ΑΛΛΑΓΗ ΚΟΝΤΕΡ

Θέματα που αφορούν την ανάρτηση τα φρένα και άλλα.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

Post Reply
nnannos
Νικολάκης
Νικολάκης

ΑΛΛΑΓΗ ΚΟΝΤΕΡ

Post by nnannos » Thu Feb 03, 2005 7:50 pm

Εχω το PUNTO 1242cc το απλο και θελω να αλλάξω το κοντερνα βάλω του σπορτινκ, θέλει άλλες αλλαγές ή θα δουλέψει κατευθείαν η θερμοκρασια και το στροφομετρο-με τον υπολογιστη κατανάλωσης τι γινεται;Μπορω να το αλλάξω μόνος μου το κοντερ;

nnannos
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by nnannos » Thu Feb 03, 2005 7:54 pm

nnannos wrote:Εχω το PUNTO 1242cc το απλο και θελω να αλλάξω το κοντερνα βάλω του σπορτινκ, θέλει άλλες αλλαγές ή θα δουλέψει κατευθείαν η θερμοκρασια και το στροφομετρο-με τον υπολογιστη κατανάλωσης τι γινεται;Μπορω να το αλλάξω μόνος μου το κοντερ;
To punto ειναι του 2002- με τα χιλιομετρα τι γινεται;

MAXRISTOS
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by MAXRISTOS » Sat Feb 05, 2005 2:41 pm

καλησπερα.το κοντερ μπορεις να το αλλαξεις και μονος σου το χω κανει και γω.ειχα παει στην φρατζη κια αγορασα ενα κοντερ ολοκληρο περιπου στα 60euro εαν θυμαμαι καλα.ειναι ευκολο στην τοποθετηση αρκει να βαλεισ το φυσακι πισω που ειναι το ιδιο αλλα Προσοχη να χεις βγαλει ήδη τουσ πολους απ την μπαταρια.Διαφορετικα η ώρα και οι αλλες ενδειξης θα σου αναβοσβυνουν όπως την πατησα εγω και μετα θα πρεπει να πασ μόνο στην fiat για reset.Θερμοκρασίες και στροφομετρα θα σου δουλεψουν κανονικα,οσο αφορα ομως τα χλμ θα γραψει οτι έχει το αλλο κοντερ,δηλαδη αυτο που θα αγορασεις εννοω.Αυτο ομως δεν ειναι προβλημα διοτι πας σ εναν ηλεκτρολογο και σου κατεβαζει τα χλμ που αναγραφονται διοτι ειναι ψηφιακα.Oso αφορα το reset ομως μονο απο fiat.

arpas
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by arpas » Sat Feb 05, 2005 3:42 pm

60 μονο???εγω ρωτησα για μεταχειρισμενο στη Θεσσαλονικη και μου ειπανε 200!!!Δε συζηταω ποσο κανει καινουριο........

MAXRISTOS
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by MAXRISTOS » Sat Feb 05, 2005 3:59 pm

εγω arpas παρα να μπλεξω με οργανακια για να βάλω στροφόμετρα και άλλα,διοτι μόνο για το στροφόμετρο το ήθελα,πηγα εδώ στην αθήνα στην φρατζη,πήρα ενα καντραν και το έβαλα πανώ.Εγω σου λέω 80euro το πολύ για να πεσω μεσα όσο αφορα στο θέμα τιμης.

arpas
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by arpas » Sat Feb 05, 2005 5:25 pm

κι εγω για καντράν ολόκληρο ρώτησα και μου είπαν 180-200 και για καινουριο 420!!!!!!!!!στείλε αν μπορείσ διεύθυνση και τηλέφωνο από αυτόν που λεσ γιατι θα κατέβω αθήνα για κάτι δουλειές

ευχαριστώ

MAXRISTOS
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by MAXRISTOS » Sun Feb 06, 2005 8:19 pm

φιλε μου καλησπερα.

