Σκληρός πάτος στο χώρο αποσκευών του mk2B
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- P.A.D.R.C
- Schumacher

Aν μου επιτρεπετε ,να συμπληρωσω οτι μπορειτε να καλυψετε με μοκετα και την επιφανεια του καθισματος..Επισης το φαρμακειο(που δεν υπαρχει περιπτωση να το χρησιμοποιεισετε ποτε-κοροϊδια ειναι το περιεχομενο του) μπορειτε να το τοποθετησετε ειτε με ενα στραπ ειτε με οτι αλλο σας βολευει απο μια απο τις βασεις του ενος ηχειου,δεδομενου οτι δεν εχει βαρος
Eπισης το τριγωνο χωραει στο χωρο της ρεζερβας και ετσι σας μενεινα βρειτε μονο χωρο για τον πυροσβεστηρα!
No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..

PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB
Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)
- Βασίλης Σιδέρης
- Μαθαίνω να στρίβω.

- dimitris95
- Μαθαίνω να στρίβω.

δ ξερω τι ειχαν το πολο του 99 κ το corsa b.. κατι θα ξερεις για να το λες.. αλλα για παν ενδεχομενο λεω..ποτε δ ξερεις τι κουλοι κυκλοφορουν ή τι τρελο μπορει να συμβει.............
by the way ξερει κανεις πως δουλευει ο πυροσβεστηρας;;..;;μην μου πειτε θα το βρειτε εκεινη την ωρα.............
παντως πολυ καλη η πατεντα σου!! αντε να ερθεις κ σε καμια συναντηση να σε γνωρισουμε!μπαλα παιζεις;
by the way ξερει κανεις πως δουλευει ο πυροσβεστηρας;;..;;μην μου πειτε θα το βρειτε εκεινη την ωρα.............
παντως πολυ καλη η πατεντα σου!! αντε να ερθεις κ σε καμια συναντηση να σε γνωρισουμε!μπαλα παιζεις;
d.i.s.p.i.c.
μα οποιος δ χασει στα λεφτα κ στην αγαπη δ εχει μαθει τη ζωη...
- P.A.D.R.C
- Schumacher

- dimitris95
- Μαθαίνω να στρίβω.

εννοω πως αν δ τις εχεις διαβασει αυτες τις οδηγιες απο πριν, οταν ερθει η ωρα κ χρειστει να τον δουλεψεις πιστευεις οτι θα εχεις την ψυχραιμια να διαβασεις τις οδηγιες;;;;;;;;;; αυτο εννοω.....
εκεινη την ωρα φασκολοκουκουλωστα...........
ειμαστε λιγο off topic........μη χαλαμε τη δουλεια του βασιλη....
παντως κ ενα διχτυ θα ηταν χρησιμο στον χωρο αποσκευων...αλλα ενα που ειχα δει στο πρακτικερ εκανε 25ευτω...ελεος...κ δ καταλαβαινα κ που επιανε......
ειμαστε λιγο off topic........μη χαλαμε τη δουλεια του βασιλη....
παντως κ ενα διχτυ θα ηταν χρησιμο στον χωρο αποσκευων...αλλα ενα που ειχα δει στο πρακτικερ εκανε 25ευτω...ελεος...κ δ καταλαβαινα κ που επιανε......
d.i.s.p.i.c.
- P.A.D.R.C
- Schumacher

Παρεπιπτοντως και η Fiat εχει μια "πατεντα" με τρια χωρισματα σαν κουβαδακια για τα μκ2/μκ2Β καπου στα 70+φπα 
Οσο για τον πυροσβεστηρα,δεν εχει φιλοσοφια ιδιαιτερη->απλως δεν ψεκαζεις συνεχεια γιατι συνηθως ειναι σκονης..!
Οσο για τον πυροσβεστηρα,δεν εχει φιλοσοφια ιδιαιτερη->απλως δεν ψεκαζεις συνεχεια γιατι συνηθως ειναι σκονης..!
No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..

- Βασίλης Σιδέρης
- Μαθαίνω να στρίβω.

...τίποτα, απλά επειδή τα περισότερα μπαρουτιασμένα που έχουμε δει είναι polακια (πρώτη θέση) και corsακια (δεύτερη θέση)dimitris95 wrote:δ ξερω τι ειχαν το πολο του 99 κ το corsa b.. κατι θα ξερεις για να το λες..
έχει περάσει στη συνείδηση μας ότι καίγονται χωρίς λόγο...
αυτο που λες είναι σοβαρό..καλό είναι όχι απλώς να ξέρουμε ότι αν το πατήσω θα ρίξει (ε θα ρίξει τι αλλο να κάνει..)dimitris95 wrote:..by the way ξερει κανεις πως δουλευει ο πυροσβεστηρας;;..;;
αλλά να έχουμε κάνει και καμμία δοκιμή στην πράξη για το πως σβήνουμε μια φωτιά, γιατι την ώρα που θα τον χρειαστείς,
μαλλον δεν έχεις και πολύ χρόνο να μαθεις..μιλάω εκ πείρας!
θελω να έρθω, θα τη βρω την ευκαιρία..dimitris95 wrote:..να ερθεις κ σε καμια συναντηση..
βλέπω πολύ για να παίξω όμως όχι.. για paintball ψήνομαι αλλά δεν ξέρω αν θα μπορέσω..dimitris95 wrote:...μπαλα παιζεις;
- Βασίλης Σιδέρης
- Μαθαίνω να στρίβω.

