Ποιό ελαστικό να διαλέξω (γενική συζήτηση)?
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- sotiris 14
- Μαθαίνω να στρίβω.

260 τα εβαλα πριν 5 μηνες περιπου. ειναι διπλα ενισχυμενα και δινονται με εγγυηση οτι δεν θα σου κοπουν ακομα και αν σκασεις σε "χαραδρα-λακουβα". το τελευταιο το δοκιμασα το καλακαιρι οταν επεσα σε λακουβα με 120+ χιλιομετρα στα Καλαβρυτα. μονο η ζαντα στραβωσε.
sotiris 14
Πωλειται punto sporting mk2b 8/04!!!
- sotiris 14
- Μαθαίνω να στρίβω.

- sotiris 14
- Μαθαίνω να στρίβω.

- P.A.D.R.C
- Schumacher

- panos_mk2
- Εμαθα να ξεκινάω.

πήγα σε έναν πολύ γνωστό αρχικά λαστιχά τον f... και μου είπε πως τα pirelli6 είναι καλύτερα απο τα toyo proxes (λέω τι μου είπε χωρίς να ξέρω αν ισχύει) και μετά πήγα σε έναν αλλο ο οποίος μόλις του είπα για τα p6 μου είπε πως είναι κορυφή ειδικά για βρεγμένο έδαφος.και θέλω να μου πείτε που γράφει πάνω στο λάστιχο την ημερομηνια παραγωγής για να μη μου βάλει καμιά σαβούρα από την αποθήκη του γιατί είδα το μαγαζάκι του λιγο παρακμή (γειτονικό).κ
- sotiris 14
- Μαθαίνω να στρίβω.

μεσα σε ενα πλαισιο στα πλαϊνα θα δεις εναν αριθμο τετραψηφιο. πχ:3305 αυτο σημαινει οτι φτιαχτηκε την 33η εβδομαδα του 2005. ζητα του να στο δειξει ο ιδιος αν δυσκολευεσαι. καλο ειναι να μην ειναι πανω απο 12 μηνες τα λαστιχα γιατι μετα γινονται κουτσουρα...
sotiris 14
-
Dimitrios
- Νικολάκης

Χειμερινα λαστιχα?
Θελω να βαλω χειμερινα λαστιχα εχετε καμια προταση?
Edit by valantis-sporting: Το παρόν μετακινήθηκε
Edit by valantis-sporting: Το παρόν μετακινήθηκε
-
nikos_mk2
- Εμαθα να ξεκινάω.

-
grc panos
- Νικολάκης

κατ εμέ αν δεν τα έχεις πραγματική ανάγκη (πχ να μένεις μόνιμα σε κάποιο βουνό της επαρχίας) μήν το κάνεις. τα χειμερινά έχουν πολύ καλή συμπεριφορά σε καταστάσεις όπως χιόνι/βροχή αλλα έχουν ακι απίστευτο κράτημα στο στεγνό.. δυστυχώς όμως εκεί είναι που αρχίσει το κακό.. είναι τόσο μαλακά στην πλειοψηφία τους που τρώγονται πανεύκολα οπότε μην σκεφτείς "θα ρίξω πάνω μια τετράδα και θα την έχω βαλε βγάλε για 4-5 χειμώνες"
πάντως η αγορά έχει πολλές καλές προτάσεις..
και κάτι άλλο, στο πολύ χιόνι καθως και στον πάγο δεν αναιρούν την ανάκγη χρήσης χιονοάλυσίδων.
πήγαινε καλύτερα και παρε "πανινες" που ούτε το αμάξι καταπονούν αλλα ούτε και τις ζάντες σου..
πάντως η αγορά έχει πολλές καλές προτάσεις..
και κάτι άλλο, στο πολύ χιόνι καθως και στον πάγο δεν αναιρούν την ανάκγη χρήσης χιονοάλυσίδων.
πήγαινε καλύτερα και παρε "πανινες" που ούτε το αμάξι καταπονούν αλλα ούτε και τις ζάντες σου..