BMC CDA ή σκουπα σε Sporting mk2b?
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- andrew
- Τρέχω σε αγώνες.

- hammersword@Revlimit
- Official Partner

Γεια σου λαε της Ιταλιας.... χαχα... Λοιπον μαγκες σορρυ που χαθηκα λιγες μερες αλλα ασχοληθηκα λιγο με το τουτουνι μου με κατι κολπακια....
Λοιπον σημερα πηρα την σκουπα της Simota απο Punto GT κ μολις την τοποθετησα. Υπαρχει μονο ενα μικρο προβληματακι. ο 60αρης σωληνας που ερχεται μαξι με την σκουπα ειναι κοντος κ ετσι εχω βαλει προσωρινα 55αρη. Αυριο θα γινει πιο σωστη δουλεια βαζοντας 60αρη....
Πανεμορφη η σκουπα. εκατσε απιστευτα στο αμαξι...θα σας πω απιδοσεις κ διαφορες σε σχεση με ολα τα αλλα φιλτρα αυριο...
Ειναι πανεμορφη μαγκες... Αλλος ηχος.... Μια βολτουλα εκανα κ προσπαθουσα να βρω προσφυση στην δευτερα.... Μου φαινεται παει καλυτερα αλλα εσπαγα μονο 1η 2ρα. Θα παω το βραδυ εθνικη να δω 0-100, 0-160 κ τελικες....
Λοιπον σημερα πηρα την σκουπα της Simota απο Punto GT κ μολις την τοποθετησα. Υπαρχει μονο ενα μικρο προβληματακι. ο 60αρης σωληνας που ερχεται μαξι με την σκουπα ειναι κοντος κ ετσι εχω βαλει προσωρινα 55αρη. Αυριο θα γινει πιο σωστη δουλεια βαζοντας 60αρη....
Πανεμορφη η σκουπα. εκατσε απιστευτα στο αμαξι...θα σας πω απιδοσεις κ διαφορες σε σχεση με ολα τα αλλα φιλτρα αυριο...
Ειναι πανεμορφη μαγκες... Αλλος ηχος.... Μια βολτουλα εκανα κ προσπαθουσα να βρω προσφυση στην δευτερα.... Μου φαινεται παει καλυτερα αλλα εσπαγα μονο 1η 2ρα. Θα παω το βραδυ εθνικη να δω 0-100, 0-160 κ τελικες....

Grande Punto Abarth Precision 5128 CEA
- Coach
- Μαθαίνω να στρίβω.

- andrew
- Τρέχω σε αγώνες.

Coach wrote:Φιλε andrew για πες λιγα πραγματα για την σκουπα.Μαρκα,τιμη,τι αλλο ακριβως εβαλες εννοω σωληνες και τετοια!thanks προκαταβολικα.
λοιπον,η σκουπα της σιμοτα,τιμη 150 ευρω με τοποθετηση...δεν εβαλα τπτ αλλο παρα απο τις σωληνωσεις που ειχε μεσα το κουτι της!!η τοποθετηση εγινε απτο καταστημα!απλα χρειαστηκαν καποιες σωληνωσεις να κοπουν μιας και ΄΄περισευαν΄΄!κατα τα αλλα,εκατσε μια χαρα,βαλαμε και μια λαμα,ξερεις για περισσοτερη σταθεροτητα!αυτα,δεν νομιζω να ειναι κατι αλλο?!
κανε μου και εσυ ομως μια χαρη,βγαλε μια φωτογραφια την αεροτομη σου να τη δουμε καλυτερα και ποσταρετην στην αισθητικη βελτιωση στο θεμα με τις αεροτομες...
(γιωργο(silverpunto) μου φαινεται οτι αυτη ειναι που λεγαμε!)
See you in another life . . .
- Coach
- Μαθαίνω να στρίβω.

- hammersword@Revlimit
- Official Partner

- hammersword@Revlimit
- Official Partner

- Coach
- Μαθαίνω να στρίβω.

- valantis-Sporting
- Τρέχω σε αγώνες.