Πλαινα πλαστικα
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- PuntoFog
- Νικολάκης

giati den kaneis kai ta dyo? zestane to me to pistolaki kai meta thn ora poy tha einai zesto tripsto me ena pani potismeno venzini!!! 
edit by polatov:καλησπερα φιλε μου θα σε παρακαλουσα να κανεις ενα post εδω http://www.puntoclub.gr/viewtopic.php?t=4&start=825 για να σε γνωρισουμε και επισης θα ηθελε να σενημερωσω οτι γραφουμε με μικρους ελληνικους χαρακτηρες.ευχαριστω.
edit by polatov:καλησπερα φιλε μου θα σε παρακαλουσα να κανεις ενα post εδω http://www.puntoclub.gr/viewtopic.php?t=4&start=825 για να σε γνωρισουμε και επισης θα ηθελε να σενημερωσω οτι γραφουμε με μικρους ελληνικους χαρακτηρες.ευχαριστω.
- saxon_747
- Τρέχω σε αγώνες.

Βγαλτα εντελως, ειναι πολυ ομορφο χωρις.katerina_fps wrote:Mια ερωτηση ,στις πορτες στα πλαισια των παραθυρων υπαρχει ενα διακοσμητικο μαυρο γυρω γυρω το οποιο μοιαζει με αυτοκολητο
στο δικο μου εχει αρχισει και ξεκολαει με αποτελεσμα να φαινεται ασχημο.
τι μπορω να κανω??
Τις κολλες που θα μεινουν ειχα προσπαθησει να τις βγαλω με ολους τους παραπανω τροπους χωρις επιτυχια. Τελικα πηγα σε ενα πλυντηριο αυτοκινητων , μου ψεκασαν ενα υγρο σε σπρευ στην περιοχη (μαλλον για ρετσινι κτλ) και το τριψαν με μια μαλακη πετσετα. Μετα το πλυσιμο δεν υπηρχε ιχνος κολλας
- valantis-Sporting
- Τρέχω σε αγώνες.

-
puntomaniac2004
- Νικολάκης

- saxon_747
- Τρέχω σε αγώνες.

- Crazy Greek
- Εμαθα να ξεκινάω.

- N1GHTM4R3
- Μαθαίνω να στρίβω.

uparxoun eidika katharistika se spray gia to retsini pou to katharizoun sxedonCrazy Greek wrote:Φιλοι μου προσεχετε με το ρετσινι γιατι αμα πεσει πανω στο χρωμα το αυτοκινητου και ξεραθει αστα να πανε...μπορει να βγαλεις δε τα διαφορα αλλα στο τελος το σημαδι εχει μεινη. ΠΑΘΩΝ!!!!
xoris tripsimo!
yparxi pantos kai pio oikonomiki lisi.. ena xartaki potismeno me petreleo kai einai tzami!!
XATZIS RACING !!!