ΑΛΛΑΓΗ ΚΟΝΤΕΡ
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- nnannos
- Νικολάκης

ΑΛΛΑΓΗ ΚΟΝΤΕΡ
Εχω το PUNTO 1242cc το απλο και θελω να αλλάξω το κοντερνα βάλω του σπορτινκ, θέλει άλλες αλλαγές ή θα δουλέψει κατευθείαν η θερμοκρασια και το στροφομετρο-με τον υπολογιστη κατανάλωσης τι γινεται;Μπορω να το αλλάξω μόνος μου το κοντερ;
- nnannos
- Νικολάκης

To punto ειναι του 2002- με τα χιλιομετρα τι γινεται;nnannos wrote:Εχω το PUNTO 1242cc το απλο και θελω να αλλάξω το κοντερνα βάλω του σπορτινκ, θέλει άλλες αλλαγές ή θα δουλέψει κατευθείαν η θερμοκρασια και το στροφομετρο-με τον υπολογιστη κατανάλωσης τι γινεται;Μπορω να το αλλάξω μόνος μου το κοντερ;
- MAXRISTOS
- Τρέχω σε αγώνες.

καλησπερα.το κοντερ μπορεις να το αλλαξεις και μονος σου το χω κανει και γω.ειχα παει στην φρατζη κια αγορασα ενα κοντερ ολοκληρο περιπου στα 60euro εαν θυμαμαι καλα.ειναι ευκολο στην τοποθετηση αρκει να βαλεισ το φυσακι πισω που ειναι το ιδιο αλλα Προσοχη να χεις βγαλει ήδη τουσ πολους απ την μπαταρια.Διαφορετικα η ώρα και οι αλλες ενδειξης θα σου αναβοσβυνουν όπως την πατησα εγω και μετα θα πρεπει να πασ μόνο στην fiat για reset.Θερμοκρασίες και στροφομετρα θα σου δουλεψουν κανονικα,οσο αφορα ομως τα χλμ θα γραψει οτι έχει το αλλο κοντερ,δηλαδη αυτο που θα αγορασεις εννοω.Αυτο ομως δεν ειναι προβλημα διοτι πας σ εναν ηλεκτρολογο και σου κατεβαζει τα χλμ που αναγραφονται διοτι ειναι ψηφιακα.Oso αφορα το reset ομως μονο απο fiat.
- MAXRISTOS
- Τρέχω σε αγώνες.

- MAXRISTOS
- Τρέχω σε αγώνες.

- mpoumpou
- Εμαθα να ξεκινάω.

Χρήστο ποιο φυσάκι λες?θα βάλω και εγώ απο sporting και δεν ξέρω τι παίζει ..τους πολους τους βγάζεις την ώρα της τοποθέτησης???MAXRISTOS wrote:καλησπερα.το κοντερ μπορεις να το αλλαξεις και μονος σου το χω κανει και γω.ειχα παει στην φρατζη κια αγορασα ενα κοντερ ολοκληρο περιπου στα 60euro εαν θυμαμαι καλα.ειναι ευκολο στην τοποθετηση αρκει να βαλεισ το φυσακι πισω που ειναι το ιδιο αλλα Προσοχη να χεις βγαλει ήδη τουσ πολους απ την μπαταρια.Διαφορετικα η ώρα και οι αλλες ενδειξης θα σου αναβοσβυνουν όπως την πατησα εγω και μετα θα πρεπει να πασ μόνο στην fiat για reset.Θερμοκρασίες και στροφομετρα θα σου δουλεψουν κανονικα,οσο αφορα ομως τα χλμ θα γραψει οτι έχει το αλλο κοντερ,δηλαδη αυτο που θα αγορασεις εννοω.Αυτο ομως δεν ειναι προβλημα διοτι πας σ εναν ηλεκτρολογο και σου κατεβαζει τα χλμ που αναγραφονται διοτι ειναι ψηφιακα.Oso αφορα το reset ομως μονο απο fiat.
Δελτίο καιρού!Κάθε μέρα εκτός από Δευτέρα και Τρίτη στις 01.30 έχουμε βροχοπτώσεις στο Ποσειδώνιο!mpoumpouuuuuuu!
Δικό σας....Ποια εσύυυυ!Αστέεεεερι μουυυυ!
Δικό σας....Ποια εσύυυυ!Αστέεεεερι μουυυυ!
- MAXRISTOS
- Τρέχω σε αγώνες.

Καλησπερα απο πίσω για να αποσυνδεθει και να συνδεθει ηλεκτρικα το καθε καντραν απο πισω εχει μια υποδοχη που παει και εφαπτετε ας το πουμε με καποιο φυσακι.ναι τους πολους απο της μπαταρια τους βγαζεις.διοτι εμενα το ρολοι που ειναι ψηφιακο αναβοσβυνει διοτι ειχα τουσ πολους της μπαταριας πανω οταν εκανα εγκατασταση.με λιγα λογια θα κουμπωσει το ``φυσακι`` και μετα στο τελος θα συνδεσεις τους πολους.
- mpoumpou
- Εμαθα να ξεκινάω.

- damianpcb
- Εμαθα να ξεκινάω.

- Banned
- Μαθαίνω να στρίβω.