PUNTO SPORTING mk2b 95hp

Θέματα που αφορούν την βελτίωση του κινητήρα, καθώς και της μετάδοσης .

Moderator: Puntoclub.gr moderators

Post Reply
CRAB
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by CRAB » Sat Nov 11, 2006 6:06 pm

πονηρε κατοχε κι εγω green εχω νομιζω για ibiza δεν θυμαμε παντως επειδη μαλλον δεν θα βρεις για μκ2β πηγαινε σε ενα μαγαζι και παρε τα κουφαρια και κοιτα ποιο καθετε καλυτερα!πειραματισου επι τοπου...

αντε γεια :mrgreen:

P.A.D.R.C
Schumacher
Schumacher

Post by P.A.D.R.C » Sun Nov 12, 2006 5:56 pm

CRAB σωστος αλλα ακομη και οι no-name δουλεουν καλα..Δειτε και στο dyno που ειχε κανει το pwr για το puntoclub..:-)
No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..
Image
PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB

Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)

CRAB
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by CRAB » Sun Nov 12, 2006 7:34 pm

ισως δεν εγινα σαφης αυτο υπονοουσα.....οποιοδηποτε κουφαρι κατσει καλυτερα....... ασχετου μαρκας...

P.A.D.R.C
Schumacher
Schumacher

Post by P.A.D.R.C » Sun Nov 12, 2006 7:36 pm

Οκ..απλως επειδη η δικη σου η green με την green που φοραει ο φιλος μου δεν ηταν ιδιες,για αυτο και το ειπα..!
No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..
Image
PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB

Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)

CRAB
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by CRAB » Sun Nov 12, 2006 7:42 pm

και καλα εκανες....!!!

fiat lover
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by fiat lover » Sun Nov 12, 2006 9:31 pm

φοράω σκούπα από τα χριστούγεννα. Της simota,σκούπα που κανονικά είναι για GT. Έχει κάτσει τέλεια και είμαι πολύ ικανοποιημένος από την απόδοσή της...

fiat lover
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by fiat lover » Sat Nov 25, 2006 1:24 pm

πλέον φοράω σκούπα και πρόγραμμα από τον tuning faster..Το πρόγραμμα μπήκε σήμερα. Ο κόφτης ανέβηκε στις 6700 (δική μου επιλογή). Δεν μου έχει βγάλει κανένα error και η όλη διαδικασία κράτησε ένα τέταρτο. Το κόστος 250 ευρώ και με δωρεάν update στη περίπτωση που βάλω εξάτμιση.Σαν απόδοση στο δρόμο βλέπω ότι το αμάξι συνολικά ροπιάζει καλύτερα. Δεν το έχω ανοίξει καλά στην εθνική για να σας πω ακόμα...οπότε μόλις έχω νεότερα θα ενημερώσω..

CRAB
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by CRAB » Sat Nov 25, 2006 1:36 pm

πηγαινε σκιστω να μας πεις τι κανει το μκ2β τωρα ντε................

Xeno
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by Xeno » Sat Nov 25, 2006 5:19 pm

Μάριε μπορείς να μάθεις αν υπάρχει και πρόγραμμα για το ΜΚΙΙ 1,2 sporting?

andrew
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by andrew » Sat Nov 25, 2006 5:22 pm

fiat lover wrote:πλέον φοράω σκούπα και πρόγραμμα από τον tuning faster..Το πρόγραμμα μπήκε σήμερα. Ο κόφτης ανέβηκε στις 6700 (δική μου επιλογή). Δεν μου έχει βγάλει κανένα error και η όλη διαδικασία κράτησε ένα τέταρτο. Το κόστος 250 ευρώ και με δωρεάν update στη περίπτωση που βάλω εξάτμιση.Σαν απόδοση στο δρόμο βλέπω ότι το αμάξι συνολικά ροπιάζει καλύτερα. Δεν το έχω ανοίξει καλά στην εθνική για να σας πω ακόμα...οπότε μόλις έχω νεότερα θα ενημερώσω..
αντε-αντε βγες σημερα λιωστο και ενημερωσε μας να ξερουμε τι παιζει με το προγραμματακι!
See you in another life . . .