Οσο αφορα διευθυνση και τηλεφωνω δεν εχω.διοτι κατεβηκα μια βολτα στην φραντζη όπου έψαξα και βρήκα πηγαίνοντας στα περισσότερα μαγαζια.Τό μονο που θυμάμαι ειναι ότι ητάν απο την μερια και κοντα σε ένα συνεργειο πού βρίσκετε στην φρατζη και λέγεται ``Μινώταυρος``

arpas
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by arpas » Sun Feb 06, 2005 9:10 pm

ευχαριστω φίλε

mpoumpou
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by mpoumpou » Mon Feb 07, 2005 2:03 pm

MAXRISTOS wrote:καλησπερα.το κοντερ μπορεις να το αλλαξεις και μονος σου το χω κανει και γω.ειχα παει στην φρατζη κια αγορασα ενα κοντερ ολοκληρο περιπου στα 60euro εαν θυμαμαι καλα.ειναι ευκολο στην τοποθετηση αρκει να βαλεισ το φυσακι πισω που ειναι το ιδιο αλλα Προσοχη να χεις βγαλει ήδη τουσ πολους απ την μπαταρια.Διαφορετικα η ώρα και οι αλλες ενδειξης θα σου αναβοσβυνουν όπως την πατησα εγω και μετα θα πρεπει να πασ μόνο στην fiat για reset.Θερμοκρασίες και στροφομετρα θα σου δουλεψουν κανονικα,οσο αφορα ομως τα χλμ θα γραψει οτι έχει το αλλο κοντερ,δηλαδη αυτο που θα αγορασεις εννοω.Αυτο ομως δεν ειναι προβλημα διοτι πας σ εναν ηλεκτρολογο και σου κατεβαζει τα χλμ που αναγραφονται διοτι ειναι ψηφιακα.Oso αφορα το reset ομως μονο απο fiat.
Χρήστο ποιο φυσάκι λες?θα βάλω και εγώ απο sporting και δεν ξέρω τι παίζει ..τους πολους τους βγάζεις την ώρα της τοποθέτησης???
Δελτίο καιρού!Κάθε μέρα εκτός από Δευτέρα και Τρίτη στις 01.30 έχουμε βροχοπτώσεις στο Ποσειδώνιο!mpoumpouuuuuuu!
Δικό σας....Ποια εσύυυυ!Αστέεεεερι μουυυυ!

MAXRISTOS
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by MAXRISTOS » Mon Feb 07, 2005 2:43 pm

Καλησπερα απο πίσω για να αποσυνδεθει και να συνδεθει ηλεκτρικα το καθε καντραν απο πισω εχει μια υποδοχη που παει και εφαπτετε ας το πουμε με καποιο φυσακι.ναι τους πολους απο της μπαταρια τους βγαζεις.διοτι εμενα το ρολοι που ειναι ψηφιακο αναβοσβυνει διοτι ειχα τουσ πολους της μπαταριας πανω οταν εκανα εγκατασταση.με λιγα λογια θα κουμπωσει το ``φυσακι`` και μετα στο τελος θα συνδεσεις τους πολους.

mpoumpou
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by mpoumpou » Mon Feb 07, 2005 2:47 pm

Ευχαριστώ...θα κάνω την εγχείρηση και θα σας πω!!!:D
Δελτίο καιρού!Κάθε μέρα εκτός από Δευτέρα και Τρίτη στις 01.30 έχουμε βροχοπτώσεις στο Ποσειδώνιο!mpoumpouuuuuuu!
Δικό σας....Ποια εσύυυυ!Αστέεεεερι μουυυυ!

damianpcb
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by damianpcb » Fri Feb 25, 2005 4:57 pm

re paidia mpainei tou gt se mk1 sx i tha exw apoklisi se km kai alla?
Τρελος με τον ηχο!!
www.CaraudioClub.gr

Image

arpas
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by arpas » Sun Apr 24, 2005 2:23 pm

καλησπερα.το κοντερ μπορεις να το αλλαξεις και μονος σου το χω κανει και γω.ειχα παει στην φρατζη κια αγορασα ενα κοντερ ολοκληρο περιπου στα 60euro εαν θυμαμαι καλα.
pou einai i fratzi??

Banned
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by Banned » Sun Apr 24, 2005 3:42 pm

damianpcb wrote:re paidia mpainei tou gt se mk1 sx i tha exw apoklisi se km kai alla?
Ρωτησα και γω σε συνεργειο για αυτο και μου ειπαν οτι η ντιζα του κοντερ συνδεεται στο σασμαν και οχι στη ροδα οπως ειχα σκεφτει. Αν ισχυει θα εχεις αποκλιση αφου το σασμαν του GT ειναι μακρυτερο.

mix21
Έβγαλα το Ν
Έβγαλα το Ν

Post by mix21 » Tue Feb 06, 2007 2:24 am

τελικά βρήκε κανενας αυτό το κατάστημα στη φραντζή?που είναι αυτή? υπάρχουν σε αυτή τη τιμή?αν το εψαξε κάποιος ας ειδοποιήσει γιατι ενδιαφέρομαι.

Post Reply

Return to “Διάφορες βελτιώσεις”