Προσγειώθηκε...

Θέματα που αφορούν τον αθλητισμό.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

Post Reply
L.R.C.
Administrator
Administrator

Προσγειώθηκε...

Post by L.R.C. » Tue Aug 03, 2004 10:20 am

"Ερυθρόλευκο" μέλος αποτελεί –και τυπικά- από τη Δευτέρα το βράδυ ο Ριβάλντο. Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ έφτασε στην Αυστρία στις 23:20 (ώρα Ελλάδας) δείχνοντας ορεξάτος για νέες ποδοσφαιρικές περιπέτειες και προκλήσεις, ενώ όντας ιδιαίτερα ευδιάθετος, παρά το κουραστικό ταξίδι, δεν αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου, οι οποίοι τον περίμεναν υπομονετικά.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα εδώ για τον Ολυμπιακό. Θέλω να κατακτήσω το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, ενώ επιθυμώ κάνουμε και μία πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πιστεύω ότι με όλους τους συμπαίκτες μου θα κάνουμε τα πάντα για να φτάσουμε το Ολυμπιακό όσο πιο ψηλά γίνεται" ήταν τα πρώτα λόγια του Ριβάλντο κάτα την άφιξή του στο αεροδρόμιο του Ινσμπουργκ.

Ωστόσο, ο Βραζιλιάνος μέσος θέλησε να πει δυο λόγια και για τον ...κολλητό του στον Ολυμπιακό, τον Τζιοβάνι. "Ολον αυτό το καιρό μιλούσα με τον Τζιοβάνι. Είναι πολύ καλό παιδί και χαίρομαι που θα παίξουμε και πάλι στην ίδια ομάδα ".

Αφού αποχαιρέτησε τους δημοσιογράφους, ο πρώην άσσος της Μπαρτσελόνα και της Μίλαν επιβιβάστηκε στο όχημα που τον περίμενε και αναχώρησε για το ξενοδοχείο της ομάδας. Εκεί θα έχει την πρώτη συνάντηση με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Μάλιστα, από την Τρίτη αναμένεται να ξεκινήσει και το ειδικό ατομικό πρόγραμμα, το οποίο εδώ και αρκετό καιρό έχει ετοιμάσει το προπονητικό τιμ των "ερυθρόλευκων".

Kartodromo(old) Lap: 0:59,916

Punto GT2 in progress...

Post Reply