εχω εγω φιλε μου turbosmart την μπλε αξιοπιστη εδω και 3 χρονια ειναι μονου εμβολου και εχει ωραιο ηχοTwins wrote:Τι λετε για Turbosmart? δεν ξερω κανα συγκεκριμενο μοντελο-τιμη, αλλα ξερω οτι κανει καλο ηχο. Τι λετε ??? ξερει κανεις να μας πει??
Αλλαγη Σκαστρας σε GT
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- valantisr
- Εμαθα να ξεκινάω.

- gyubrush
- Τρέχω σε αγώνες.

Re: Blow Off
?????GT3 wrote:Πολύ καλός οδηγός μπράβο
- Punteas
- Νικολάκης

- valantis-Sporting
- Τρέχω σε αγώνες.

θα σε παρακαλούσα να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες. Αυτό θα βοηθήσει http://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.aspPunteas wrote:Gia na eimai ilikrinis pantos egw pou prosfata evala tin forge diplou emboloy to amaksi den karatage reladi me tipota!!! Tin ebgala kai isixasa.
- phillisk80
- Έβγαλα το Ν

- MAXRISTOS
- Τρέχω σε αγώνες.

Έχεις pm.θέλω να δούμε μαζί κάτι και να τα πούμεPuntoGTR wrote:A...OK.Μπερδεύτηκα.Αριστερά λοιπόν όπως βλέπω τον κινητήρα.Εντάξει,γιατί με το παραπάνω σκεπτικό το τιμόνι του οδηγού είναι.....δεξιά.![]()
Το θέμα είναι πως βάζεις τη σκάστρα στο χώρο εκείνο.Καμιά ιδέα...![]()
Προσωπικά έχω τοποθετίσει μια HKS SSQV ανάμεσα στον σωλήνα εισαγωγής και το φιτροκούτι.
- Punteas
- Νικολάκης

-
puntakias136
- Νικολάκης

- nanagno
- Νικολάκης

-
wantgt
- Νικολάκης

επειδη εγω πριν λιγες μερες απεκτησα ενα gt3 κιτρινο και δεν ξερω απο τουρμπατα θελω να του αλλαξω την σκαστρα αλλα δεν θελω να κανει το τσουφ που βγαζουν η ανοικτου τυπου σκαστρες αλλα αυτον τον ηχο που κανουν οι κλειστου τον συνεχωμενο για 2-3δευτερολεπτα που κανει ενα μπριιι..... εχει βαλεις κανεις τετοια σκαστρα??? καπου που ρωτησα μου ειπαν οτι δεν δουλευουν καλα οι κλειστου τυπου στα πουντο...αληθευει?? βοηθηστεμε λιγο...... ευχαριστω....
ΤΑ PUNTO GT EINAI ΣΑΝ ΕΝΑΣ "ΔΙΣΚΟΣ" ΤΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΤΖΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ ΚΑΝ... 
- Eskes
- Έβγαλα το Ν

φίλε μου καταρχήν καλοτάξιδο το gt σου! Η εργοστασιακή σκαστρα είναι κλειστού τύπου οπότε μην ακούς τι λένε... τώρα δεν κατάλαβα τι ακριβώς ήχο θες να κάνει η σκαστρα μιας που η κλειστού τύπου που έχω εγώ πάνω από coupe δεν κάνει καθόλου θόρυβο μόνο πάνω σε overboost άμα αφήσεις το γκάζι ίσως να ακούσεις κάτι...