Τι να κανω??

Θέματα που αφορούν την ανάρτηση τα φρένα και άλλα.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

Post Reply
GRAY STORM
Νικολάκης
Νικολάκης

Τι να κανω??

Post by GRAY STORM » Tue Feb 20, 2007 7:28 pm

χαιρετω την μεγαλη σας παρεα. εχω ενα gt3 του 98 μοντελο 5,5 ποντους χαμηλωμενο μπρος πισω (τραπεζι). Απο τοτε που εβαλα ζαντες 16 ιντσων μου δημιουργηθηκε ενα ψιλοπροβλημα στο οτι ακουμπαει ο τροχος ευκολα επανω στον θολο. Τελευταια το προβλημα εχει γινει πολυ πιο εντονο. ΓΙΑΤΙ?? Μηπως θελουν αλλαγη τα αμορτισερ τα ελατηρια η και τα δυο? Ας μου απαντησει καποιος!! :x :x :x

SilverPunto
Schumacher
Schumacher

Post by SilverPunto » Tue Feb 20, 2007 7:40 pm

Οταν λες εντονο τι εννοεις?
Σε ποιες περιπτωσεις?

P.A.D.R.C
Schumacher
Schumacher

Post by P.A.D.R.C » Tue Feb 20, 2007 7:41 pm

Η ζαντα σου βρισκει μαλλον στο φρυδι του φτερου γιατι φαρδυνε και ενδεχομενως αλλαξες και οφσετ..
No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..
Image
PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB

Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)

GT28R
Έβγαλα το Ν
Έβγαλα το Ν

Post by GT28R » Tue Feb 20, 2007 7:58 pm

Δωσε περισσοτερες πληροφοριες(ακριβη διασταση ελαστικων,αν εχεις αλλαξει offset η αν εχεις προσθηκες)γιατι κ εμενα ειναι χαμηλωμενο 6 ποντους μπρος-πισω κ εχω 16αρες περιπου 2 χρονια κ δεν εχω κανενα προβλημα.Α κ διευκρινισε κ που βρισκει μπροστα η πισω :?
Punto gt III
Specs:GT28R,programmed by PLEX-TUNING at 1.3ct,colombo-bariani 272,modified airbox,jr air filter,samco sport,63.5exhaust de-cat,fmic forge,tarox G88,goodrige,greddy boost cauge,greddy ext. temp.,autometer a/f,bleed valve,bilstein-mad 6cm,16"rims

alexgt3
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by alexgt3 » Tue Feb 20, 2007 9:41 pm

φιλε μου το προβλημα που εχεις ειναι ατι εχουν χαλασει οι κοντρες απο τα αμορτισερ.οταν λεω κοντρες εννοω ενα σκληρο εξωτερικο λαστιχο το οποιο περναει γυρω απο το καλαμι της αναρτησης και δεν την αφηνει να τερματιζει. λογο του οτι εχεις τοσο κοντα ελατηρια η αναρτηση σχεδον παντα δουλευε στις κοντρες με αποτελεσμα να σκασουν απο την συνεχη χρηση

GRAY STORM
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by GRAY STORM » Wed Feb 21, 2007 9:22 am

Oταν λεω εντονο εννοω πωσ τελευταια βρισκει πιο πολυ.
Οι διαστασεις ειναι 195-50-16 κανονικα επρεπε να βαλω προφιλ 45 αλλα για να μειωσουμε τους κραδασμους το καναμε 50. Βρισκει εμπρος.
Φιλε alexgt3 αυτο που λες ειναι σωστο αλλα στην περιπτωση μου δεν ισχυει γιατι αμορτισερ ελατηρια και ζαντολαστιχα τα εβαλα ολα μαζι καινουρια.
Εγω πιστευω πως τα αμορτισερ εχουνε κλασει με αποτελεσμα το αμαξι να εχει χαμηλωσει κιαλλο. Τι λετε??