dimitris95 wrote:..παντως κ ενα διχτυ θα ηταν χρησιμο στον χωρο αποσκευων...αλλα ενα που ειχα δει στο πρακτικερ εκανε 25ευτω...ελεος...κ δ καταλαβαινα κ που επιανε......
το πλαινό δυχτι της Fiat νομίζω μου είπαν 50ευρώ..ωραίο φαινόταν αλλά και 50..?
οι πυρ/ρες σκόνης σφήνουν πολύ καλά, στην κυριολεξία χτιζουν τη φωτια αλλα δεν καθαρίζεται η σκόνη με τίποτα, τα κάνει όλα χάλια..P.A.D.R.C wrote:..απλως δεν ψεκαζεις συνεχεια γιατι συνηθως ειναι σκονης..!
εχω ακούσει ανθρωπο να λέει: δεν το άφηνα να καεί..
πίσω στο θέμα μας, το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο για την κατασκεύη γιαυτό και δημοσιεύω τα σχέδια και όποιος φιλος
χρειαστεί βοήθεια μπορεί να ρωτήσει..
- dimitris95
- Μαθαίνω να στρίβω.

δ ξερω αλλα οσο περναει ο καιρος σε εκτιμω ολο κ περισσοτερο..
αν οχι για μπαλα, ελα ή μια τεταρτη στην επισημη συναντηση ή για bowling που λεμε τωρα ή μπιλιαρδο ΄η προτεινε εσυ κατι..
γραψε κ για την ποδια καποια στιγμη..
το μονο αρνητικο που εχει η πατεντα σου ειναι η προσθεση βαρους..αν δ κινδυνευω να χαρακτηριστω υπερβολικος...........
αν οχι για μπαλα, ελα ή μια τεταρτη στην επισημη συναντηση ή για bowling που λεμε τωρα ή μπιλιαρδο ΄η προτεινε εσυ κατι..
γραψε κ για την ποδια καποια στιγμη..
το μονο αρνητικο που εχει η πατεντα σου ειναι η προσθεση βαρους..αν δ κινδυνευω να χαρακτηριστω υπερβολικος...........
d.i.s.p.i.c.
- Βασίλης Σιδέρης
- Μαθαίνω να στρίβω.

εδώ βλέπουμε το σχήμα του ξύλου..(όπως όταν κοιτάμε μέσα στο αυτοκίνητο απο την πίσω πόρτα)
με τις διακεκομένες γραμμές δείχνω τα σημεία που έβαλα τις ενισχύσεις-προσθήκες κέντρο μπροστά και κέντρο πίσω
για να μήν κάνει κοιλιά οταν βάζω βάρος...στο σημείο κάτω και αριστερά που επίσης σημειωνω με διακεκομένη γραμμή
είναι το κομμάτι που πρέπει να αφερέσει όποιος έχει subwoofer της μαμας και οι διαστάσεις του είναι 4 cm απο την αριστερή πλευρά
και 14cm απο πίσω προς τα εμπρός...
κέντρο χαμηλά αυτό το οβάλ σχήμα είναι η τρύπα που άνοιξα για να πιάνεται το ξύλο, την ίδια τρύπα και στο ίδιο σημείο
την έχει και η μοκέτα...

στο δεύτερο σχημα δείχνω όλες τις διαστάσεις του κομματιού και τα περίεργα κοψίματα στις πίσω (κατω)
ακρες καθώς επίσης και το κόψιμο-δόντι στην μπροστά πλευρά εκεί που ενώνονται η δεξιά και αριστερή πλάτη
του πίσω καθίσματος..οι διαστάσεις των ενισχύσεων αλλά και της τρύπας, τα ξύλα ενισχύσεις έχουν πάχος 8χιλιοστά (κοντρα-πλακέ) το πίσω
και 6x6 πόντους το μπροστά (καδρόνι)..

