PUNTO SPORTING mk2b 95hp
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- P.A.D.R.C
- Schumacher

- P.A.D.R.C
- Schumacher

- fiat lover
- Μαθαίνω να στρίβω.

- fiat lover
- Μαθαίνω να στρίβω.

πλέον φοράω σκούπα και πρόγραμμα από τον tuning faster..Το πρόγραμμα μπήκε σήμερα. Ο κόφτης ανέβηκε στις 6700 (δική μου επιλογή). Δεν μου έχει βγάλει κανένα error και η όλη διαδικασία κράτησε ένα τέταρτο. Το κόστος 250 ευρώ και με δωρεάν update στη περίπτωση που βάλω εξάτμιση.Σαν απόδοση στο δρόμο βλέπω ότι το αμάξι συνολικά ροπιάζει καλύτερα. Δεν το έχω ανοίξει καλά στην εθνική για να σας πω ακόμα...οπότε μόλις έχω νεότερα θα ενημερώσω..
- Xeno
- Μαθαίνω να στρίβω.

- andrew
- Τρέχω σε αγώνες.

αντε-αντε βγες σημερα λιωστο και ενημερωσε μας να ξερουμε τι παιζει με το προγραμματακι!fiat lover wrote:πλέον φοράω σκούπα και πρόγραμμα από τον tuning faster..Το πρόγραμμα μπήκε σήμερα. Ο κόφτης ανέβηκε στις 6700 (δική μου επιλογή). Δεν μου έχει βγάλει κανένα error και η όλη διαδικασία κράτησε ένα τέταρτο. Το κόστος 250 ευρώ και με δωρεάν update στη περίπτωση που βάλω εξάτμιση.Σαν απόδοση στο δρόμο βλέπω ότι το αμάξι συνολικά ροπιάζει καλύτερα. Δεν το έχω ανοίξει καλά στην εθνική για να σας πω ακόμα...οπότε μόλις έχω νεότερα θα ενημερώσω..
See you in another life . . .
- g
- Τρέχω σε αγώνες.

- fiat lover
- Μαθαίνω να στρίβω.

βγήκα λίγο εθνική και το άνοιξα. το αμάξι συνολικά φαίνεται ότι ροπιάζει καλύτερα και δεν στεγνώνει όπως έκανε με την σκούπα.Δεν έχω τελικιάσει ή ο,τιδήποτε για να σας πω ακόμα. Οι διαφορές δεν είναι τρελές και ίσως ήταν κατ'επιλογή καθώς ρυθμίστηκε έτσι ώστε να λειτουργέι με νορμάλ βενζίνη και να δίνει το κάτι καλύτερο ομοιόμορφα σε όλο το φάσμα στροφών και δεν επικεντρώσαμε κάπου. Κάποιος μπορεί να πει ότι θέλει ξέρω γω περισσότερη ισχύ ψηλα...Επειδή ήμουν από πάνω του σε όλη την διαδικασία στο λαπ τοπ(διευκρινήζω ότι γίνεται σε λαπτοπ και όχι σε δυναμόμετρο) είδα ότι έχει και για το 1,2 , αλλά ένα τηλέφωνο θα το σιγουρέψει. Η κατανάλωση δεν άλλαξε ιδιαίτερα(τουλάχιστον έτσι δείχνει προς το παρόν).Είδωμεν στην πορεία..
- sotiris 14
- Μαθαίνω να στρίβω.

- fiat lover
- Μαθαίνω να στρίβω.

- fiat lover
- Μαθαίνω να στρίβω.

Λοιπόν, επείδή είστε όλοι παλιοχαρακτήρες και αλήτες και παρασέρνετε ένα καλό, τίμιο και ήσυχο παιδάκι σαν εμένα, τα παράτησα, πήγα από Ν.Ιωνία που μένω στον Αγ. Στέφανο μέσω άδειας εθνικής και ξαναγύρισα. Πηγαίνοντας λοιπόν έγιναν τα εξής:
Η δευτέρα κόφτιασε στα 95 χλμ.
Η τρίτη στα 130χλμ
Η τετάρτη στα 170 just χλμ
Η πέμπτη στις 5800 έδειχνε 180 χλμ όπου επειδή η ευθεία του Αγ. Στεφάνου είναι ελαφρώς ανηφορική και αφού πλάτυνα λίγο τα ελαστικά μου δεν ανέβαζε παραπάνω. Στον γυρισμό είδα τα πολυπόθητα 210 στην ΚΑΤΗΦΟΡΑ (τα γράφω με κεφαλαία για να διευκρινίζω το που) της ευθείας του Αγ. Στεφάνου. Τα χλμ αυτά μπορεί όλοι να τα πιάνουμε λόγω μη αλλαγής σχέσης μετάδοσης. Όμως τα είδα πιο γρήγορα από όσο περίμενα. Με μηδενισμό της κατανάλωσης στην Ν. Ιωνία είδα μέση 11,1 λίτρα (σκισμένο όμως)...
Ελπίζω μέσα στην εβδομάδα να βάλω(αφού έβαλα πρόγραμμα φίλε hammersword) ελαφρωμένο βολάν και κοντύτερο κατά 5-9% μάλλον γρανάζωμα 5ης και 6ης και ανέβασμα του κόφτη στο τελικό 6900...Αυτά...
Η δευτέρα κόφτιασε στα 95 χλμ.
Η τρίτη στα 130χλμ
Η τετάρτη στα 170 just χλμ
Η πέμπτη στις 5800 έδειχνε 180 χλμ όπου επειδή η ευθεία του Αγ. Στεφάνου είναι ελαφρώς ανηφορική και αφού πλάτυνα λίγο τα ελαστικά μου δεν ανέβαζε παραπάνω. Στον γυρισμό είδα τα πολυπόθητα 210 στην ΚΑΤΗΦΟΡΑ (τα γράφω με κεφαλαία για να διευκρινίζω το που) της ευθείας του Αγ. Στεφάνου. Τα χλμ αυτά μπορεί όλοι να τα πιάνουμε λόγω μη αλλαγής σχέσης μετάδοσης. Όμως τα είδα πιο γρήγορα από όσο περίμενα. Με μηδενισμό της κατανάλωσης στην Ν. Ιωνία είδα μέση 11,1 λίτρα (σκισμένο όμως)...
Ελπίζω μέσα στην εβδομάδα να βάλω(αφού έβαλα πρόγραμμα φίλε hammersword) ελαφρωμένο βολάν και κοντύτερο κατά 5-9% μάλλον γρανάζωμα 5ης και 6ης και ανέβασμα του κόφτη στο τελικό 6900...Αυτά...