειτε τι αυτοκινητα φορανε 6απιστονα με τι ιπποδυναμεις κ τι βαρη κ βεβαια τι απαιτησεις σε επιδοσεις... μην τρελαθουμε κιολας...
μην ξεγελιομαστε..το οτι ειναι ακριβοτερα κ καλυτερα δ σημαινει οτι θα βοηθησει το αμαξι - το δικο μας εννοω - να φρεναρει νωριτερα..γιατι απλα δ εχουν κατι αλλο να προσφερουν σε σχεση με αλλα φρενα επαρκη για το αυτοκινητο μας κ τη δυναμη του..
Το μονο που εχω να πω ειναι οτι τα ΛΑΣΤΙΧΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΡΟΛΟ.Ηταν απιστευτο το πως σταματησε το αμαξι δεν το πιστευα με τιποτα.
σαφως..!! η επαφη σου με την ασφαλτο ειναι τα λαστιχα..ο,τι κ να κανουν τα φρενα σου αν δ υπαρχει καλο λαστιχο να μεταφερει τη δυναμη κ υπαρξει αντισταση κ τριβη ειναι σαν μην εχεις φρενα..πανε ολα περιπατο..
σε αμορτισερ λαστιχα κ φρενα τα ακουμπας κανονικα κ περιθωρια για τσιγκουνιες κ συμβαβασμους δ υφιστανται..απλα..
d.i.s.p.i.c.

μα οποιος δ χασει στα λεφτα κ στην αγαπη δ εχει μαθει τη ζωη...

Post Reply

Return to “Διάφορες βελτιώσεις”