Η απατη των ΗΠΑ για την 11η Σεπτεμβριου!

Κάντε εδώ τα σχόλια σας.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

animalinstict
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by animalinstict » Sat Oct 07, 2006 7:56 pm

πριν καποια χρονια οι πιο κερδοφορες επιχειρησεις ηταν οι πετρελαιοπηγες. αργοτερα ηταν τα ηλεκτρονικα και αυτοματα συστημα (Η/Υ βλ. Bill Cage) και αυτη τη στιγμη η παροχη ασφαλειας και τα logistics ειναι το μεγαλυτερο εμποριο του κοσμου και η λεγεται πως ειναι πιο επικερδης επιχειρηση. ειναι η νεα πηγη χρηματος. σκεφτειτε μονο ποσα εκατομμυρια ευρω πληρωσαμε εμεις κατα τη διαρκειατων ολυμπιακων αγωνων για τη φουσκωτη μ@μ@κι@ που πετουσε πανω απο το κεφαλι μας. αν δεν ειχε γινει το συμβαν στους διδυμους πυργους δε θα ηταν τοσο ευκολο να μας πεισουν. και συν το οτι ειμαστε μια χωρα που δεν αποτελει στοχο τρομοκρατικης ενεργειας απο τους ανατολοκους λαους και συν το οτι η εγχωρια τρομοκρατικη ομαδα ειχε συλληφθει!! ομως ας καναμε αλλιως.. με τον πανικο που ειχαν προκαλεσει στον κοσμο θα ηταν πανευκολο να σομπαταρουν τους αγωνες!!
Ε φανταστειτε αυτο πλεον το εκμεταλλευονται παντου και παντα!! και τι ειναι? μια απλη παροχη υπηρεσιων με ευκολο χρημα!!!!!!

knightmaregr
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by knightmaregr » Sat Oct 07, 2006 9:20 pm

Νομίζω πάντως πάλι ότι τότε με τα αεροπλάνα είχε βγεί το γνωστό Q33NY όπου με τη κατάλληλη γραμματοσειρα (νομίζω Windings) είχε βγάλει ένα περίεργο μνμ! Δε ξέρω τώρα κατά πόσο ήταν αληθες! Αλλά έτσι κ αλλιως άκρη και γενικες αλήθειες δε προκειται να βγάλουμε ποτέ!
Image
knightmaregr Image
Image

ottoman
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by ottoman » Sun Oct 08, 2006 12:14 am

911MysteriesFullLeng

ψαξτε και για αυτο στο google οποιος ενδιαφερεται ειναι ενα ντοκυμαντερ για τους διδυμους πυργους αλλα ειναι πολυ εκτενες...μιαμιση ωρα!

Post Reply