Ο Ασημακης αλλαξε ματια.....
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- ACCENTWIZARD
- Έβγαλα το Ν

-
SilverPunto
- Schumacher

-
SilverPunto
- Schumacher

- George HGT
- Schumacher

- skinboy
- Schumacher

GRIGIO wrote:Λοιπόν φίλε skin,μπορεί και να ήμουν ο πρώτος που ψήφισε τα mk2b. Στη θέση σου πάντως εγώ θα έβαζα όλα τα φώτα του mk2b ακόμα και τα φωσφοριζέ που μπαίνουν στι πορπαγκάζ.Εκεί είναι η όλη ομορφιά.
????????????????????
δεν το επιασα ! ! !
δεν εχω πει τιποτα ακομα εγω ! !
του μκ2β τα πισω ειναι πολυ ποιο ωραια απο αυτα του μκ2.
ειναι τα μονα που αμα με ενδιεφερε θα αλλαζα-εβαζα...
Punto HGT SC Evo
- g
- Τρέχω σε αγώνες.

επισης παιδια κατι που σκεφτομαι εδω κ χρονια ειναι να βαλετε κ βαλω για οσους το επιχειρουν κ το πισω αριστερο φαναρι με οπισθεν...νομιζω πριν 3 χρονια ειχα ακουσει οτι σε καποιες χωρες εβγαινε ετσι...Ιταλία νομιζω, θα ναι παρα παρα πολυ ομορφο. οσο για τα φλασ ρε Γιώργη εγω προτιμω τα πορτοκαλι αν ενοεις αυτα που ειναι μεσα στα πισω φωτα. αν ενοεις τα πλαινα στα φτερα, κανε τα ασπρα αν ειναι πορτοκαλι
- bill33
- Μαθαίνω να στρίβω.

Θα πρεπει να βρεις φαναρι απο δεξιοτιμονο αμαξι και να καταφερεις να συνδεσεις την λαμπα της οπισθεν.Βεβαια ετσι δεν θα εχεις πισω φως ομιχλης.g wrote:επισης παιδια κατι που σκεφτομαι εδω κ χρονια ειναι να βαλετε κ βαλω για οσους το επιχειρουν κ το πισω αριστερο φαναρι με οπισθεν...νομιζω πριν 3 χρονια ειχα ακουσει οτι σε καποιες χωρες εβγαινε ετσι...Ιταλία νομιζω, θα ναι παρα παρα πολυ ομορφο. οσο για τα φλασ ρε Γιώργη εγω προτιμω τα πορτοκαλι αν ενοεις αυτα που ειναι μεσα στα πισω φωτα. αν ενοεις τα πλαινα στα φτερα, κανε τα ασπρα αν ειναι πορτοκαλι
-
SilverPunto
- Schumacher

-
SilverPunto
- Schumacher