Φαναρτζοδουλειές
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- Spartiatis No2
- Μαθαίνω να στρίβω.

Φαναρτζοδουλειές
Επειδή σε όλους μπορεί να τύχει, τι παίζει με φαναρτζοδουλειές. Το ***** κάνει αυτό που λέει, ή είναι παπάτζα και κόβουν κ****
edit by Polatov:φιλε μου σε παρακαλω προσεχουμε την εκφραση μας στο forum!ευχαριστω πολυ![/i]
edit by Polatov:φιλε μου σε παρακαλω προσεχουμε την εκφραση μας στο forum!ευχαριστω πολυ![/i]
- Spartiatis No2
- Μαθαίνω να στρίβω.

- Spartiatis No2
- Μαθαίνω να στρίβω.

- valantis-Sporting
- Τρέχω σε αγώνες.

Απαγορεύεται κάθε είδους διαφήμιση.ΕυχαριστώSpartiatis No2 wrote:Sorry, ο ενθουσιασμός φταίει...
www.***********.gr
Λένε οτι βγάζουν τα βαθουλώματα χωρίς βάψιμο, χωρίς χτύπημα από μέσα και τέτοια....
Και ακούγεται οτι όσοι πάνε σεν τους αφληνουν να δουνε πως βγάζουν τα βαθουλώματα, γιατι είναι οι μόνοι που το έχουν στην Ελλάδα
- andrew
- Τρέχω σε αγώνες.

φιλε μου στο αμαξι του πατερα μου καποιος του ειχε χανει μια μεγαλη λακκουβα(βαθουλωμα) χωρις να φυγει το χρωμα,απλα ειχε μπει μεσα η λαμαρινα!!
το πηγαμε λοιπον εκει που λες(συγκεκριμενα σε ενα μαγαζι με την επωνυμια αυτη πανω στη **************) το κρατησαν απτο πρωι μεχρι το μεσημερι και το αμαξι εγινε τελειο....δεν φαινεται απολυτως τιποτα!!!
νομιζω οτι το τραβανε με βεντουζες ή κατι τετοιο!!
πληρωσαμε αν θυμαμαι καλα 80 ευρω...
το πηγαμε λοιπον εκει που λες(συγκεκριμενα σε ενα μαγαζι με την επωνυμια αυτη πανω στη **************) το κρατησαν απτο πρωι μεχρι το μεσημερι και το αμαξι εγινε τελειο....δεν φαινεται απολυτως τιποτα!!!
νομιζω οτι το τραβανε με βεντουζες ή κατι τετοιο!!
πληρωσαμε αν θυμαμαι καλα 80 ευρω...
See you in another life . . .
- valantis-Sporting
- Τρέχω σε αγώνες.

Μήπως δεν έγινα κατανοητός?valantis-Sporting wrote:Απαγορεύεται κάθε είδους διαφήμιση.ΕυχαριστώSpartiatis No2 wrote:Sorry, ο ενθουσιασμός φταίει...
www.***********.gr
Λένε οτι βγάζουν τα βαθουλώματα χωρίς βάψιμο, χωρίς χτύπημα από μέσα και τέτοια....
Και ακούγεται οτι όσοι πάνε σεν τους αφληνουν να δουνε πως βγάζουν τα βαθουλώματα, γιατι είναι οι μόνοι που το έχουν στην Ελλάδα
- valantis-Sporting
- Τρέχω σε αγώνες.

- valantis-Sporting
- Τρέχω σε αγώνες.

- Spartiatis No2
- Μαθαίνω να στρίβω.

- STEiN
- Έβγαλα το Ν

Η συγκεκριμένη διαδικασία γίνεται με μηχάνημα που "ρουφάει" τη λαμαρίνα προς τα έξω. Όλοι οι "σύγχρονοι" την χρησιμοποιούν, όχι μόνο ένας, χρόνια τώρα. Ακόμα και στην αντιπροσωπεία εδώ, το ίδιο κάνουν.
Και με συγχωρείς που θα το πω "Spartiatis No2" αλλά το τελευταίο σου επιχείρημα δεν είναι σωστό.. (Φιλικά
)
Και κάτι ακόμα. Αν η λαμαρίνα έχει ένα απλό βαθούλωμα, έχει καλώς. Αν υπάρχει όμως έστω και το παρμικρό "τσαλάκωμα", δεν αρκεί η συγκεκριμένη μέθοδος.
Και με συγχωρείς που θα το πω "Spartiatis No2" αλλά το τελευταίο σου επιχείρημα δεν είναι σωστό.. (Φιλικά
Και κάτι ακόμα. Αν η λαμαρίνα έχει ένα απλό βαθούλωμα, έχει καλώς. Αν υπάρχει όμως έστω και το παρμικρό "τσαλάκωμα", δεν αρκεί η συγκεκριμένη μέθοδος.
- Sonicboom
- Schumacher

-
Ζανετ,Τουρλουφιδη,Χατζηγι
- Έβγαλα το Ν

Eγω δεν εχω καταλαβει ποια ειναι ακριβως η φυση του topic αν ενδιαφερεται καποιος παντως για τις νεες τεχνολογιες και τις νεες 3 αλυσιδες ας πουμε φανοποιειων που εχουν ανοιξει με αρκετα καταστηματα σε ολες τις περιοχες της Αθηνας μπορω να σας κατατοπισω κι εγω, παντως ειναι πολυ καλη η δουλεια που κανουν και δεδομενου οτι δεν στοκαρουν και δεν παρεμβαινουν στον τονο βαφης οτυ αυτοκινητου βρισκω πως ειναι η καλυτερη λυση για μικρογρατζουνιες και πολυ απλα βαθουλωματα τα οποια δεν αποφευγεις αν ζεις στην Αθηνα. Οποιος θελει Πληροφοριες ας στειλει ενα pm