ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Xαμηλου budget.

Θέματα που αφορούν την ανάρτηση τα φρένα και άλλα.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

Marios_punto
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Xαμηλου budget.

Post by Marios_punto » Thu Dec 07, 2006 12:16 am

οπως γραφω και στο τιτλο του τοπικ,λογω του οτι τα οικονομικα μου δεν ειναι και πολυ καλα αυτη τη περιοδο αλλα πρεπει να αλλαξω αμεσα αμορτισερ(τα ελατηρια μου ειναι μια χαρα)λογω του οτι εχουν γινει πλεον για πεταμα,θα ηθελα αν μπορειτε να μου προτεινετε μεχρι 250ε τι αμορτισερ θα ηταν καλυτερα να βαλω..φοραγα τα bilstein τα μαυρα και στην αρχη ημουν ευχαριστημενος αρκετα αλλα μετα απο λιγο για πεταμα...τι λετε?μου ειπαν οτι τα kayaba παιζουν σε αυτη και καλυτερη τιμη(τα σκληρα)και μουν ειπαν οτι ειναι καλα...περιμενω προτασεις!!

wAnNabE GT........ :twisted:Image

iceman_n
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by iceman_n » Thu Dec 07, 2006 12:24 am

το θεμα ειναι οτι δεν θα ειναι για χαμηλωμα και μετα απο λιγο θα γινουν παλι χαλια.παντως σε αυτη την τιμη ασχετα με το χαμηλωμα εγω θα εβαζα κονι κοκκινα

Marios_punto
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by Marios_punto » Thu Dec 07, 2006 12:34 am

στα ποσο παιζουν αυτα?ειναι καλα?

Marios_punto
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by Marios_punto » Thu Dec 07, 2006 12:39 am

βρηκα και μια εταιρια με 250 e λεγονται Lip sport και τα εχουν στο tp auto..τα ξερει κανεις?τα εχει δοκιμασει?

polatov
Schumacher
Schumacher

Post by polatov » Thu Dec 07, 2006 1:55 am

κοιτα για να το χαμηλωσεις σωστα πρεπει να βαλεις αναρτηση που συνεργαζεται με ελατηρια χαμηλωματος και θα σου κστισει γυρω στα 500.αν το χαμηλωσεις με kayaba π.χ που δεν κανουν για χαμηλωμα μετα απο 15.000χλμ θα ειναι για πεταμα και αντε ξαναπληρωνε.οποτε η βαζεις σκετα kayba που ειναι πολυ καλα ή πληρωνεις αμορτισερ καλα και τα κρατας πολυ παραπανω και εχεις και χαμηλωματακι σωστο.αυτη ειναι η αποψη μου.Υ.Γ.την εταιρεια που αναφερεις δεν την ξερω.
"Competition reduces competitors"
ImageImageImage
Image

kfakitsas
Έβγαλα το Ν
Έβγαλα το Ν

Post by kfakitsas » Thu Dec 07, 2006 2:54 am

Η καλύτερη λύση είναι ΚΟΝΙ κόκκινα . Ρυθμίζουν σε σκληρότητα και δεν χρειάζονται αλλαγή ποτέ . Όταν χάσουν σε απόδοση απλά ξαναγεμίζουν με κόστος το 1/3 από ένα καινούριο αμορτισέρ . Αυτά κάνανε , όταν τα είχε βάλει ο πατέρας μου 150.000δρχ ενώ τα Bilstein τα κίτρινα είχαν 100.000 δρχ . Το άλλο καλό που είχαν τα ΚΟΝΙ ήταν οτι ταίριαζαν στο Astra του πατέρα μου ενώ στα Bilstein χρειαζόταν μετατροπή . Δηλαδή να κρατήσεις ένα μέρος από τα παλιά αμορτισέρ και να τοποθετήσεις το άλλο μισό από τα καινούρια .

kakavia
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by kakavia » Thu Dec 07, 2006 8:02 am

Για ανακατασκευή έχεις σκεφτεί?
kakavia, like the fish soup :razz:
Grande 1.2 , φυσικά μαύρο :grin:

iceman_n
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by iceman_n » Thu Dec 07, 2006 9:14 am

kfakitsas wrote:Η καλύτερη λύση είναι ΚΟΝΙ κόκκινα . Ρυθμίζουν σε σκληρότητα και δεν χρειάζονται αλλαγή ποτέ . Το άλλο καλό που είχαν τα ΚΟΝΙ ήταν οτι ταίριαζαν στο Astra του πατέρα μου ενώ στα Bilstein χρειαζόταν μετατροπή . Δηλαδή να κρατήσεις ένα μέρος από τα παλιά αμορτισέρ και να τοποθετήσεις το άλλο μισό από τα καινούρια .
τα κονι τα κοκκινα δεν εχουν ρυθμιση για σκληροτητα μονο τα κιτρινα εχουν.

