Αποτελέσματα mk2b με σκούπα-πρόγραμμα.

Θέματα που αφορούν την βελτίωση του κινητήρα, καθώς και της μετάδοσης .

Moderator: Puntoclub.gr moderators

fiat lover
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by fiat lover » Thu Nov 30, 2006 3:33 pm

Μαρία Puntova wrote:Γι' αυτό ρε συ δεν έκατσες λεπτό? Ε πες το και είπα κι εγώ τι σε έπιασε!
Τελικά δημιουργήσαμε κίνηση στο do-it!

Με εξάτμιση τι διαφορά θα έχεις, ξέρεις?
Με επαναρύθμιση στο πρόγραμμα το οποίο δεσμευτηκε ότι θα το κάνει δωρεάν λογικά και αλλάζοντας τα πάντα από το χταπόδι μέχρι τον προφυλακτήρα πίσω γύρω στα +5-6 άλογα. Δεν ξέρω όμως αν αξίζει να σκάσω έτσι κανά χιλιάρικο ενώ σχεδιάζω να πάρω άλλο..

dbDRAG
Έβγαλα το Ν
Έβγαλα το Ν

Post by dbDRAG » Thu Nov 30, 2006 4:37 pm

5-6 αλογα χωρις καταλυτη και χταποδι?? LoL ..με το ζορι 1,5!!!!!
PUNTO SPORTING 1.4 95hp Rulezzz!

skinboy
Schumacher
Schumacher

Post by skinboy » Thu Nov 30, 2006 4:57 pm

andrew wrote:off topic χτυπα το focus st αν μπορεις... 8)

λοιπον,η σκουπα σου πολυ καλη μαριε...θα τη χτυπησω και εγω και ο g μαλλον!

για το προγραμμα δεν εχω αποψη αλλα εμπιστευομαι τον crab που ειπε πως στις χαμηλομεσαιες rpm(3-5) το αμαξι γεμιζει πολυ καλυτερα!αυτο που λεγαμε δλδ τοσο καιρο,οτι ενα προγραμμα στο αμαξακι μας θα δωσει μια πιο γεματη καμπυλη ροπης και θα φορτωνει καλυτερα την καθε σχεση!
Αυτο στην ουσια ειναι και το πρωτο πραγμα που πρεπει να κανει ενα καλο προγραμματακι και να δωσει κ λιγο αναπνοη βγαινοντας το μοτερ απο το φασμα στροφων του εως να φτασει κοφτη.
Good.
Punto HGT SC Evo

skinboy
Schumacher
Schumacher

Post by skinboy » Thu Nov 30, 2006 4:59 pm

dbDRAG wrote:5-6 αλογα χωρις καταλυτη και χταποδι?? LoL ..με το ζορι 1,5!!!!!
κι ομως περνει 4-6 αναλογα τις επιλογες κ καποιες αλλες λεπτομεριουλες και ειδικα εφοσον υπαρχει προγραμμα πανω (που θα ρυθμιστει ελαφρος ισως μετα παλι στην περιτπωση του μαριου)
Punto HGT SC Evo

fiat lover
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by fiat lover » Thu Nov 30, 2006 5:35 pm

Σκεπτόμενοι το πόσο φιμωμένο είναι με τους προκαταλύτες πχ, αν ελευθερωθούν αυτά με ένα χτάπόδι και καταλύτη, ναι θεωρώ εφικτά τα επιπλέον 4-6 άλογα από την αλλαγή όλου του συστήματος εξάτμισης..

g
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by g » Thu Nov 30, 2006 5:42 pm

Μάριε δεν ειμαι σιγουρος αν εχουμε προκαταλύτες, αλλα τεσπα, με ολο το συστημα εξατμισης, σκουπα-φίλτρο κ πρόγραμμα μιας κ το ψαχνω, οι περισσότεροι μου λενε σε θεωρητικη βάση γυρω στα 15, τωρα τι να πω...τα 10 σιγουρα παντως... ετσι μου λενε. εγω με μεσαιο τελικο, αντε οντως να δα 1,5-2 μικρα πονι γτ αλογα δεν ειναι αυτα...χιχι.
κ μιας κ το ψαχνω το συνολικο κοστος με το προγραμμα του Μάριου ειναι γυρω στα 1200-1600, αναλογα το τι θα βαλεις... κ απο που

fiat lover
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by fiat lover » Thu Nov 30, 2006 5:45 pm

κοίτα, στο αμάξι μας δεν θεωρώ ότι υπάρχει λόγος να βάλεις και τα top πράγματα. πχ.
Σκούπα simota 140 ευρώ
Φουλ εξάτμιση από exaust center(επειδή είναι φτηνός) 900-950 ευρώ που είχα ρωτήσει κάποια στιγμή
πρόγραμμα 250 ευρώ με την τιμή που το έβαλα εγώ. Με ένα 1300άρι έχεις καθαρίσει. Αρκεί να σκοπεύεις να κρατήσεις το αμάξι διετία και πάνω για να το χαρείς, αλλιώς δεν έχει νόημα..

