koni κοκκινα ή bilstein sport
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- Orange
- Schumacher

Ρε συ ganag27, μας λες οτι δε θες να χασεις σε ανεση και τωρα μας ρωτας "σε ποια σκαλα σκληροτητας" βαλαμε τα αμορτισερ μας?ζονγγγγ!!!χαχαχαχαχα!!!!
Λοιπον στο GT που ειχα φορεσει τα Κoni κοκκινα, ο μηχανικος τα γυρισε μια "βολτα".Λογικα στο δικο σου, βαλτα οπως τα βγαλεις απο τη συσκευασια και μη τα "σφιξεις" καθολου, ιδιος αφου δε θα αλλαξεις και ελατηριο.
Λοιπον στο GT που ειχα φορεσει τα Κoni κοκκινα, ο μηχανικος τα γυρισε μια "βολτα".Λογικα στο δικο σου, βαλτα οπως τα βγαλεις απο τη συσκευασια και μη τα "σφιξεις" καθολου, ιδιος αφου δε θα αλλαξεις και ελατηριο.

- thanasis134
- Νικολάκης

Φίλε τα koni τα κόκκινα μπορούν να συγκριθούν με τα bilstein τα μαύρα...
Τα bilstein τα sport είναι στην ίδια κατηγορία με τα koni τα sport!
Γνώμη μου είναι οτι γενικά τα koni είναι καλύτερα από τα bilstein και θα έβαζα τα koni τα κόκκινα διότι δεν θες να είναι σκληρό...
Αν αποφασίσεις να βάλεις κάτι πιο σκληρό,βάλε τα koni τα sport(κίτρινα)!
Η επιλογή είναι δική σου!Δες και τις τιμές και αποφάσισε...
Τα bilstein τα sport είναι στην ίδια κατηγορία με τα koni τα sport!
Γνώμη μου είναι οτι γενικά τα koni είναι καλύτερα από τα bilstein και θα έβαζα τα koni τα κόκκινα διότι δεν θες να είναι σκληρό...
Αν αποφασίσεις να βάλεις κάτι πιο σκληρό,βάλε τα koni τα sport(κίτρινα)!
Η επιλογή είναι δική σου!Δες και τις τιμές και αποφάσισε...
Fiat Stilo 1.8 3d Dynamic Facelift - 17'' Wheels - Side Spoilers
Το προηγούμενο αυτοκινητό μου ήταν Ιταλικό!
Το αυτοκίνητο που έχω τώρα είναι και αυτό Ιταλικό!
Για το επομενό μου δεν χρειάζεται συζήτηση...
Το προηγούμενο αυτοκινητό μου ήταν Ιταλικό!
Το αυτοκίνητο που έχω τώρα είναι και αυτό Ιταλικό!
Για το επομενό μου δεν χρειάζεται συζήτηση...
- sotiris 14
- Μαθαίνω να στρίβω.

- Orange
- Schumacher

ganag27 και οπως τα βγαλεις απο το κουτι να τα φορεσεις, με τιποτα δε θα ειναι βαρκα ε γιαλο το αμαξι σου.Αν βαλεις και ελατηρια για χαμηλωμα, μονο τοτε "βαλε μια σκαλα".Παντος τα κοκκινα Koni ειναι τα ποιο "γλυκα", "σφιχτα" αμορτισερ που εχω πειρα και γνωριζω.Θα μεινεις απολυτα ευχαριστημενος.Α και φυσικα, ο τυπος που θα σου τα βαλει, κοιτα να σου κανει και καλη ευθυγραμμιση, μην παρεις το αμαξι σου και σου "χαμογελαει" και νομισεις οτι φταινε τα αμορτισερ!!Παρατηρησε να μην εχει χασει καθολου απο την αισθηση που ειχε το αμαξι σου, απλα τωρα θα ειναι ποιο "γλυκο", ειδικα στον πισω αξονα.Καλα και απολαυστικα χιλιομετρα!!Κι αν εισαι απο Αθηνα, περνα και απο την συναντηση μας, σημερα το βραδυ στο Μαρινοπουλο στη Βουλιαγμενης στη Γλυφαδα, στις 22:00!!!

-
ganag27
- Νικολάκης

- Orange
- Schumacher

Εισαι ενας τυχερος επαρχιωτης!Σε ζηλευω ρε ganag27!ganag27 wrote:Να εισαι καλα φιλε orange για τις συμβουλες σου . Το punto μου ειναι κατα καποιον τροπο συλλεκτικο αφου μενω επαρχια και ειναι turbo diesel 70 ps με το πακετο trofeo .Απο καταναλωση και σερβις τιποτα . Το εκανα εισαγωγη απο Γερμανια ο ιδιος .Προς το παρων δεν κυκλοφορει Αθηνα . Ιδωμεν...

- xristos_ph_hgt
- Νικολάκης

- Kyros_brava
- Έβγαλα το Ν

Μου επιτρεπεται και μενα ενας λογος???Βεβαια δεν εχω πουντο αλλα εχω δοκιμασει και τα 2 στο αμαξι μου,τα κονι ειναι πολυκουτσουρο το αμαξι με τα bilstein (τα οποια φοραω τωρα)βλεπω να κανουν την ιδια δουλεια σε κρατηματα και λιγοτερο κουτσουρο το αμαξι!!!Η επιλογη δικη σου!!!!
Θα με βρειτε στον δρομο!!!!!Fiat brava HGT 20v 154hp
Το γκαζι θελει πατημα και η γλομενα περπατημα....
Το γκαζι θελει πατημα και η γλομενα περπατημα....