God of war

Λίγο πολύ όλοι παίζουμε παιχνίδια.Εδώ θα γίνονται συζητήσεις που αφορούν παιχνίδια και παιχνιδομηχανες.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

Post Reply
SRDKS
Έβγαλα το Ν
Έβγαλα το Ν

God of war

Post by SRDKS » Fri Oct 06, 2006 11:18 pm

πολυ μπομπα το παιχνιδακι...σε κολαει...αλλα εχω σκαλωσει σε ενα επιπεδο και δεν ξερω τι να κανω..το εχει παιξει κανεις??η εστω κανενας γνωστος σας,η ακομα και γνωστος του γνωστου σας...αντε ρε παιδια να βοηθησει καποιος γιατι σε λιγο θα πιασω τις χαρτοριχτρες και τα μεντιουμ!!!!!!!

:twisted: Δεκα τετραδες λαστιχα αλλαζω καθε χρονο,γιατι περνω απ'το σπιτι τζη με παντιληκια μονο..... :twisted:

Gallatin
Moderator
Moderator

Post by Gallatin » Fri Oct 06, 2006 11:29 pm

τι παιχνιδι ειναι τουτο????
http://www.speedtest.net/result/363494335.png
ImageImage
ImageImage
Arguing with the moderators is like shaking your fist at God. There's nobody there; and if there is, he's not listening. And if he's listening, all you're doing is pissing him off

gyubrush
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by gyubrush » Sat Oct 07, 2006 12:07 am

Πολυ καλο και δυσκολο παιχνιδι.Ειναι σαν το Prince Of Persia.

grandeBILL
Schumacher
Schumacher

Post by grandeBILL » Sat Oct 07, 2006 12:13 am

Οντως πολυ καλο παιχνιδι και τονωνει και το εθνικο μας φρονιμα μιας και αναφερεται σε Αρχαια Ελλαδα!!!Image

_Nikos_
Schumacher
Schumacher

Post by _Nikos_ » Sat Oct 07, 2006 1:00 pm

ασχετο αλλα επισης ωραια παιχνιδακια action ειναι το "just cause" και το "reservoir dogs"... Οσο για το δευτερο περιττο να πω το οτιδηποτε ετσι... :wink:

αυτο που λετε καινουριο ειναι?
Image Image Image

gyubrush
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by gyubrush » Sat Oct 07, 2006 3:41 pm

Οχι.Κανα χρονο κυκλοφορει.Εχει δει κανεις trailer του Eight Days για PS3?Μιλαμε για τα απιστευτα γραφικα ! ! !

Angel
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Re: God of war

Post by Angel » Sat Oct 07, 2006 4:28 pm

SRDKS wrote:πολυ μπομπα το παιχνιδακι...σε κολαει...αλλα εχω σκαλωσει σε ενα επιπεδο και δεν ξερω τι να κανω..το εχει παιξει κανεις??η εστω κανενας γνωστος σας,η ακομα και γνωστος του γνωστου σας...αντε ρε παιδια να βοηθησει καποιος γιατι σε λιγο θα πιασω τις χαρτοριχτρες και τα μεντιουμ!!!!!!!
Μένει μόνο το god mode και το τελιώνω..Για πες που έχεις πρόβλημα;
Κάνε ένα κόπο να περάσεις τα challenges να έχεις τις στολές. Αξίζει.

Angel
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by Angel » Mon Oct 09, 2006 1:03 pm

Εννοούσα ότι το έχω τερματίσει στα άλλα modes έτσι;
Πού κόλλησες; Στο ναό της Πανδώρας; Μήπως να κατέβαζες από το νετ ένα walkthrough; Δεν έχει και cheats το άτιμο!

SRDKS
Έβγαλα το Ν
Έβγαλα το Ν

Post by SRDKS » Tue Oct 10, 2006 5:17 pm

στο ναο εχω κολισει,,περναω την κρεμαστη γεφυρα,ειμαι εκει που ειναι δεξια μου ενα υψωμα που καιγονται κατι τυποι,περναω απο κατω,τραβαω τα βραχια,ανεβενω πανω,και μετα δεν ξερω τι να κανω........
:twisted: Δεκα τετραδες λαστιχα αλλαζω καθε χρονο,γιατι περνω απ'το σπιτι τζη με παντιληκια μονο..... :twisted:

Angel
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by Angel » Tue Oct 10, 2006 6:21 pm

Έξω από το ναό της πανδώρας λες έτσι;
Πηγαίνεις από κάτω, τραβάς τα βράχια, ανεβαίνεις,σου μιλάει ο τυπάς, κατεβαίνεις από εκεί (όχι από εκεί που ανέβηκες) και πηγαίνεις προς την κεντρική είσοδο του ναού. Θα βγουν 2+1δώρο "τερατάκια" και μετά θα ανέβεις πάνω στα σκαλοπάτια και θα περιστρέψεις το μοχλό.
Κάνε αυτά και πες μου πάλι...

SRDKS
Έβγαλα το Ν
Έβγαλα το Ν

Post by SRDKS » Thu Oct 12, 2006 8:19 pm

ανεβαινω πανω και την εχει κανει ο μαγκας με ελαφρα..μονο η φωτια καιει και ερχεται ενα πουλι και αφηνει πτωματα απο ψηλα...νομιζω οτι εχει το cd προβλημα...

Angel
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by Angel » Mon Oct 16, 2006 1:19 pm

Έλα σόρι που άργησα...λοιπόν, μήπως ανέβηκες, αυτός πέταξε ήδη το κρανίο στα πουλιά για να ανοίξουν τις κάτω πύλες του ναού και μετά έκανες save οπότε τώρα απλά πρέπει να περπατήσεις προς το ναό; Αν απλά δεν εμφανίζεται ο τυπάς τότε....ναι λογικά έχει πρόβλημα το dvd. Δοκίμασε να ξεκινήσεις από νωρίτερο save και να ξαναβγείς στην πίστα αυτή μήπως και ξεκολλήσει. Αντιγραφή είναι ή αυθεντικό;

SRDKS
Έβγαλα το Ν
Έβγαλα το Ν

Post by SRDKS » Mon Oct 16, 2006 4:35 pm

αυθεντικο ειναι...μου εχει σπασει τα νευρα...θα βρω αλλο cd και θα δω...thanks παντως

karvelas007
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by karvelas007 » Thu Feb 01, 2007 9:24 pm

πολύ ωραίο παιχνιδάκι

polatov
Schumacher
Schumacher

Post by polatov » Thu Feb 01, 2007 9:29 pm

karvelas007 wrote:πολύ ωραίο παιχνιδάκι

φιλε μου καλησπερα και καλως ηρθες!θα σε παρακαλουσα να κανεις ενα post εδω http://www.puntoclub.gr/viewtopic.php?t=4&start=870 και να μας πεις λιγα πραγματα για σενα!ειναι μια διαδικασια που ακολουθουν ολα τα νεα μελη!ευχαριστω!
"Competition reduces competitors"
ImageImageImage
Image

Post Reply