P.A.D.R.C
Schumacher
Schumacher

Post by P.A.D.R.C » Wed Feb 21, 2007 11:07 am

Εγω πιστευω πως τα αμορτισερ εχουνε κλασει με αποτελεσμα το αμαξι να εχει χαμηλωσει κιαλλο
Αν τα αμορτισερ εχουν παραδοσει πνευμα(καλο ειναι να μας πεις και την μαρκα τους) θα εχεις προβλημα στην οδηγηση σιγουρα..Και το αμαξι θα ειναι σαν βαρκα στην τρικυμια!
No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..
Image
PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB

Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)

GT
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by GT » Wed Feb 21, 2007 8:40 pm

GRAY STORM wrote: Οι διαστασεις ειναι 195-50-16 κανονικα επρεπε να βαλω προφιλ 45 αλλα για να μειωσουμε τους κραδασμους το καναμε 50.
κανονικα επρεπε να βαλεις 40αρι προφιλ και αν ηθελες να μειωσεις τους κραδασμους να εβαζες 45αρι...το 50αρι χαλαει αρκετα το βημα κ μπορει να βρισκεις κ γι'αυτο το λογο...
Image

alexgt3
Νικολάκης
Νικολάκης

απαντηση

Post by alexgt3 » Thu Feb 22, 2007 3:19 pm

GRAY STORM wrote: Φιλε alexgt3 αυτο που λες ειναι σωστο αλλα στην περιπτωση μου δεν ισχυει γιατι αμορτισερ ελατηρια και ζαντολαστιχα τα εβαλα ολα μαζι καινουρια.
Εγω πιστευω πως τα αμορτισερ εχουνε κλασει με αποτελεσμα το αμαξι να εχει χαμηλωσει κιαλλο. Τι λετε??
τα αμορτησερ δεν παιζουν κανενα ρολο στο υψος του αυτοκινητου ακομα και αν χαλασουν,το μονο που γινεται σε αυτη την περιπτωση ειναι να πλεει το αμαξι στην παραμικρη ανωμαλια του δρομου. ειμαι σιγουρος οτι το προβλημα σου ειναι οι κοντρες γιατι πριν ενα μηνα ειχα και εγω το ιδιο προβλημα.κανε ενα ελεγχ στις κοντρες που ειναι πολυ ευκολο και μετα περνας σε αλλαγες.
(και εγω τα ειχα αλλαξει αμορτισερ και ελατηρια και κοντρες μαζι και μετα απο καιρο αρχισε να βρισκει πιο ευκολα.εχω ελαστικα 205/40/17. τωρα ελυσα το προβλημα)

Spyropoulos_pa
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by Spyropoulos_pa » Mon Apr 02, 2007 9:01 pm

ego eixa to idio problima!forousa zantes 16ares 7ares!to elisa omos me prosthikes!tis ebgala pio ekso alla emena epiane otan estriba to timoni arketa

polatov
Schumacher
Schumacher

Post by polatov » Tue Apr 03, 2007 1:24 am

Spyropoulos_pa wrote:ego eixa to idio problima!forousa zantes 16ares 7ares!to elisa omos me prosthikes!tis ebgala pio ekso alla emena epiane otan estriba to timoni arketa
φιλε μου καλησπερα και καλως ηρθες στην παρεα μας.θα σε παρακαλουσα να κανεις ενα ποστ εδω http://www.puntoclub.gr/viewtopic.php?t=4&start=945 και να μας πεις λιγα πραγματα για σενα.ειναι μια διαδικασια που ακολουθειται απο ολα τα νεα μελη.επισης θα ηθελα να σε ενημερωσω οτι στο forum γραφουμε ΜΟΝΟ με μικρους ελληνικους χαρακτηρες.
ευχαριστω!
"Competition reduces competitors"
ImageImageImage
Image

Post Reply

Return to “Διάφορες βελτιώσεις”