Φώτα Xenon σε Mk2b
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- djpap
- Εμαθα να ξεκινάω.

Έβαλα Xenon στο MR2, είναι φανταστικά, έβαλα το κιτάκι με τους μετασχηματιστές, οι λάμπες όντως έχουν μικρότερη θερμοκρασία, αυτοί που ανεβάζουν θερμοκρασία είναι οι μετασχηματιστές, γι'αυτό θέλει προσοχή πως και που θα τοποθετηθούν και φυσικά να έχουν καλές γειώσεις. Τα φοράω περίπου 2 μήνες και δεν είχα ούτε ένα συνιάλο από απέναντι άρα μάλλον δε τυφλώνουν...
Θεσσαλονίκη
MR2 Spyder

MR2 Spyder

- polatov
- Schumacher

ναι φιλε μου καπου εκει κοστιζουν οι λαμπες 'τυπου'xenon και υπαρχουν πολυ καλες στο praktiker,τις εχει ο αδερφος μου και ολα μια χαρα.στα ηλεκτρολογεια οι λαμπες ειναι συνηθως χειροτερες..xristos0 wrote:ξερει κανενας αν μπορω να αλλαξω τις λαμπες μονο απο τιν μεσαια σκαλα και να βαλω xenon?κοστιζουν 20-30 ευρω?μονο τις λαμπες να αλλαξω,οχι ολο το συστημα xenon που στοιχιζουν 350 ευρω περιπου.και ολα αυτα για το grante punto 1.4 77 αλογα εκδοση dynamic.ευχαριστω.
- g
- Τρέχω σε αγώνες.

παιδια στις συναντησεις υπάρχουν παιδια με xenon κ μου χουν πει κανενα προβλημα κ τα χουν καιρο... ο ενας ειναι ο puntomk3(mk2b sporting) κ το παλικαρι με το μκ2 (moter gt) gia να καταλαβετε ποιους λεω, οποτε καντε ενα κόπο κ ρωτήστε κι αυτους, περα απο τις οποιες αξιόλογες κ τεκμηριωμένες(παντα)απαντησεις στο forum...k apo oso θυμαμαι ο φιλος μου(puntomk3)mou τα χε προτεινει κ μαλιστα σε πολυ καλη τιμη... δεν θυμαμαι ποσο, αλλα το σκεφτομουν για ενα διαστημα
-
xristos0
- Νικολάκης

- puntomk3
- Εμαθα να ξεκινάω.

Παιδια εγώ εχω βάλει στο δικό μου εδώ κ καιρο κ ειμαι πολυ πολυ πολυ ευχαριστημενος...μην ακουω περι τυφλωσεις κ λιωσιμο φαναριου κ τετοιες μυστήριες ιστοριες...ειναι επιοικώς τέλεια τα φωτα κ τοτε καταλαβαινεις οτι πριν δεν εβλεπες..(προς θέου,δεν προωθω το προιον,δεν έχω μαγαζι κ δεν πουλάω αλλωστε)...το αμάξι μου ειναι το sporting mk2b...
- Xeno
- Μαθαίνω να στρίβω.

- nick_best29
- Έβγαλα το Ν

- djpap
- Εμαθα να ξεκινάω.

δε θέλω να σε απογοητεύσω αλλά οι λάμπες ΤΥΠΟΥ xenon δε κάνουν δουλειά, μπορεί από απέναντι να φένεται λευκό το φως αλλά στην πραγματικότητα μπορεί να είναι χειρότερες και να μη βλέπεις τίποτα. αν είναι να βάλεις xenon πρέπει να αγοράσεις ολόκληρο το ΚΙΤ οπότε υπολόγιζε περίπου 300 €xristos0 wrote:και εγω απορω!!!!!!!!!!!!!!μου ειπε ενας φιλος που εχει seat οτι του αλλαξε τις λαμπες ενας ηλεκτρολογος και εβαλε xenon λαμπες.
Θεσσαλονίκη
MR2 Spyder

MR2 Spyder

- djpap
- Εμαθα να ξεκινάω.

που μένεις xristos0 ? για Θεσσαλονίκη ξέρω ένα κατάστημα που έχει κάποια κομμάτια σε πραγματική προσφορά γύρω στα 200€ και είναι της Hella για λάμπες Η7, αυτές που παίρνει το punto δλδ... για Αθήνα μάλλον κάποιος άλλος θα σε βοηθήσει.
Το σίγουρο είναι πως στη Fiat Μάλλον δε θα έχουν ιδεα..
Το σίγουρο είναι πως στη Fiat Μάλλον δε θα έχουν ιδεα..
Θεσσαλονίκη
MR2 Spyder

MR2 Spyder

- Xeno
- Μαθαίνω να στρίβω.

Αυτά έβαλα εγώ στην τιμή των 290€ αντί για 340€ H7 kit
http://www.dragiotis.gr/store/products. ... =129&t=70-
http://www.dragiotis.gr/store/products. ... =129&t=70-