HGT βελτίωση
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- skinboy
- Schumacher

-
Alfista_Guru
- Έβγαλα το Ν

- skinboy
- Schumacher

-
Alfista_Guru
- Έβγαλα το Ν

- skinboy
- Schumacher

- valantis-Sporting
- Τρέχω σε αγώνες.

- George HGT
- Schumacher

- skinboy
- Schumacher

-
mormon
- Νικολάκης

παιδια καλημερα. ειμαι απο θεσ/νικη κ εχω ενα sporting μκιι 4/2000.
θελω να αλλαξω μοτερ κ να βαλω αυτο του hgt. εδω θεσ/νικη οσο κ να εψαξα δεν εχω βρει τροπετο hgt ουτε για πλακα. βρηκα ενα τροπετο απο ενα bravo 1800. εκει ο τυπος μου ειπε οτι ειναι ακριβος ο ιδιος κινητηρας.
παιδια μηπως γνωριζει κανεις για κανενα τροπετο απο hgt, κ αν οντως ο κινητηρας του bravo ειναι ιδιος. συγνωμη αν κουρασα καθε αποψη-βοηθεια δεκτη. ευχαριστω.
θελω να αλλαξω μοτερ κ να βαλω αυτο του hgt. εδω θεσ/νικη οσο κ να εψαξα δεν εχω βρει τροπετο hgt ουτε για πλακα. βρηκα ενα τροπετο απο ενα bravo 1800. εκει ο τυπος μου ειπε οτι ειναι ακριβος ο ιδιος κινητηρας.
παιδια μηπως γνωριζει κανεις για κανενα τροπετο απο hgt, κ αν οντως ο κινητηρας του bravo ειναι ιδιος. συγνωμη αν κουρασα καθε αποψη-βοηθεια δεκτη. ευχαριστω.
- xristos_ph_hgt
- Νικολάκης

ναι εβγαινε...
http://www.carfolio.com/specifications/ ... 42801&Fiat
αλλα ελπιζω να σου λενε για καποιον κινητηρα απο coupe κι οχι απο bravo 1.8.γιατι δεν νομιζο να σαι ικανοποιημενος με 114 αλογα.
http://www.carfolio.com/specifications/ ... 42801&Fiat
αλλα ελπιζω να σου λενε για καποιον κινητηρα απο coupe κι οχι απο bravo 1.8.γιατι δεν νομιζο να σαι ικανοποιημενος με 114 αλογα.
- animalinstict
- Μαθαίνω να στρίβω.

λοιπον οι φημες λενε οτι βγηκε προγραμμα για hgt. για την ακριβεια μου το ειπε ο μηχανικος του George_HGT, που για ασχετο λογο επικοινωνησα μαζι του. επι της ευκαιριας ομως μου το ανεφερε ο ανθρωπος. για περισσοτερες λεπτομερειες και αν πραγματι ειναι αληθεις οι φημες αναμενουμε.
Υ.Γ. George_HGT ο Στεφανακης σε ψαχνει για να σε ενημερωσει απο οτι μου ειπε, μιας και εχεις δειξει ενδιαφερον
Υ.Γ. George_HGT ο Στεφανακης σε ψαχνει για να σε ενημερωσει απο οτι μου ειπε, μιας και εχεις δειξει ενδιαφερον
- Wolverin
- Εμαθα να ξεκινάω.

- George HGT
- Schumacher

Δεν γνωριζω κατι!animalinstict wrote:λοιπον οι φημες λενε οτι βγηκε προγραμμα για hgt. για την ακριβεια μου το ειπε ο μηχανικος του George_HGT, που για ασχετο λογο επικοινωνησα μαζι του. επι της ευκαιριας ομως μου το ανεφερε ο ανθρωπος. για περισσοτερες λεπτομερειες και αν πραγματι ειναι αληθεις οι φημες αναμενουμε.
Θα ενημερωθω και θα σας πω!
Αν και δεν φανταζομαι να βρηκε κατι πραγματικα αξιοπιστο!
Οχι τιποτα αλλο απλα ολο κατι ακουγετε και τελος ή ειναι μουφα ή δεν ισχυει!