g
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by g » Sat Nov 25, 2006 6:52 pm

bravo Μαριε, καλοριζικα τα καλουδια(προγραμμα), περιμενουμε νεα σου με ανηπομονεσια.... αα απο εγγυηση σου εδωσε κατι;οποτε θες απαντας κ αν ειναι στειλε μου ενα πμ με τα τηλεφωνα αυτου του tuning faster...ευχαριστω

fiat lover
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by fiat lover » Sat Nov 25, 2006 7:20 pm

βγήκα λίγο εθνική και το άνοιξα. το αμάξι συνολικά φαίνεται ότι ροπιάζει καλύτερα και δεν στεγνώνει όπως έκανε με την σκούπα.Δεν έχω τελικιάσει ή ο,τιδήποτε για να σας πω ακόμα. Οι διαφορές δεν είναι τρελές και ίσως ήταν κατ'επιλογή καθώς ρυθμίστηκε έτσι ώστε να λειτουργέι με νορμάλ βενζίνη και να δίνει το κάτι καλύτερο ομοιόμορφα σε όλο το φάσμα στροφών και δεν επικεντρώσαμε κάπου. Κάποιος μπορεί να πει ότι θέλει ξέρω γω περισσότερη ισχύ ψηλα...Επειδή ήμουν από πάνω του σε όλη την διαδικασία στο λαπ τοπ(διευκρινήζω ότι γίνεται σε λαπτοπ και όχι σε δυναμόμετρο) είδα ότι έχει και για το 1,2 , αλλά ένα τηλέφωνο θα το σιγουρέψει. Η κατανάλωση δεν άλλαξε ιδιαίτερα(τουλάχιστον έτσι δείχνει προς το παρόν).Είδωμεν στην πορεία..

sotiris 14
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by sotiris 14 » Sat Nov 25, 2006 7:55 pm

καλοριζικο το προγραμμα. η τιμη ειναι στανταρ ή ηταν φιλικη, γιατι μου ακουγεται καλη...
sotiris 14

Πωλειται punto sporting mk2b 8/04!!!

fiat lover
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by fiat lover » Sat Nov 25, 2006 8:05 pm

Ψιλοφιλική. όποιος πάει και πει ότι είναι εκ μέρους μου και του "υπενθυμίσει" την ώρα της πληρωμής πόσα μου πήρε, θεωρώ ότι θα του κάνει την ίδια τιμή...

fiat lover
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by fiat lover » Sat Nov 25, 2006 8:52 pm

Λοιπόν, επείδή είστε όλοι παλιοχαρακτήρες και αλήτες και παρασέρνετε ένα καλό, τίμιο και ήσυχο παιδάκι σαν εμένα, τα παράτησα, πήγα από Ν.Ιωνία που μένω στον Αγ. Στέφανο μέσω άδειας εθνικής και ξαναγύρισα. Πηγαίνοντας λοιπόν έγιναν τα εξής:
Η δευτέρα κόφτιασε στα 95 χλμ.
Η τρίτη στα 130χλμ
Η τετάρτη στα 170 just χλμ
Η πέμπτη στις 5800 έδειχνε 180 χλμ όπου επειδή η ευθεία του Αγ. Στεφάνου είναι ελαφρώς ανηφορική και αφού πλάτυνα λίγο τα ελαστικά μου δεν ανέβαζε παραπάνω. Στον γυρισμό είδα τα πολυπόθητα 210 στην ΚΑΤΗΦΟΡΑ (τα γράφω με κεφαλαία για να διευκρινίζω το που) της ευθείας του Αγ. Στεφάνου. Τα χλμ αυτά μπορεί όλοι να τα πιάνουμε λόγω μη αλλαγής σχέσης μετάδοσης. Όμως τα είδα πιο γρήγορα από όσο περίμενα. Με μηδενισμό της κατανάλωσης στην Ν. Ιωνία είδα μέση 11,1 λίτρα (σκισμένο όμως)...
Ελπίζω μέσα στην εβδομάδα να βάλω(αφού έβαλα πρόγραμμα φίλε hammersword) ελαφρωμένο βολάν και κοντύτερο κατά 5-9% μάλλον γρανάζωμα 5ης και 6ης και ανέβασμα του κόφτη στο τελικό 6900...Αυτά...

Post Reply

Return to “Βελτίωση κινητήρα και μετάδοσης.”