Rotrex υπερτροφοδοτηση σε HGT και G Sporting!
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- Orange
- Schumacher

Rotrex υπερτροφοδοτηση σε HGT και G Sporting!
Παιδια θελω τα "φωτα" σας, αν καποιος γνωριζει.Εδω και καιρο, με "τρωει", να "πουσαρω" το HGT μου.Μετα απο αρκετο ψαξιμο, βρηκα τη λυση της Rotrex, πολυ δελεαστικη, αλλα δεν ξερω τιποτα απο αποδοση και αξιοπιστια.Υπαρχουν ετοιμα kit απο την εταιρια για HGT και για Grande Punto Sporting.Ακουω γνωμες, σχολια και συμβουλες.
www.rotrex.com
www.rotrex.com
- P.A.D.R.C
- Schumacher

- Orange
- Schumacher

- Orange
- Schumacher

Sonicboom ναι, μονο για τον κομπρέσορα, το ψυγειακι, το δοχειο λαδιου-εχει δικο του κυκλωμα λιπανσης- και τα σωληνακια.Σωληνώσεις αέρα, εξάτμιση(εχω δε πιστευω να πρεπει να την αλλαξω), εγκεφαλο, intercooler, τοποθετηση και "σεταρισμα", ειναι στα συν.Κανα 3500αρι με 4000 το κοβω!Αλλα ρε παιδια, το θεμα μου ειναι αν ειναι αξιοπιστο και αποδοτικο.Αν θελετε μπορω να στειλω με pm το ονομα και τα στοιχεια του εμπορου-αυτος τα τοποθετει κιολας-, η αν μπορω να τα αναφερω στο post-δε το εχω κανει μεχρι τωρα για λογους διαφημισης- μιας και εγω δεν τον γνωριζω και μηπως ειναι τιποτα γκατζωλας ο ανθρωπος και του δωσω τα λεφτα και μου το κανει τρακτερ το οχημα.
- kostas x 69
- Schumacher

- Location: RHODES, Tsairi, Pastida, Aerodromio Maritson! NEO steki Lidl!!!
ixa milisi me novitec gia filou hgt k den marese proton aftos pou milaga fanike min gnwstis mou ipe oti den exi erthi kanena stin ellada k san na mou perase oti re filos den sto sistino....
POWERED BY PAPAGIANNIS SERVICE KERATEA
Respect my 1400cc !!!
www.myspace.com/kostas_x
289Roda kai 38.1Ropi @1,9bar!!!!
My Channel http://www.youtube.com/user/kostasx69
Respect my 1400cc !!!
www.myspace.com/kostas_x
289Roda kai 38.1Ropi @1,9bar!!!!
My Channel http://www.youtube.com/user/kostasx69
- fiat lover
- Μαθαίνω να στρίβω.

- Orange
- Schumacher

fiat lover και οι υπολοιποι το σχετικο link:http://www.rotrex.zantalis.com/applications.htm
Απαντηση δεν εχω ακομα απο τον εμπορο(ο ιδιος θα το κανει και τοποθετηση και set up).Η ποιο πανω "διευθυνση" ειναι απο τον επισημο αντιπροσωπο.Στο site του μπορειτε να βρητε και τους εξουσιοδοτημενους που κανουν την τοποθετηση και την εμπορια.Αυτος που εχω επιλεξει και περιμενω απαντηση ειναι στον Αλιμο.
Απαντηση δεν εχω ακομα απο τον εμπορο(ο ιδιος θα το κανει και τοποθετηση και set up).Η ποιο πανω "διευθυνση" ειναι απο τον επισημο αντιπροσωπο.Στο site του μπορειτε να βρητε και τους εξουσιοδοτημενους που κανουν την τοποθετηση και την εμπορια.Αυτος που εχω επιλεξει και περιμενω απαντηση ειναι στον Αλιμο.
- Orange
- Schumacher

Λοιπον παιδια σημερα πηρα την ακολουθη απαντηση:
Υπαρχουν 2 κιτ για το αυτοκινητο σας.
170 και 185 αλογα.
Οι χρονοι παραδωσης εξαρτωνται απο την διαθεσημοτητα των κιτ και απο το μεγεθος της εργασιας.
Για περισσοτερες πληροφοριες και τιμες θα πρεπει να επικοινωνισετε με το καταστημα μας στο τηλ 210 _______, ωρες 9-5, Δευτερα-Παρασκευη.
Φιλικα,
Αυριο πρωι θα περασω απο εκει και μετα θα γραψω εντυπωσεις, καθως και τιμες και λοιπες πληροφοριες.
Υπαρχουν 2 κιτ για το αυτοκινητο σας.
170 και 185 αλογα.
Οι χρονοι παραδωσης εξαρτωνται απο την διαθεσημοτητα των κιτ και απο το μεγεθος της εργασιας.
Για περισσοτερες πληροφοριες και τιμες θα πρεπει να επικοινωνισετε με το καταστημα μας στο τηλ 210 _______, ωρες 9-5, Δευτερα-Παρασκευη.
Φιλικα,
Αυριο πρωι θα περασω απο εκει και μετα θα γραψω εντυπωσεις, καθως και τιμες και λοιπες πληροφοριες.
- Orange
- Schumacher

Παιδια σημερα περασα και μιλησα με τον ανθρωπο.Καλο παιδι φαινοταν.Λοιπον μιλησα για το πρωτο κιτ με τα 170 αλογα.Περιλαμβανει σαφως τοποθετηση και set up συν, intercooler, σωληνωσεις, βαση τοποθετησης, ιμαντας, φλαντσα, κομπρεσορα, κυκλωμα ψυξης του λαδιου του κομπρεσορα-εχει το δικο του κυκλωμα λιπανσης με ψυγειακι και σωληνακια.Αυτα.Τοποθετημενο ολο 4250 ευρω.Κατι που μου "μυρισε" ειναι οτι ο εγκεφαλος παει με κουριερ στην Ιταλια για επαναπρογραμματισμο και επιστρεφει μετα απο 3 με 5 μερες.Το ιδιο "κιτ" με τα ιδια λεφτα, μπαινει και στα MkII Sporting 1.4 και στα Grande Sporting, με την ιδια αποδοση!!!!???
Κουλο δεν ειναι?Πως δηλαδη ενα 1,8, δινει τους ιδιους ιππους με το 1,4?Κερασακι στην τουρτα ηταν οτι κομπρεσορα Rotrex εχει βαλει και στο δικο του-ενα BMW Compact 1.8 το ειδα κιολας- και εχει μεινει απολυτα ικανοποιημενος.Ακουω γνωμες και σχολια.
Κουλο δεν ειναι?Πως δηλαδη ενα 1,8, δινει τους ιδιους ιππους με το 1,4?Κερασακι στην τουρτα ηταν οτι κομπρεσορα Rotrex εχει βαλει και στο δικο του-ενα BMW Compact 1.8 το ειδα κιολας- και εχει μεινει απολυτα ικανοποιημενος.Ακουω γνωμες και σχολια.