και τέλος εδώ δείχνω τα κέντρα των ενισχύσεων στα σημεία που πρέπει να καρφωθούν πάνω στο πάτωμα,
το πάτωμα εδώ είναι αναποδα (αντεστραμένο) γιατι πως αλλίως θα τα καρφώναμε..απο κάτω? προσοχή στο ότι η ρεζερβα
δεν είναι στο κέντρο γιατό και τα ξύλα ειναι και αυτά ελαφρώς μονόπλευρα, καλή ιδέα θα ήταν να
μπει και ένα λεπτο λάστιχο στις 4 γωνίες της κατασκεύης (απο ένα κοματι) και στις ενισχύσεις γιανα μην τρίβεται ή χτυπάει
με τη λαμαρίνα όταν είναι άδειο και ελαφρύ το πάτωμα..νομίζω ότι οι οδηγίες ήταν όσο πιο διαφωτιστικές γινόταν,
φίλοι μου καλή επιτυχία!!
- Βασίλης Σιδέρης
- Μαθαίνω να στρίβω.

φίλε dimitris95 τα παραλές λιγάκι..απλώς είμαι "λίγο" κολημένος με το Puntάκι μου και όποτε μπορώ ασχολούμαι..
το βάρος της κατασκευής είναι 5.5 κιλά οπότε κατα τη γνώμη μου δεν είναι και ιδιαιτερα βαρύ,
(χωρίς τα απο πάνω "χωρίσματα" πιστεύω θα είναι 5.2-5.3κιλά)
πάντως για όποιον το βάρος είναι κατι πολύ σημαντικό υπάρχουν και τα ανθρακονήματα που εκεί πια μιλάμε για την απόλυτη
λύση στο ζήτημα "ελάφρωμα" (αλλά και ακριβή),
κάποια στιγμή θα ασχοληθώ σε βάθος με αυτό και θα ανοίξω topic, με φωτο και ότι άλλο μπορώ να βρώ...
κάτσε πρώτα να εμφανιστώ σε συναντηση και μετά βλέπουμε..κάτι θα βρούμε!
α ναι και η ποδιά..κανει 100ευρώ και δεν την πήρα ακόμα, εχω πάρει όμως θολάκια για τα πίσω φτερά γιατι το δικό μου
δεν φοραγε και μου πιτσιλάει λασπόνερα και τα βγάζει από τη μαύρη σχαρίτσα του πίσω προφυλακτήρα και φαίνεται αηδία..
μου είπαν στην Fiat ότι βγάζει για mk2b και πήρα από mk2 Hgt..
θα τα δούμε σύντομα και αυτά...
το βάρος της κατασκευής είναι 5.5 κιλά οπότε κατα τη γνώμη μου δεν είναι και ιδιαιτερα βαρύ,
(χωρίς τα απο πάνω "χωρίσματα" πιστεύω θα είναι 5.2-5.3κιλά)
πάντως για όποιον το βάρος είναι κατι πολύ σημαντικό υπάρχουν και τα ανθρακονήματα που εκεί πια μιλάμε για την απόλυτη
λύση στο ζήτημα "ελάφρωμα" (αλλά και ακριβή),
κάποια στιγμή θα ασχοληθώ σε βάθος με αυτό και θα ανοίξω topic, με φωτο και ότι άλλο μπορώ να βρώ...
κάτσε πρώτα να εμφανιστώ σε συναντηση και μετά βλέπουμε..κάτι θα βρούμε!
α ναι και η ποδιά..κανει 100ευρώ και δεν την πήρα ακόμα, εχω πάρει όμως θολάκια για τα πίσω φτερά γιατι το δικό μου
δεν φοραγε και μου πιτσιλάει λασπόνερα και τα βγάζει από τη μαύρη σχαρίτσα του πίσω προφυλακτήρα και φαίνεται αηδία..
μου είπαν στην Fiat ότι βγάζει για mk2b και πήρα από mk2 Hgt..
θα τα δούμε σύντομα και αυτά...
- Βασίλης Σιδέρης
- Μαθαίνω να στρίβω.

- GRIGIO
- Schumacher

Να πώ κάτι Βασιλη,επειδή το κόντραπλακέ θαλάσσης,ναι μεν είναι καλό σαν ποιότητα και δεν την ακούει εύκολα από νερά,όμως επειδή είναι λίγο σκληρό,δεν κοπανάει με τα τραντάγματα που δέχεται το αυτοκίνητο στο δρόμο?
ΠΑΤΡΑ----->
http://www.youtube.com/watch?v=HNFwzfgd ... annel_page
http://www.youtube.com/watch?v=KQ1Gmqw15qc
R.I.P Μέλε....
R.I.P Μητσάκο
http://www.youtube.com/watch?v=HNFwzfgd ... annel_page
http://www.youtube.com/watch?v=KQ1Gmqw15qc
R.I.P Μέλε....
R.I.P Μητσάκο
- Βασίλης Σιδέρης
- Μαθαίνω να στρίβω.