λεγοντας οτι το καλο με τα κονι ηταν οτι ταιριαζαν στο αστρα και τα μπιλισταιν οχι τι εννοεις.δεν γινετε αυτο η καθε εταιρεια βγαζει τα αμορτισερ ωστε να ταιριαζουν τελεια στο καθε αμαξι και να παρεχουν ασφαλεια.τωρα δυο πραγματα παιζουν η ειχατε παρει λαθος κωδικο για τα μπιλσταιν με αποτελεσμα να μην κανουν ή η μπιλστειν δεν εβγαζε για το αστρα λιγο χλωμο βεβαια.

επισης λες να κρατησει ενα μερος απο τα παλια αμορτισερ και να τοποθετισει το αλλο μισο απο τα καινουρια.

και ρωταω εγω τωρα εννοεις να βαλει καινουρια εμπρος και να κρατησει τα παλια πισω???
η εννοεις κατι αλλο το οποιο δεν καταλαβαινω.
παντως εαν εννοεις το πρωτο σε πληροφορω οτι ειναι τελειως λαθος ειδικα στην περιπτωση του Μαριου που τα πισω του τα αμορτισερ ειναι κατεστραμενα.
και σε περιπτωση βεβαια που δεν ηταν χαλασμενα και παλι ειναι λαθος διοτι χαλαει ολο το στισιμο.

iceman_n
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by iceman_n » Thu Dec 07, 2006 9:16 am

kakavia wrote:Για ανακατασκευή έχεις σκεφτεί?

που να κανει ανακατασκευη στα bilstein τα μαυρα που εχει που νομιζω κιολας οτι δεν γινετε αλλα και σε περιπτωση που γινετε ειναι λαθος γιατι παλι μετα απο λιγα χιλιομετρα θα ειναι παλι για πεταμα εφοσον το αμαξι ειναι χαμηλωμενο.

iceman_n
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by iceman_n » Thu Dec 07, 2006 9:19 am

polatov wrote:κοιτα για να το χαμηλωσεις σωστα πρεπει να βαλεις αναρτηση που συνεργαζεται με ελατηρια χαμηλωματος και θα σου κστισει γυρω στα 500.αν το χαμηλωσεις με kayaba π.χ που δεν κανουν για χαμηλωμα μετα απο 15.000χλμ θα ειναι για πεταμα και αντε ξαναπληρωνε.οποτε η βαζεις σκετα kayba που ειναι πολυ καλα ή πληρωνεις αμορτισερ καλα και τα κρατας πολυ παραπανω και εχεις και χαμηλωματακι σωστο.αυτη ειναι η αποψη μου.Υ.Γ.την εταιρεια που αναφερεις δεν την ξερω.
Συμφωνω με το polatov κρατησε τα λεφτα που εχεις περιμενε να μαζεψεις λιγα ακομα και να πας να βαλεις κατι σωστο το οποιο θα ξερεις οτι θα σου κρατησει αρκετα χιλιομετρα και θα ειναι κανει και για χαμηλωμα.

kakavia
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by kakavia » Thu Dec 07, 2006 9:44 am

iceman_n wrote:
kakavia wrote:Για ανακατασκευή έχεις σκεφτεί?

που να κανει ανακατασκευη στα bilstein τα μαυρα που εχει που νομιζω κιολας οτι δεν γινετε αλλα και σε περιπτωση που γινετε ειναι λαθος γιατι παλι μετα απο λιγα χιλιομετρα θα ειναι παλι για πεταμα εφοσον το αμαξι ειναι χαμηλωμενο.
Νομίζω ότι στα bilstein δεν γίνεται :sad: , μπορεί να ρωτήσει όμως.
Η ανακατασκευή θα γίνει με βάση το χαμήλωμα και το πόσο σκληρά τα θέλει.
Το έχω κάνει εγώ στα μαμά monroe του Leon με 200ευρώ. Αν έβαζα κάτι άλλο θα έδινα το λιγότερο 450 (δεν ξέρω τιμές για punto).
kakavia, like the fish soup :razz:
Grande 1.2 , φυσικά μαύρο :grin:

kostas x 69
Schumacher
Schumacher
Location: RHODES, Tsairi, Pastida, Aerodromio Maritson! NEO steki Lidl!!!

Post by kostas x 69 » Thu Dec 07, 2006 12:54 pm

lip sport foraga sto 1100 mou! eixa mini poli efxaristimenos!