fiat lover
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by fiat lover » Thu Nov 30, 2006 5:47 pm

dbDRAG wrote:5-6 αλογα χωρις καταλυτη και χταποδι?? LoL ..με το ζορι 1,5!!!!!
Είπα, από τον χταπόδι μέχρι τον προφυλακτήρα. ’ρα όλα...χταπόδι, καταλύτης, μεσαίο, τελικό..όλα...

g
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by g » Thu Nov 30, 2006 5:53 pm

+1 τα ιδια λεμε, κ εγω τοσα τα εχω κοστολογησει, βεβαια εγω μαλλον θα το κρατησω αλλη μια 5ετια, οποτε μπορει κ να τα βαλω, εσυ Μ που θα το δωσεις δεν σε περνει για εξοδα που δε θα στα πληρώσει κ κανενας μετα...
κρατα τα να βαλεις τπτ εχτρα στο μινι.. αντε...θα μας φυγεις...(αλλα βγηκα εκτος τοπικ)

fiat lover
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by fiat lover » Thu Nov 30, 2006 5:55 pm

Δεν θα σας φύγω....απλά δεν θα συμμετέχω στο κονβόι, θα σας έρχομαι τελευταίος....

andrew
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by andrew » Thu Nov 30, 2006 11:35 pm

να κανω και μια ακαδημαικη ερωτηση!

αν εγω βαλω το προγραμμα που εβαλε ο μαριος μπορει για τον α ή β λογο το αμαξι να δουλεψει ξανα με το εργοστασιακο setup?

μιας και μιλαμε για αναπρογραμματισμο δλδ, μπορει να ξαναρυθμιστει ο εγκεφαλος στις μαμα παραμετρους??

λογικα ναι? :?
See you in another life . . .

g
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by g » Fri Dec 01, 2006 11:24 am

εμενα Ανδρεα σε εναν που χα ρωτησει μου χε πει οτι ναι αλλα θεωρείται update...

fiat lover
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by fiat lover » Fri Dec 01, 2006 11:47 am

Ανά πάσα στιγμή η fiat στον μηδενίζει, αλλά και επιπλέον ο κάθε προγραμματιστής θα μπορεί να το κάνει..

Orange
Schumacher
Schumacher

Post by Orange » Fri Dec 01, 2006 12:04 pm

fiat lover προδοτη....!Και πως θα το κανεις ρε συ το nick name σου?Mini lover?Δηλαδη "τοσοδουλης εραστης"?Α και φυσικα θα ακολουθας απο πισω....πως να μπορεις αλλωστε να "πιασεις" τα Ιταλικα διαολακια μας?....Αστειευομαι φυσικα μην με παρεξηγησεις.Γιατι δε παμε παρεα την ανοιξη να "κτυπησουμε" δυο G. Punto turbo ρε συ?Εγω το περιμενω πως και πως.Και δε θα αλλαξεις και το nick name σου.Το σκεφτηκες καθολου?

fiat lover
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by fiat lover » Fri Dec 01, 2006 12:10 pm

Τοσοδούλης εραστης....Απίστευτο, γελάω σαν χαζός....ρε συ, το σκέφτηκα, θέλω να πάρω όμως κάτι δυνατό. Το GP Turbo, Abarth κτλ ναι θα είναι δυνατό. Μιλώντας όμως αντικειμενικά πάντα, αξίζει να δώσεις 20-22 χιλιάρικα γιατί δεν πρόκειται να κάνει λιγότερο , για Punto?Όση τρέλα και να έχουμε, σε 2 χρόνια από την αγορά του θα κοστίζει κάτι λίγο παραπάνω από τα μισα. Το mini κρατάει την τιμή του. Σαφώς το punto έχει πλεονεκτήματα σε θέματα εγγύησης, φθηνότερης τιμής και ανταλλακτικών, ταχύτητας ενδεχομένως, χώρων κτλ. Το mini έχει να αντιπαραβάλλει το στυλ, αναγνωρισιμότητα, ένα αψεγάδιαστο στήσιμο, υψηλή αξία μεταπώλησης. Είναι τι κριτήρια θέτει ο καθένας.Σε λίγο παντού θα βλέπεις punto. Mini όμως όχι... Εντάξει, βγήκαμε λίγο off topic. Ας μην συνεχίσει εδώ αυτή η κουβέντα.

Post Reply

Return to “Βελτίωση κινητήρα και μετάδοσης.”