Τι γνωμη εχετε γι' αυτο:
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- sotiris 14
- Μαθαίνω να στρίβω.

Τι γνωμη εχετε γι' αυτο:
θα ηθελα την γνωμη σας για αυτο:
σκεφτομαι να το τοποθετησω στο αμαξι μου. συνδεεται στην εξοδο της κεραιας του ηχοσυστηματος και μπορει μεσω ραδιοφωνικης συχνοτητας να μεταδιδει ηχο. συνδεεται με mp3 μεσω usb 2.0,audio & jack 3,5 καλωδια. μπορεις να συνδεσεις σκληρο δισκο και το μενου του παρουσιαζεται στην οθονη του ηχοσυστηματος μεσω μηνυματων rds. το εχω βρει στο e-bay γυρω στα 180 Ευρω.
αν το εχει βαλει καποιος θα ηθελα τις εντυπωσεις του.
σκεφτομαι να το τοποθετησω στο αμαξι μου. συνδεεται στην εξοδο της κεραιας του ηχοσυστηματος και μπορει μεσω ραδιοφωνικης συχνοτητας να μεταδιδει ηχο. συνδεεται με mp3 μεσω usb 2.0,audio & jack 3,5 καλωδια. μπορεις να συνδεσεις σκληρο δισκο και το μενου του παρουσιαζεται στην οθονη του ηχοσυστηματος μεσω μηνυματων rds. το εχω βρει στο e-bay γυρω στα 180 Ευρω.
αν το εχει βαλει καποιος θα ηθελα τις εντυπωσεις του.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
sotiris 14
Πωλειται punto sporting mk2b 8/04!!!
Πωλειται punto sporting mk2b 8/04!!!
- P.A.D.R.C
- Schumacher

- hammersword@Revlimit
- Official Partner

- P.A.D.R.C
- Schumacher

αν ηταν θα το εγραφα..αλλα απεφυγα την διαφημιση..!hammersword wrote:www.χχχχχχχχ.gr
παρεπιπτοντως η συσκευη δειχνει ενδιαφερουσα,αλλα απο την αλλη η παλια μοναδα θα ειναι μονο για ραδιο..αφου ουσιαστικα χρησιμοποιειται ο ενισχυτης της..Και δεν δειχνει και τοσο κομψη!
No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..

PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB
Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)
- sotiris 14
- Μαθαίνω να στρίβω.

- ypsilon
- Νικολάκης

Ναι, αλλά δεν θα έχεις ραδιόφωνο πλέον σωστά; Εκτός αν βάλεις κάποιον bypass διακόπτη για να συνδέεις επικουρικά κεραία ή αυτό... Επίσης, λογικά θα περιοριστείς στην ποιότητα φαντάζομαι... Γιατί ο δέκτης σου είναι ικανός για ποιότητα ραδιοφώνου. Αν σε ενδιαφέρει ν' ακούς απλά μουσική, είναι μια χαρά, αλλιώς ψάξε για άλλη λύση. Υπάρχουν και πολύ φτηνότερες λύσεις που μπαίνουν στον αναπτήρα, αλλά θα έχεις πολλές παρεμβολές, ειδικά στην Αθήνα που οι ραδιοσταθμοί έχουν πολύ ισχυρό σήμα.
Ecco, il mio Elefantino Rosso...Nero!
- suboy
- Τρέχω σε αγώνες.

-
nightgmaire
- Νικολάκης

-
vnem
- Εμαθα να ξεκινάω.

Πάντως αν πρόκειτε για μονο και μόνο για να αποκτήσεις μια line in στο αμάξι μπορείς άνετα να παρεις απο 3 pinακια πάνω στο ηχοσύστημα. με ένα mp3 player κανεις την ίδια δουλειά και καλύτερα. Μια καλή φάση είναι τα mp3 - vid της archos που έχω δει σε πολλά καταστήματα.
Italian Beauty.. Meditteranean Spirit!! 

- soundcrash
- Τρέχω σε αγώνες.

- P.A.D.R.C
- Schumacher

Κατι πιο χειροπιαστο περαν της θεωριας εχεις να μου υποδειξεις(το εχω σκεφτει και εγω αυτο αλλα :???: ..) ?Εννοω αν το εχεις δοκιμασει ή τουλαχιστον αν μπορεις με καποιο σχηματικο να με βοηθησεις..Ευχαριστω!vnem wrote:Πάντως αν πρόκειτε για μονο και μόνο για να αποκτήσεις μια line in στο αμάξι μπορείς άνετα να παρεις απο 3 pinακια πάνω στο ηχοσύστημα. με ένα mp3 player κανεις την ίδια δουλειά και καλύτερα. Μια καλή φάση είναι τα mp3 - vid της archos που έχω δει σε πολλά καταστήματα.
No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..

- Xeno
- Μαθαίνω να στρίβω.

sorry για το οφ τοπικ αλλα δεν κρατιέμε.
ρε παιδια εδω ο ασιμένιος έβαλε διαφημισεις της τραπεζας πειραιως!!!
το site του καλογερόπουλου σας πείραξε?
ξεκολίστε λίγο με αυτή την καραμέλα της διαφήμισης... δεν είναι κακο
να λεμε απο που έχουμε αγοράσει κατι και πόσο το πήραμε...
ανταλάσουμε απόψεις και δεν βαζουμε το μαχαιρι σε κανεναν το λαιμό για να αγοράσει κατι.
ρε παιδια εδω ο ασιμένιος έβαλε διαφημισεις της τραπεζας πειραιως!!!
το site του καλογερόπουλου σας πείραξε?
ξεκολίστε λίγο με αυτή την καραμέλα της διαφήμισης... δεν είναι κακο
να λεμε απο που έχουμε αγοράσει κατι και πόσο το πήραμε...
ανταλάσουμε απόψεις και δεν βαζουμε το μαχαιρι σε κανεναν το λαιμό για να αγοράσει κατι.
- STEiN
- Έβγαλα το Ν

Ένα παράδειγμα σχετικά με "custom" line-in στα Blaupunkt, http://images.google.gr/images?q=line-in+blaupunktP.A.D.R.C wrote:Κατι πιο χειροπιαστο περαν της θεωριας εχεις να μου υποδειξεις(το εχω σκεφτει και εγω αυτο αλλαvnem wrote:Πάντως αν πρόκειτε για μονο και μόνο για να αποκτήσεις μια line in στο αμάξι μπορείς άνετα να παρεις απο 3 pinακια πάνω στο ηχοσύστημα. με ένα mp3 player κανεις την ίδια δουλειά και καλύτερα. Μια καλή φάση είναι τα mp3 - vid της archos που έχω δει σε πολλά καταστήματα...) ?Εννοω αν το εχεις δοκιμασει ή τουλαχιστον αν μπορεις με καποιο σχηματικο να με βοηθησεις..Ευχαριστω!
Γενικά πάντως, υπάρχουν αρκετά φθηνότερα FM Modulators στην αγορά.
Δε νομίζω να αξίζει κάτι τόσο ακριβό (όσο αυτό στο 1ο μήνυμα) μόνο και μόνο για την αναμετάδοση μέσω ράδιο-συχνότητας (στην οποία μειώνεται και η ποιότητα του ήχου)..