Σε «αποκαλύψεις» προέβη ο Πύρρος Δήμας κατά τη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης Τύπου την οποία διοργάνωσαν οι χορηγοί του. Κατ’ αρχάς έκανε λόγο για... εξωσυζυγική σχέση! «Με την μπάρα είχαμε ανέκαθεν παράνομη σχέση. Γι’ αυτό τη χάιδεψα μετά το τέλος της προσπάθειάς μου». Και δεν σταμάτησε εκεί. Έλυσε το «μυστήριο» των χαμένων παπουτσιών, που άφησε στο πλατό μετά την τελευταία προσπάθειά του στο ζετέ και λίγο πριν κρεμάσει στο στήθος του το χάλκινο μετάλλιο.
«Η αλήθεια είναι πως είχα συνεννοηθεί με κάποιον να τα πάρει από το πλατό και να μου τα επιστρέψει. Δεν πρόκειται να έσβηνα αυτές τις αναμνήσεις. Από όλους τους Ολυμπιακούς Αγώνες που έχω συμμετάσχει, στη Βαρκελώνη, την Ατλάντα, το Σίδνεϊ κρατάω όχι μόνο τα παπούτσια, αλλά και τα μαγιό που φορούσα στον αγώνα, ακόμη και τις κάλτσες. Δεν ήταν δυνατό να αφήσω τα παπούτσια της Αθήνας».
Ο Πύρρος αποθεώθηκε κατά την είσοδό του στο τένις κλαμπ της Πολιτείας όπου διοργανώθηκε η εκδήλωση. Ο κόσμος που βρισκόταν εκεί «παραποίησε» το... εθνικό μας (από τον Ιούνιο και μετά) σύνθημα αντικαθιστώντας τη λέξη «Ελλάς» με το όνομα του Ολυμπιονίκη μας. «Δεν σταματώ να τραγουδώ ποτέ...» Και πάλι με το χέρι στην καρδιά ο Πύρρος ευχαρίστησε τον κόσμο και υπέγραψε αυτόγραφα.
Τον ρώτησαν γιατί σχεδόν πάντα όταν υπογράφει, δίπλα στο όνομά του βάζει το «Ελλάς». «Επειδή αυτή είναι η χώρα μου και είμαι υπερήφανος γι’ αυτό».
Γενικά το κλίμα ήταν πολύ ευχάριστο, αλλά για ακόμη μία φορά όταν η κουβέντα έφτασε στον Λεωνίδα Σαμπάνη ο Δήμας δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή του. «Όλοι εμείς που ξέρουμε τον Λεωνίδα τον εμπιστευόμαστε και είμαστε δίπλα του. Κατά τη γνώμη μου ήταν προβοκάτσια, αλλά τώρα τον πρώτο λόγο έχει η Ομοσπονδία που πιστεύω ότι θα χειριστεί το ζήτημα με τον καλύτερο τρόπο».
* Δηλώσεις έξω από τις εγκαταστάσεις της Νίκαιας έκανε το απόγευμα ο Γιάννης Σγουρός. «Ευχαριστούμε τον Πύρρο Δήμα για τη χαρά που μας προσέφερε. Θυμάμαι ήταν σαν χθες όταν ο Χρήστος Ιακώβου ήλθε στο γραφείο μου στον Μίλωνα. Πόσες δυσκολίες περάσαμε μέχρι να πάρει ο Πύρρος την ελληνική υπηκοότητα. Τα παιδιά αυτά έκλεισαν τον κύκλο τους χαρίζοντας στη χώρα μας μεγάλες στιγμές δόξας».
Η... εξωσυζυγική σχέση του Πύρρου Δήμα
Moderator: Puntoclub.gr moderators