Να αλλαξει ο Ασημακης ματια και μπροστα??????
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- tsioufff
- Schumacher

-
SilverPunto
- Schumacher

- Sonicboom
- Schumacher

- xristos_ph_hgt
- Νικολάκης

- Maria Puntova
- Schumacher

-
SilverPunto
- Schumacher

- almaze
- Μαθαίνω να στρίβω.

ναι μεσα ειμαι κι εγω ειναι πανεμορφα!SilverPunto wrote:Λοιπον βγαινουν και με h4 και με h1 και μπαινουν και xenon kit επανω......
Σας βαζω και μερικες photo ακομη......
Λοιπον????
Τι λετε????
Ενδιαφερεται κανεις να τα παραγειλουμε μαζεμενα να μπας και μας ερθουν ποιο φτηνα????
αλλα με τα xenon τι παιζετε?
θα δουλευουν καλα?
- tsioufff
- Schumacher

- valantis-Sporting
- Τρέχω σε αγώνες.

- Orange
- Schumacher

Λεμε απο καταστημα εξωτερικου-απο England συγκεκριμενα-μεσω internet.Αν μπορει ο joykiller να βοηθησει, ακομα καλυτερα για ολους μας και αν μπορει να μας βρει κατι και στην Ελλαδα, θα του κανουμε και ανδριαντα!!!χαχαχαχα!Παντως πραγματικα τωρα, αν μπορει ο joykiller να βοηθησει, μεσα ολοι!joykiller over....valantis-Sporting wrote:Από ψηφοφορία πως έφτασε να κανονίζεται για group buy δεν το κατάλαβα.Έχω την εντύπωση πως υπάρχει μέλος για αυτή την δουλειά
νομίζω λέγεται joykiller

-
SilverPunto
- Schumacher

Φιλε Βαλαντη εχω ενημερωσει τον sonic ειδη για την περιπτωση του group buy και στην περιπτωση που εκδειλθθει το απαραιτητο ενδιαφερον θα μεταφερθουν ολα τα απαραιτητα στοιχεια στον joy να εισαι σιγουρος πως το εχω στα υποψιν μου ειδη.....valantis-Sporting wrote:Από ψηφοφορία πως έφτασε να κανονίζεται για group buy δεν το κατάλαβα.Έχω την εντύπωση πως υπάρχει μέλος για αυτή την δουλειά
νομίζω λέγεται joykiller
-
SilverPunto
- Schumacher

Λοιπον επειδη βλεπω οτι θα μου χωσουν γκαζια και δεν μου αρεσει καθολου....
γραφω το ονομα μου και οποιος ανδιαφερεται για ομαδικη αγορα ας γραψει το ονομα του απο κατω και αν υπαρχει ενδιαφερον θα μεταφερθουν ολα τα απαραιτητα στοιχεια στον Joy....
Ενημερωνω οτι δεν δεσμευεστε για Ομαδικη Αγορα απλα εκδηλωνετε ενδιαφερον ετσι ωστε να μπορεσουμε να δουμε τι καλυτερο γινετε στις τιμες....
Σε περιπτωση που εχουμε προσελεφση κοσμου θα το αναλαβει ο Joy γιατι ειναι η αρμοδιοτητα του μεσα στο club....
Διαφορετικα πολυ απλα θα τα παρω μονος μου....
γραφω το ονομα μου και οποιος ανδιαφερεται για ομαδικη αγορα ας γραψει το ονομα του απο κατω και αν υπαρχει ενδιαφερον θα μεταφερθουν ολα τα απαραιτητα στοιχεια στον Joy....
Ενημερωνω οτι δεν δεσμευεστε για Ομαδικη Αγορα απλα εκδηλωνετε ενδιαφερον ετσι ωστε να μπορεσουμε να δουμε τι καλυτερο γινετε στις τιμες....
Σε περιπτωση που εχουμε προσελεφση κοσμου θα το αναλαβει ο Joy γιατι ειναι η αρμοδιοτητα του μεσα στο club....
Διαφορετικα πολυ απλα θα τα παρω μονος μου....
-
SilverPunto
- Schumacher